Zmlácená do krve

8K 192 3
                                    

Sedět venku pod širým nebem a sledovat jak mraky opouští oblohu. Slunce hřeje na mou kůži a já přemýšlím nad vším tím co jsem řekla Zaynovi. Něco jsem přehnala a asi jsem to říkat neměla. Přeci jen je to poslední člen mojí rodiny. Nikoho jiného jsem neměla, ale vážně mi spíš přišlo, že se mě chtěl jen zbavit.

"Koho pak to tu máme?!" trhla jsem hlavou k chlápkovi, co byl kousek ode mě.

Vyskočila jsem na nohy a pomalu couvala. "Tak ty budeš ten nový objev toho Stylese. Asi si tě půjčíme" otočila jsem se a chtěla utéct. Narazila jsem ale do mohutného těla dalšího chlápka. Chtěl mě chytit ,ale já ho kopla do rozkroku."Ty malá svině" škubl mi s rukou že jsem se svalila na zem. Už jsem na svém obličeji jen cítila nesnesitelnou bolest.

"Odtáhni jí do auta. A honem než si nás všimnou"

.............................

Harry pov

"Možná si jí to měl říct. Mohli jste se normálně stýkat a podobně" Niall mluvil na Zayna, ale ten byl naštvaný a uražený.

"Nebo jste jí neměli kurva unášet. Kdyby jste to neudělali nevěděla by to o mě a já bych jí mohl někdy navštívit"

"Podle mě by ti potom řekla to samé jako teď" prokřupal jsem si klouby na rukách.

"Kašleme na to Bella vychladne a uklidní se. Půjdeme probrat tu práci a pak si dáme pivo" všichni si stoupli a odešli jsme do mojí kanceláře.

Isabell pov

"Vstávej sakra!" zakřičel mi někdo u ucha a já spadla tvrdě na zem. Otevřela jsem bolestně oči.

"Proč jsi u Stylese. Nevypadáš, že by si něco uměla. Kromě tvého sexy těla"

"Měla jsem ošetřovat Nialla Horana"

"No tak uvidíme jak moc tě Styles potřebuje" hnusně se na mě podíval.

Byl to chlap kolem 35 let přibližně. Hnědé vlasy a tmavě hnědé oči. Měřil kolem 180 cm. "Ukažte jí, jak mi se tady chováme k ženám. Nebo spíše špínám "luskl prstem na nějakého chlapa. Do místnosti se nahrnulo asi dalších 10 chlapů, takže jich tu bylo celkově 12.

Šli ke mě a dávali ruce v pěst. "Jen aby si věděla, tohle nejsou chlapy co nebijí ženy" zavřel za sebou dveře. Stoupla jsem si a přitiskla se ke zdi. Přeci by mě jen tak nezmlátili. To jsem si myslela do doby, než mi přistála na tváři první pěst. Spadla jsem na zem a rozdýchávala to. Musím se bránit. Křečovitě jsme se postavila na třesoucí se nohy. Dva ke mě přišli a já se s nimi začala prát. Bylo to docela lehké když se umíte jakž takž bránit . Jeden z nich byl na podlaze a druhý mi vrazil další ránu. Vrátila jsem mu to a kopla ho do rozkroku. Jenže když se potom na mě nahrnuli všichni a drželi mě neměla jsem jedinou šanci. Radši jsem měla dělat mrtvého brouka.

..............................

Harry pov

"Fajn teď to pivo. Na nás chlapy" přiťukli jsme si lahvema a napili se.Kanceláří se rozezněl můj telefon. Ale ten přestal hned zvonit. Najednou se ozval od Nialla telefon.

"Isabell?" zvedl to, ale hned si to dal od ucha.

Zase začal zvonit můj. Niall se na něj podíval. "Proč ti volá Isabell?" vzal jsem mu telefon a zvedl ho.

"Pro..."

"Nechybí ti něco Stylesi? Nebo spíš někdo?" hned se hovor zase ukončil.

"Co je?" zeptal se mě Zayn.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat