Writers note

1K 54 21
                                    

Kanker is in verschrikkelijke ziekte. In welke vorm of op welke manier dan ook. Velen goede mensen krijgen ermee te maken. Geliefden, dierbaren, vrienden.. Mensen waar je van houd. Sommige mensen genezen eraan maar heel veel ook niet. In mijn geval heeft mijn opa het nu en hij heeft niet lang meer. Hij is mijn beste vriend en we lijken ontzettend op elkaar. Zijn tumor word steeds groter en ik geniet van elk moment met hem. Hoewel ik weet dat het elk moment voorbij kan zijn. Zo zal er in jullie geval ook wel iemand zijn die deze ziekte nu heeft of heeft gehad. Iemand die gestorven is waarvan je heel veel hield. En dat je de reden maar niet wist waarom deze persoon jou in de steek moest laten.

Dat inspireerde me om dit boek te schrijven. Louis verliest zijn grote liefde Harry. Maar ondanks het feit dat hij alleen is leeft Harry voort in zijn hart. Dat houd hem op de been en zorgt ervoor dat hem de moed niet in de schoenen zakt. Dat wil ik meegeven aan elke lezer die nu in deze situatie verkeerd of ooit gaat verkeren. Net als ik. En net als Louis in dit verhaal. Iemand waarvan je heel veel houd verlaat je nooit echt. Als je maar gelooft dat diegene bij je blijft leeft hij of zij nog elke dag. In gedachten.

Iedereen bedankt voor het stemmen en alle lieve reacties. Ik houd van jullie en heb dan ook moeite moeten doen om mijn tranen niet te laten gaan bij het schrijven van deze hoofdstukken. Geef de strijd tegen deze ziekte nooit op en vecht voor de liefde.

Femke❤️

Cancer| L.SWhere stories live. Discover now