Práce

5.8K 174 6
                                    

"Dobré ráno krásko" zaznělo mi v uších hned, co jsem se probudila. Otočila jsem se za zvukem, jeho chraplavého ranního hlasu. Jeho oči mě sledovaly s úsměvem na tváři, když jsem mu úsměv oplatila.

"Dobré ráno. Jak ses vyspal?" vyhoupla jsem se na lokty a dívala se na jeho rozespalou tvář.

"Úžasně. Celou noc jsem se měl s kým objímat" stáhl si mě k sobě na hrudník. Včera když jsme byli v té restauraci se toho dost stalo. Do půlnoci jsme chodili po městě a povídali si celkově o nás. Potom jsme šli do blízkého klubu, který se jmenoval Zero. Tam jsme spolu tancovali a pili asi do půl třetí ráno. "A jak ses mi vyspinkala ty?"

"Za 1. odkdy mafián říká vyspinkala? A za 2. skoro celou noc mi někdo chrochtal do ucha"  zkoušela jsem ho ze sebe večer i z hodit, ale on se mě tak držel, že bych skončila na zemi i já.

"Takže za 1. takhle mluvím jen s tebou a za 2. já nechrápu" podívala jsem se na jeho tvář, která byla vážná a já se musela začít smát.

"Jo jasně, vůbec nechrápeš. Sice ne úplně, ale spíš tak chrapkáš, že zníš jako malé prasátko" prstem si zvedl špičku nosu, že měl rypák jako prase.

"No Stylesi jsi prostě vepř" zvedla jsem se z jeho pohodlné postele a chystala se na cestu do svého pokoje.

"Neboj Williamsová, ty jsi prasnice!" zakřičel na mě. Udělala jsem naštvaný výraz.

"Jako že jsem tlustá? Fajn s tebou jsem skončila" zasmála jsem se a raději už šla.

...................................................................

"Mně to je kurva jedno! Nechápete o co jde?" s Jess jsme šly dolů do obýváku, kde seděli kluci a Harry je komandoval.

"Ty zbraně musíme dostat zpět a všechno, co jsme měli v tom skladu. Jenže on má po celém okolí domu teď chlapy. Stačí aby uslyšeli střílení a je po nás. Musíme ho aspoň odlákat Harry. Nějak zabavit Roye, u něj nebude tolik chlapů, protože bude chtít, aby chránili ty věci. Ale když ho někdo zabije, může nás ten dotyčný pustit vchodem, co má přes sklep. Potom postřílíme jeho chlapy ze střechy " přesunula jsem se před naštvaného Harryho.

"Co se děje?"podíval se na mě, ale jeho tvář povolila a nevypadal tak naštvaně. Rukou si mě chytil kolem pasu.

"Jeden debil nám vykradl sklad se zbraněmi"

"Potřebujeme k němu poslat někoho nenápadného, koho nezná, aby se k němu dostal a potom ho zabil. Nebo omráčil to už bude jedno" kluci nevypadali nijak zaskočeně nebo podobně, takže se jim to už někdy stalo.

"Já půjdu" Harry se hned napnul a podíval se na mě naštvaně.

"Ne nepůjdeš. Nepustím tě tam samotnou"

"Nepůjde sama, jdu s ní" Jess si vedle mě stoupla. "My jsme jediné které od vás ještě ani pořádně nikdo nezná. A k tomu jsme holky. My se tam dostaneme snadno"

"Harry, jinou možnost nemáš. Jedině jim ty zbraně nechat a to nechceš" Liam ho provokoval, jak nejlépe mohl aby povolil.

"Kurva, dobře! Ty pojď sem" chytil mě za ruku a táhl do kuchyně. Zeptat se ho co chce jsem ani nestihla, když jsem měla jeho rty už na mých. Žádostivě mi laskal rty těmi svými do doby než se zase odtáhl."Jestli se něco stane tak je zabiju! Protože oni mě vyhecovali, abych vás pustil" 

"Neboj Harry. Vrátím se v pořádku a stejně tam budeš potom se mnou. A teď si jdu vzít nějaký sexy oblečení, abych se mu líbila" mrkla jsem na něj.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now