Slabina

6.3K 189 3
                                    

"Copak, nemáš co říct ?" pořád nějak vstřebávám, to co mi řekl. Byla jsem jako zaseknutá, prostě jsem nedokázala vyslovit ani hlásku a přitom jsem měla ústa otevřené.

"Je ti něco?" zatřepe se mnou. Podívám se na něj pořád bez toho abych mluvila a párkrát zamrkám.

"Pořád je Joker lepší " zašeptám a usměju se.

"Řekni mi jeden rozdíl proč je lepší než já?" sednu si vedle něj . Měla jsem na to milion rozdílů, ale jen ten jeden jsem prostě musela říct.

"Zabíjel pro lásku. Zabíjel aby jí našel a ochránil " sledovala jsem Harryho reakci. Nevypadal nějak obzvlášť zaskočeně nebo podobně. Spíš jako kdyby uvažoval co na to říct. "Došla ti řeč?" zašklebím se na něj.

"Mě nikdy zlato. Jo máš pravdu, ale jen zatím. Až najdu ty zmrdy tak se to změní "

"Ale nezmění ty nezabíjíš pro lásku. Ty zabíjíš jen pro pomstu" praštím ho pěstí do ramene. Stáhl mě k sobě tak abych mu ležela na stehnu. Jeho ruka držela mojí levou ruku .

"Půl na půl Bell" řekl na mě až příliš vážným tonem hlasu. To je blbost, mafián se těžko může zamilovat. A ještě k tomu do mě, no jasně, zase jsem paranoidní. Nebo ne ? Nesmál se, ale ani se nemračil. Jeho pohled byl nasměrován na jeho ruku, která držela tu mojí. Opatrně jsem svou ruku vytáhla z pod té jeho a posadila se. To mi moc dlouho nevydrželo tak jsem se radši postavila a začala odcházet.

"Už půjdu spát. Byl to náročný den" na oko jsem se protáhla a zívla si.

"Tak běž do postele. Jen pozhasínám a půjdu za tebou " stoupl si  a otočil se mi čelem.

"Víš Harry, já bych dneska chtěla spát sama u sebe v pokoji" nenápadně jsem couvala dozadu ke schodům.

"Jestli to je kvůli tomu, že si to pochopila tak, že tě miluju nebo tak, tak to tak není. Ne .. nemiluju tě. Vlastně tě mám spíš jen na sex ... teda ne jen na sex, ale prostě. Proč ti to tu říkám, tobě to může být jedno na co tě tady mám" tak tohle trochu zabolelo. Ani nevím proč, nic k němu necítím a nikdy snad ani nebudu. Ani bych nemohla něco cítit k člověku jako je on.

"Aha, tak já radši jdu" otočila jsem se čelem ke schodišti a rychle ho vyšla nahoru. Rozhodla jsem se že zase přespím u Nialla. Tak snad nebude ještě spát nebo tam nebude mít Jess. Zaklepala jse. na jeho dveře a vešla dovnitř.

"Tak pojď. Už jsem čekal že nepříjdeš" zvedl peřinu abych si mohla k němu vlézt.

"Já čekala že tady budeš mít Jess"  zaculil se na mě.

"Ne to ne. Jako že líbí se mi a to hodně, ale chci jít na to pomalu a jistě. Jenže kdo by chtěl mít přítele z mafie" povzdechl si.

"Zkusím s ní nenápadně o tobě promluvit a potom ti dám vědět. Jo a jen předem ti řeknu. Mi dvě jsme stejné, takže nemusíš vymýšlet nějak romantiku nebo podobně. Stačí jen jídlo, pití a film. Nebo se jít někam projít a podobně"

"Díky Ell" objal mě.

"Ell?" podívala jsem se na něj. Z mého jména už udělali všechny možné zkomoleniny, ale Ell ještě ne.

"Jo, protože Bell se ti moc nelíbí tak jsi Ell" usmála jsem se nad tím jak je Niall milý. Nikoho takového bych v mafii nečekala.

"Tak ty budeš buď Niallík nebo žrout nebo Ni" 

"Žrout? To ne ne . Radši Ni. To se mi líbí víc" i když bylo šero tak jsem viděla jeho úsměv.

"Dobrou Ni"

"Dobrou Ell"

Harry pov

Kurva já jsem takový debil. Proč jsem něco takového řekl? Ani jsem si neuvědomoval, co jsem řekl než jsem to řekl. Byl jsem nervozní, co by řekla kdyby to pochopila. Já si nemůžu dělat city k holkám. Nemůžu mít kolem sebe někoho, komu můžou ublížit. Nemůžu mít oslabení, nemůžu si to dovolit. 

Sebral jsem se a šel do svého pokoje. Nějak jsem čekal, že by tam mohla být Bell, ale nebyla. Lehl jsem si do postele a zkoušel usnout. Ani po dvaceti minutách jsem neusnul, ani po hodině. Rozhodl jsem se, že si půjdu lehnout za Bell. I když na mě je možná naštvaná nebo je uražené tak mi to bylo jedno. Otevřel jsem její dveře pokoje, ale nebyla tam. Možná byla u Jess. Šel jsem se tam tedy podívat, ale Jess byla v pokoji sama. Jediný kdo tu zbýval u koho by mohla být je Niall. A jasně že tam byla. A to se mi nelíbilo. Vzal jsem jí pomalu do náručí a doufal jen že se neprobere. Spala tvrdě, ale pořád vypadala tak krásně. Odnesl jsem jí k ní do pokoje a položil jí na postel.Dveře jsem ještě zavřel a vlezl si za ní. Peřinou jsem nás zakryl a přitáhl si jí k sobě.

Až teď jsem si dokázal přiznat, že Bell už je moje slabina a pokud se nebude umět bránit, tak bude snadný a jasný cíl.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat