Danger - Bölüm 49

11.4K 609 112
                                    

Hava yavaş yavaş ısınmıştı fakat gökyüzünde çoğalan gri bulutlar bunun tam tersini gösteriyordu. Yağmur yağacak olması büyük bir ihtimaldi, bu yüzden Elli ve Elinor düğün günü yağmur yağma olasılığına karşı ek önlemler alıyordu. Ve bende Mathilda ile sessizce yanlarında oturuyordum. 

"Arkada oturacak olan davetlilerin masasının üzerine beyaz tente yerleştirilmeli böylece bir sorun yaşanmaz." Elinor tam iş kadını havasında telefondaki kişiye talimat verirken Ellie oturma düzenini kontrol ediyordu. Mathilda ise masanın üzerinde duran şekerlerden fark ettirmemeye özen göstererek yemeye çalışıyordu ve bir yandan da suç ortağı olan bana arada bakarak birinin onu görüp görmediğini kontrol ediyordu. Baş parmağımı kaldırarak Tamamdır diye onay verdikten sonra hızla şekeri ağzına attı. Sırıtarak ve yavaşça şekeri midesine indirirken ona göz kırptım ve cebimdeki telefonun titreştiğini hissettim. Kalbim mesajın kimden geldiğini hissetmişçesine hızlanırken dikkatleri çekecek bir çabuklukla telefonumu cebimden çıkardım. 

 Gönderen: Skinny Love

Tüm gün seni görememek çok can sıkıcı ama kızların partisi bittikten sonra benimle evin arka bahçesinde buluş. Bir planım var. 

Zayn'in mesajını okurken heyecanım merakımla beraber artmıştı. Ve bu arada rehberimde kayıtlı olan adını Baş Belası yerine Cılız Aşkım yapmıştım. Birlikte olduğumuz gece sonrası tüm günü beraber geçirmiştik. Kahvaltıyı geç bir saatte yapıp, akşama kadar birbirinden alakasız konulardan konuşmuş, radyoda rastgele çıkan şarkılarla dans etmiştik. Birdy'nin Skinny Love şarkısı çıktığı zaman aşk sarhoşu olduğumu tam anlamı ile hissetmiştim. Şarkı çalarken Zayn'in sert bakışlarının altında bulunmayı bekleyen o masum çocuğun birilerine, özellikle benim gibi birisine olan ihtiyacı kalbimde onun için yer alan nefretimi ve öfkeyi yok ediyordu. 

Gönderilen: Skinny Love

Ne gibi bir planın olduğunu merak ediyorum. Bana hiçbir şeyden bahsetmedin. Ve parti gecenin geç vakitlerine kadar sürer sanırım. Ellie sonradan bir pijama partisi yapmak istediğinden bahsetti. 

 Pijama partisi ve sevdiğim adamı rehberime takma bir isimle kaydetmem bana sanki liseye giden bir yeni yetmeymişim gibi bir izlenim vermişti. Ve bence bunda aşık olduğumun farkına varmamda büyük bir pay var gibiydi. Sanki ilk kez birinden hoşlanıyormuşum gibiydim ve tek istediğim Zayn ile birlikte olmaktı. Sürekli onun yanında vakit geçirmek, yüzünü ezberlememe rağmen saatlerce onu izlemek ve beni sevdiğini duymayı istiyordum. 

Gönderen: Skinny Love

Seninle ilgili gerçekleştirmek istediğim bir çok planım var sevgilim. ;) Ve pijama partisi mi? Ellie ve onun garip istekleri... Peki sen neyi istiyorsun? Kızlarla benim hakkımda dedikodu yapmak mı yoksa senin için hazırladığım süprizi görmek mi?

Zayn ile mesajlaşırken karşımda bambaşka biri varmış gibi hissediyordum. Espri anlayışı daha çok kendini belli ediyordu ve edepsiz mesajlar yazmaktan asla çekinmiyordu. 

Gönderilen: Skinny Love

Neyi seçeceğimi biliyorsun. 

Mesajımı yolladıktan sonra masada neler olup bittiğine bakmak için gerçek dünyaya döndüm. Mathilda ortalarda görünmüyordu ve bahçede ona ait bir iz bulamadığım için eve gittiğini tahmin ediyordum. Elinor hala telefon ile konuşuyordu ve Ellie ise biraz ileride ki masada Nick ile birlikte oturuyordu. Burada benim yapabileceğim bir şey olmadığını düşünerek yerimden kalktım ve Elinor'a ev işaret ederek içeri yürümeye başladım. Arka bahçeye çıkan yola saptığımda Michael ile karşılaştığım o anıyı hatırladım ve soğuk rüzgarın da büyük bir pay sahibi olduğu titremeyi tüm vücudumda hissettim. 

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now