Holčičí síla

7.9K 215 7
                                    

"Ty mi vyhrožuješ? Abys nedopadla špatně holčičko. Buď ráda, že se k tobě chovám, tak jak se chovám. A teď vypadni za Niallem!" za paži mě odtáhl ke dveřím na druhé straně chodby.

Zaklepala jsem a se zamračeným výrazem vešla dovnitř. "Pane Horane. Jak vám je?" zeptala jsem se s nezájmem.

"Bello! Já nechtěl aby tě tady dotáhl. Řekl jsem klukům, aby mě tam nechali dokud mi nebude líp abyses s námi nezapletla. Promiň" špitl potichu.

"Promiň?! Děláš si prdel Nialle. Možná za to nemůžeš, ale mě drželi pistoli u hlavy! Já tady jsem jako nějaký poskok a ještě musím poslouchat nějakého namyšleného debila, co mi za minutu stihl dát skoro pět facek a nálady se mu mění jako kdyby měl svoje dny! A to je ještě slabé slovo!" křičela jsem na něj jako smyslů zbavená. Hněv ze mě tekl proudem.

"Nekřič na něj, nemůže za to" ve dveřích za mnou stál Louis.

"Nezajímá mě kdo za to může nebo ne, ale já tady nebudu i kdyby jste mi dali ty debilní pouta, tak si najdu způsob jak utéct" odstrčila jsem ho ze dveří a utíkala dolů po schodech.

"Kam si myslíš že jdeš?!" zařval z vrchu Styles.

Ani jsem se neotáčela a běžela k hlavním dveřím a rychle ven. Běžela jsem co nejrychleji je to možné, ale uslyšela jsem výstřel. Přímo vedle mě přistála kulka, která se zavrtala do země.

Stál tam Ren. Otevřela jsem na něj udiveně pusu. "Já nechtěl, ale musím!" zakřičel.

Musela jsem se zase rozběhnout když jsem uviděla toho debila jak už stojí venku. Uslyšela jsem za sebou další kroky.

"Isabell stůj ! Nebo skončíš zle!" zařval Styles.

"Zle skončím když budu s tebou tady" otočila jsem na něj hlavu.

Když jsem nedávala pozor někdo mě chytil. "Super takže teď stejně budu s tebou" zamračila jsem se když mě někdo chytil a dal mi nůž pod krk.

"Copak? Už se ti u Stylese nelíbí kočičko, že od něj utíkáš?" řekl za mnou odporný hlas.

"Pusť jí Trevore ! Nebo neskončíš dobře" byla jsem tváří v tvář Harrymu.

"Od kdy ty bráníš holky? Vždycky ti byly kurvy jedno i kdyby chcípaly" zasmál se ten za mnou.

"Já jí nebráním" zavrčel naštvaně.

"Tak to jí můžu zabít a bude ti to jedno" cože? zabít? no to je super den. Jak se mi může život totálně otočit vzhůru nohama.

Cítila jsem štípání na krku a něco mě tam začalo lechtat a sjíždět dolů k hrudi. Potom ten za mnou spadl na zem. Trochu jsem zakolísala, ale ustála jsem to. Sáhla jsem si na krk, který teď zřejmě zdobila menší řezná rána.

"Kurva co sis myslela že si tady můžeš běhat jako doma?! Tady ti půjde o život!"

"Tak mě pusť! Já tady být nechci" zařvala jsem na zpět.

Bylo vidět že není zvyklí když na něj někdo křičí. Chytil mě za vlasy a trhl mi s hlavou."Co si na mě otvíráš ještě vůbec hubu. Ty asi nechápeš co jsme zač. Teď vypadni si ošetřit ten krk a potom přijď zpět do pokoje. Rene ! Doveď jí do koupelny" zakřičel na Rena, který stál nedaleko od nás s pistolí v ruce.

Přišel ke mě a chytil mě za paži. "Promiň za ten výstřel, ale nechci ležet v kaluži krve mrtví, za to že jsem nesplnil rozkaz" jen jsem kývla a dál mu nevěnovala pozornost.

.............................

Koupelna tak jak jsem čekala byla hned v pokoji za dveřmi. Snažila jsem se si nějak opatrně mašličkami ránu trochu stáhnout. Sice nebyla velká, ale jizvu vážně nechci. Potom jsem si to jen obvázala, že to vypadalo jako nějaký šátek. Povzdechla jsem si a podívala se do zrcadla.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat