Sliby nejsou činy

5.6K 179 9
                                    

"Ne, Brade počkej ! Potřebuju si sednout " smála jsem se jako praštěná. Pořád jsme s holkama pily a tančily. Později jsme se rozdělily, ale stejně jsme všechny skončily zase na parketu. Kluci jejiž jména jsme ani nestihly zjistit nás jeden po druhém dokola tahaly tancovat že jsme sotva stihly pít drinky, co jsme měli u stolu. Později jsem se seznámila i s Bradem, Joshovím kamarádem a druhým majitelem.

"Nepotřebuješ, ukaž že máš energii!" zakřičel přes muziku. Už je něco po půlnoci. S holkama jsme nekontrolovaly ani telefony nebo podobně a jen se všechny bavily. Zrovna mě táhne Brad za bard a chce mě vytáhnout nahoru na bar abych si zatančila.

"Já tam sama nejdu" on se jen zasmál a odešel. Než jsem stihla cokoli udělat přitáhl Daniell.

"Už nebudeš sama" postrčil nás v podnapilém stavu k baru. Už jsme toho v sobě měly docela dost, tak proč by ne.

"Tak jdeme na to!" zakřičely jsme s Daniell a vyskočily na bar. Začaly jsme tancovat a Josh nám podal nějaké dva modré drinky. Hodila jsem to do sebe celé a ucítila v krku dobrou chuť Malibu. Daniell do mě šťouchla a ukázala na Eleanor a Jess jak drží telefon a fotí nás.

Po konci písničky jsem seskočila dolů stejně jako Daniell a běžely jsme za holkama.

"Tady to je tak boží. Nechci odejít, pokud mě neodveze tam ten sexy zadeček" Jessica vypadala jako kdyby sama vypila jednu láhev vodky a zapíjela to další lahví vodky.

"Nafotily jste nás dobře?" Daniell se vedle mě rozškytala.

"A víš že jo. Počkej až to uvidí kluci. Už teď mě Louis spamuje zprávama. Možná bych si je měla přečíst" culila se a nedokázala stát na místě. Bylo vtipný jak se houpala ze strany na stranu. Asi jsem vypadala podobně jako ona.

"Půjč mi to, to přečtu" vzala jsem jí mobil a najela na zprávy.

"Eleanor, měly by jste se vrátit. Liam nám sice říkal, že jste se potřebovaly odreagovat, ale nechci vědět, co řekne Zayn až zjistí že tu Bella není a až to zjistí Harry. Zpráva odeslána v 20:18"

"Přečti novější" šly jsme směrem k našemu boxu a sedly si.

"Tak nějakou uprostřed třeba tuhle to bylo před 1 teda hmmm před 2 hodinama" klikla jsem na ní . Viděla jsem trošku rozmazaně, ale co už. Když vám někdo pořád nosí pití, tak proč by ne.

"Eli prosím tě přečti si to. Už jsme doma. Zayn se naštval na Harryho, protože mu Liam řekl že ho Bella viděla cucat se s nějakou krávou. Harry se nasral, že odešla a Liam už chce taky Dan doma jenže mu taky neodepisuje, ale nechceme vás z tama tahat, když se asi dobře bavíte "

"Ohhh oni jsou tak sladcí" Eleanor je opřená loktem o stůl a vypadá, že usíná nebo jako kdyby byla zhulená.

"Teď poslední, poslaná před dvaceti minutama takže v 1:03, páni už je skoro půl druhé "

"Bello ty vypadáš jako kdyby sis něco šňupla" začaly se mi smát protože jsem už nemohla ani kliknout na displej. "Ha ha ha " konečně jsem to zmáčkla. "Eli možná nebude dobrý abysze sem jezdily je tady docela dost dusno. Zayn začal nadávat Harrymu a potom mu podle něj otevřel oči a začal ho mlátit. Museli jsme je od sebe odtrhnout. Bylo by lepší kdybyste jely k tobě a Daniell, ale je to na vás" najednou jako by mě něco nakoplo.

"Musíme domů. Vy zavolejte taxy, já odepíšu Louisovi ať nás čeká" Eleanor skoro spala a na moje rozkazy reagovala jen Daniell, taky ona jediná vypadala skoro normálně. Jess už spala na stole.

...........................

"Pojďte, taxy je tady" snažila jsem se udržet mou váhu a zároveň Jess.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat