Zůstaň zlá

5.8K 183 0
                                    

"Ale no tak Isabell. Ty mě nezabiješ" setřel si ze rtu krev která mu tekla.

"To si myslíte vy" budu na něj tak hnusná, jak byl on na mě.

"Víš proč jsem ti ten čip dal ?!" zase to chce vytahovat? Já o to ani nestojím. Chce mě jen obalamutit, abych ho nechala žít.

"Nechte toho" díval se mi zpříma do očí.

"Dal jsem ti ho, abyses od něj držela dál. Abych ti zachránil život. Jsi stejná jako byla moje dcera, skočila jsi mu úplně na všechno "

"Jak jako vaše dcera?" otázku co jsem si chtěla nechat pro sebe jsem řekla na hlas.

"Jmenovala se Mia. Moje jediná dcera. Asi ti Harry neřekl, že mě zná už od té doby, co se dal k mafii. To já ho vzal pod svá křídla a učil ho všechno, co se má v mafii. Moje dcera, byla stejně stará jako on. Chtěla se s ním kamarádit, ale on věděl, že mít přátele v mafii si nemůže dovolit. Choval se k ní hnusně, ale i tak se do něj zamilovala. Roky plynuly a ona mi to řekla, když už jí bylo 19 let. Když mi to řekla, křičel jsem na ní a potom šel vyhrožovat Harrymu, že pokud si jí nevezme tak má vypadnout. Věděl jsem, že to byla blbost mu něco takového říct ,ale mafie je mafie" vydechl.

"A co se stalo potom?" asi jsem vážně blbá, ale chci to slyšet i když je to možná jen lež.

"Odjel jsem mimo město. Kvůli převozu zbraní. Když jsem se vrátil všichni byli mrtví a to i má dcera, měla prostřelenou hlavu. Pustil jsem si záznam z kamer. Byl tam Harry, jak všechny postřílel. Párkrát ho taky trefili do ruky, ale jinak byl až moc zkušený. Objevila se tam i Mia. Křičela na něj, co to udělal. A on jí řekl, že neměla žalovat tatínkovi a vyhrožovat ať si jí vezme a s tím jí střelil přímo mezi oči. Vypadal jako kdyby ho něco pohltilo a on nemyslel, vyvraždil všechny, které znal a odjel"viděla jsem možná slzy v jeho očích, co držel a smutek v tváři.

"A to vám mám věřit? Co když jen lžete, abyste se z toho dostal?" podíval se na mě zničeně.

"Vím že mi nevěříš, ale pokud chceš důkaz měl by mít na levém rameni jizvu od kulky. A na pravém stehně jizvu od ostnatého drátu, který musel přelézat když utíkal"nevěděla jsem co dělat. Věřit mu? Zklamala bych kluky. Zabít ho? Zabila bych člověka, co mi chce pomoct.

"Isabell. Ty nevidíš že jsi jen jeho zajatec. Dělá si s tebou co chce. Jsi jako jeho zajatkyně, dokud se něco nestane tak tě nechá žít, ale jak mu přeskočí všechny vás zabije. Nebuď slepá" zakřičel.

"Poslední přání?" zeptala jsem se ho.

" Až bude nejhůř neboj se ho zastřelit jako to udělal Mii" položil hlavu na beton a čekal na smrt. "Konečně jí zase uvidím" naposledy zašeptal. Přiložila jsem mu zbraň ke spánku a s vydechnutím vystřelila. Jsem vrah, možná toho mám se Zaynem víc společného než si myslím, protože i když někoho zabiju spí se mi jako v ráji. Bez výčitek.

Všude bylo ticho. Místnost po místnosti jsem opět prošla.Někde leželi další mrtví někde zase jen krev. Dokud tam nebyla poslední místnost. Uviděla jsem muže, před ním stojícího Harryho s rozmláceným obličejem. V rukou neměl žádnou zbraň, dlaně mu svírali dva namakaní chlápci.

"Běžte ven. Pomozte ostatním pokud ještě někdo přežil. Tohohle zvládnu sám"pustili Harryho a odešli. Muž měl v obou dlaních pistole a držel je směrem k Harrymu. Bylo to jako předtím s Niallem, ale teď mě polil pot a panika.

"Konečně tě poznávám. Toho slavného Stylese, kterého si vzal k sobě můj otec a mě nechal s matkou v té největší prdeli o hladu. Toho co zastřelil mou sestru" a nakonec jsem zabila člověka, co mi říkal pravdu.

"Tak ty si Zet. Ta šedá myš rodinky. Škoda už jen, že tvoje sestra je mrtvá, tvá matka prý taky zemřela rukou tvého otce a tvůj otec teď leží v kaluži krve" Harry se mu hnusně vysmíval do obličeje.

"Vím že není mrtví. Zase lžeš jako vždy" zařval na něj ten Zet.

"Naposled když jsem ho viděl ležel zmlácený na zemi a moje přítelkyně ho s mým odchodem zabila" Přítelkyně? Cože? Vážně právě řekl přítelkyně nebo si zase jen namlouvám slova co bych slyšet možná i chtěla. Vyznělo to tak pyšně, když to vyslovil. Jako kdyby byl hrdý, že by mě měl za přítelkyni. Výstřel se ozval místností a potom zakřičení. Nedávala jsem pozor. Zet střelil Harryho do nohy. Přímo do stehna.

"Zmrde hnusný nic jiného neumíš!" zakřičel na něj vyzývavě Harry. Schválně ho provokoval a ani si neuvědomoval, že mu jde o život. Vystřelit jsem nemohla, zvuk zbraně by byl slyšet a on by stihl zmáčknout spoušť. Vytáhla jsem nůž a vzpomněla si na slova Benjiho. 'Když se trefíš přímo a hluboko do krku zezadu, tak se začne protivník dusit a jeho svaly ochrnou, takže odpadne. Bude jako z želé' když se netrefím mohl by ho ještě střelit.

Harry pov

Teď si asi pěkně koleduju. Teprve jsem si uvědomil, že mě už nemá asi ani kdo zachránit. Pořád má dvě zbraně takže kdybych mu jednu sebrat střelil by mě druhou. Asi jsem pořádně v prdeli. Pokud mě nezachrání můj anděl strážný tak asi nikdo.

"Z bohem Style...cchhhh" zasekl se v mém jméně a začal chrčet. Z úst mu začala vytékat krev, upustil zbraně a já se jen díval, jak si sahá zezadu na krk. To už jsem uviděl rychle se přibližující Isabell. Udiveně jsem jí sledoval jak s lehkostí zvedla zbraň a střelila ho bez mrknutí oka. Naštvaně šla ke mě. Chtěl jsem jí tak moc říct díky. Dokud mi nepřistála facka.

Isabell pov

"Tobě přeskočilo. Nemohl si radši držet hubu? Kdybych nepřišla tak by tě kvůli tvým debilním kecům už zabil" křičela jsem na něj jak jsem nejvíc mohla. Byl naštvaný, že jsem mu vrazila facku. Chytil mi jednu ruku. Čekala jsem taky ránu, ale on mě začal líbat. Tak moc chtivě, musela jsem ho líbat na zpět. Bylo to v tu chvíli dokonalé. Až na ty mrtvoly okolo.

"Ale přišla jsi. Díky Bell. A tu facku jsem si zasloužil" otevřela jsem pusu dokořán.

"Počkat, počkat. Ty, ty Harry Styles si právě teď přiznal chybu?" údiv ze mě jen sršel.

"Jo uznal, ale jen protože to jsi ty. A protože tě už dneska nepustím od sebe. No hned po tom co se půjdeme podívat jak jsou na tom Zayn s Liamem" mrkl na mě.

"Tak jdeme" vytáhla jsem si zbraň.

"Takhle se mi strašně líbíš. Zůstaň zlá kočko" zlehka mi dal polibek na rty a sebral ze země pistoli.
Podepřela jsem ho ať můžeme odejít.

Naštěstí už kluci čekali venku opření o auto. Nic jim nebylo až na to že Harry se mnou sotva dopajdal kvůli jeho postřelení.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now