Sexy zadky?!

3.8K 127 11
                                    

Harry pov

"Kurva je mi jedno co to bude stát! Už to je týden! Kdo ví jestli se to už dávno nedozvěděli a nezdrhli někam mimo Anglii!" 

"A co do prdele po nás chceš Harry?! Vždyť my ani nevíme kde jsou normálně. Je to jako hledat něco co neexistuje. Nikdo nic neví!" se Zaynem už se takhle přeřváváme asi hodinu. Ostatní už všechno vzdali únavou a raději odešli. Kdybych se tak lehce mohl vzdát taky. Jenže nemůžu, no můžu ,ale neudělám to. Pro ni to udělám, ať to stojí, co to stojí.

"Stylesi ty ses změnil. Kdysi bych dal ruku do ohně za to, že bys žádnou holku nehledal ani za nic. Ani o vztah jsi nestál" staré časy jsou za mnou. To co jsem dělal jsem nebyl já. Jen jí jsem se dokázal tak moc otevřít a ona mi to opětovala. Poslouchala, co jsem jí říkal. Naslouchala mi.

"Jenže pro tvoji sestru bych se změnil milionkrát, klidně bych se i zabil, aby jí to přivedlo zpět ke mně" chytil mě kolem ramen.

"Na začátku jsem myslel že tě zabiju, už jen za to že jsi jí unesl" zasmál se a podíval se za mě. Byla tam její fotka. "Jenže vy dva jste se navzájem tak přitáhli. Oba jiní, ale čas vás změnil. Ona tě změnila v něco lepšího. A teď jsem rád, že jste spolu. Jsem rád, že po tolika letech vidím Isabell, že mi odpustila i když nechtěla a že je s tebou šťastná i přes to čím jsme. Závidím ti Harry, kéž by se našla aspoň jedna holka jako Isabell a tolerovala mi to, že jsem mafián" pustil mé ramena a s šouravým krokem opustil kancelář.

Zayna znám tak dlouho a ani tak jsem nevěděl, že by stál o vztah s holkou. Vždycky vyzařoval tím způsobem, že je samotář a nikoho u sebe nechce. Důkaz, že se lidi nemají soudit jen kvůli tomu, jak se tváří.

"Bello, kde jsi?" smutek. To jediné, co teď cítím. Den ode dne se cítím více jen jako chodící prázdná schránka. Ona je ta výplň ve mně, to hřejivé teplo.

Isabell

"Ashi! Tady jsi, hledala js...." skousla jsem si ret. Stál tam jen v šortkách. Milovala jsem jeho postavu, hlavně co se týče hrudi a rukou. Prostě miluju kluky se svalama, ale ne takové ty moc nabouchané, to už je hnus. Jenže těch je tady v Itálii docela dost. Už jsme tady asi týden. Ash řekl, že bude lepší na pár týdnů vypadnout než tam všechno okolo té věci opadne. Styles nás prý hledá, ale bohužel bez úspěchu.

"Zavři pusu, teče ti slina zlato" rychle jsem zavřela pusu a šla k němu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zavři pusu, teče ti slina zlato" rychle jsem zavřela pusu a šla k němu.

"Ha ha ha. No jo, kdo by neslintal nad tak dokonalím tělem. Jen škoda, že máš ty šortky" ukazováček jsem zahákla za kraj šortek a obtáhla mu ho.

"Večer si můžeš pohrát jak jen chceš" políbil mě zdlouhavě na rty. "A co jsi vlastně potřebovala, že si mě hledala?" skousla jsem si spodní ret."Nedělej to, víš co to se mnou dělá"  poukázal na svůj rozkrok.

"Jen jsem ti chtěla ukázat ty nové plavky" rozvázala jsem si lehký saténový župánek a nechala ho spadnout na podlahu."Pěkné ne?"

"Zavři pusu, teče ti slina"  šťouchla jsem ho do ramene

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zavři pusu, teče ti slina"  šťouchla jsem ho do ramene.

"To jdete s Perrie do bazénu? Že bych se přidal" šel za mnou až ke dveřím pokoje.

"Ne, jdeme na pláž. Trochu se opálit, zaplavat si. A chceme tam být jen my dvě. Takže nikam nejdeš" objal mě kolem pasu. Začal mi dávat pusy na líčko.

"Dobře. Ale vezměte si pro jistotu zbraně. A peníze ti d...."

"Nemusíš mám. Do večera budeme určitě zpátky. Jo a bereme si mercedes!" dala jsem mu pusu a rychle si skočila pro věci a ven za Perrie, která už byla v autě.

 Jo a bereme si mercedes!" dala jsem mu pusu a rychle si skočila pro věci a ven za Perrie, která už byla v autě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"A můžeme jet. Snad tam budu sexy zadky!" 

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now