Směr past

3.9K 128 3
                                    

"Fajn. Vy dvě navedete Stylesovi lidi nenápadně k budově. Neohlížejte se nic. Nesmí vědět že o nich víte. Jen dělejte, že jste ostražité" s Perrie jsme dostaly nejdůležitější úkol. A to nenápadně navést někoho od Stylese směrem k budově aby si mysleli, že tam je náš spolek a že nás tam přepadnou.

"Vy chlapy budete stát venku před dveřmi a dělat jako že hlídače. Musí to vypadat jako kdyby jsme tam vážně žili. Ostatní nakradete aspoň pět nějakých dobrých aut a přivezete je před tu budovu. Nejlépe černé. Přivedeme je na myšlenku, že tam opravdu žijeme. Mike nám potom pomůže napíchnout jejich dům. Všechny elektronické věci co mají u nich mikrofon nám pomůžou odhadnout kdy se sem vydají" kluk za ním se pyšně narovnal. Znám ho sice jen chvíli, ale už jsem slyšela, co všechno dokáže a přes techniku je to borec.

Ash sebral jeho vyzvánějící telefon. "No? Jo jasně. Díky" podíval se na mě s Perrie.

"Malik a Payn vyrazili k divadlu. Musíte za nimi. Ben je sleduje. Vezměte si ty sluchátka a v autě mu zavolejte. Řekne vám kam jet. Bude vám říkat jestli si vás už všimli nebo jestli jedou za vámi. Teď je to už na vás. Tak běžte" kývl na mě tak jako já na něj. 

Vyrazily jsme ven k černé Audi. Nastartovala jsem auto vyjela z pozemku. Perrie podle plánu vytočila z auto telefonu Bena.

"Tak co holky? Vzaly jste si podpatky a krátké sukně ať zapůsobíte?" zasmál se do sluchátka.

"No jasně. Radši nám řekni kam jedou" řekla mu tvrdě Perrie.

"Jasně Edwardsová. Jedou ke starému divadlu. Zřejmě tam mají nějaký sraz"

"Fajn. Zůstaň na telefonu. Za osm minut jsme tam" 

.................

"Jsme tady. Kde jsou?" nasadila jsem si do ucha sluchátko pro připojení s Benem.

"Vidím vás. Jsou na schodech. Když si pohnete tak na vás budou mít super výhled. Zkuste je nějak nalákat. Zkus si z někým volat a jako že jo jasně, že už jedete zpátky do spolku. Rozumíš?"

"Jo. Jen mi řekni až si nás všimnou a jestli jedou za námi"

"Neboj" kývla jsem na Perrie a vydaly jsme se kousek ke schodům. Měl pravdu stáli tam když od nich zrovna odcházel nějaký chlápek.

"Bacha Malik si vás všiml. Už i Payn" vytáhla jsem telefon.

"No Ashi?!" mluvila jsem dostatečně nahlas.

"Jo jasně. Už je to vyřízené"

"Dobře. Dneska mají přijít ty zásilky s R51"

"Fajn, jedeme do spolu a převezmeme to. Pa"mobil jsem si strčila do kapsy. "Dobře Bello. Asi vás slyšeli. Něco si šeptají. Zkuste odjet"

"Musíme jet. Ash chce abysme převzali zásilku"

"Málem jsem na to zapomněla. Tak jedem" šli jsme k autu a nasedly do něj. Připoutala jsem se a pomalu odjížděla.

"Super. Nasedají do auta. Jedou za vámá. Už je to na vás" přidala jsem více plyn abysme nejely tak pomalu. "Směr past" usmála se Perrie.

"Ticho nebo to ještě zakřikneš" 

"Stejně je tvůj bratr sexy" ušklíbla se do zpětného zrcátka a sledovala jak daleko od nás jsou.

"Perrie! Nech toho!" praštila jsem jí přes ruce.

"Myslíš že je píchač?" 

"Nech toho! Upadnou mi z toho uši a ještě se pobliju" po zbytek cesty už bylo klidněji. Lesní cesta začala být hrbolatá. Po několika minutách se před náma objevila stará budova. Venku stáli kluci, jak se dohodlo a okolo byla auta. Samé černé až na jedno svítivě růžové. Vystoupily jsme a kývly na kluky.

"Bacha sledují vás" uslyšela jsem opět hlas Bena.

"Dívej Perr. Někdo ti škrábl tvoje růžové autíčko" zasmála jsem se. Zatvářila se hned uraženě.

"Vím, že jsi to byla ty" ukázala prstama jako, že mě sleduje než jsme se s úsměvem rozešly ke vchodu.

Vevnitř už byli i ostatní. Jak jsem viděla montovali tam i kamery. Sice ty malé, ale tím líp pro nenápadnost. "Už odjíždí"  oznámil nám Ben.

Vyndala jsem si to z ucha. Ash se ke mě hned rozešel a vtáhl mě do dlouhého polibku.

"Šikovná princezna. Teď ti večer nenaplácám" zmáčkla jsem mu ten úžasný zadek.

"Ale já tobě asi jo puso" znovu se ke mě nahnul a vášnivě políbil. Jeho rozkrok se o ten můj třel vší silou. Jeho ruce mě zachytili pod zadkem a šel se mnou někam dozadu. Během chvíle jsmze ležela v autě na kožených sedačkách. Zamkl ho a nalehl nade mě. Kdybych mohla, poděkovala bych tomu kdo tady dal tmavé skla.

"Miluju když nosíš ty upnuté jeany. Tak krásně ti zvýrazňují křivky, ale teď je na chvíli sundáme" stáhl mi černé tílko a k tomu hned i moje kalhoty.

"A ty si sundej to tričko, kalhoty a hned i trenky" jen se na mě ďábelsky podíval. Sundal si tričko a mě se udělal překrásný výhled na jeho břišáky. "Počkej" zastavila jsem ho v pohybu. Rukou jsem mu přejela po nahé hrudi a nevynechala jsme ani jeho bradavky. Přivřel oči a užíval si to co já." Dobrý, můžeš pokračovat" skousla jsem si ret.

Stáhl si kalhoty i s trenkama. Jeho penis přistál na mém břiše s hlasitým plesknutím. Olízla jsem si palec a chytila jeho penis do ruky. Palcem jsem mu třela špičku a celé okolí žaludu. Ash se na mě upřeně díval. Sledoval mé pohyby. Nahnula jsem se k jeho špičce a celou ji olízla, poté jsme mu dala na vrchol menší polibek.

"Kurva to bylo tak sexy. Ještě nikdo mi nelíbal penis zlato" začali jsme se líbat, zatím co mi stáhl kalhotky. Nadzvedla jsem se aby mi rozepnul podprsenku. Tu odhodil dopředu až na volant. Levou nohu jsem dala dál od pravé a obě dala za Ashův zadek. Zatím co jemu se teď udělal dokonalí prostor aby do mě pronikl. Dal mi ke rtům dva prsty. "Olízni je lásko" vzala jsem si je do úst a začala mu je v ústech vlhčit. "Bože, nejradši bych ti místo prstů strčil do pusy něco jiného. Ale to až večer" jeho prsty jsem ucítila uvnitř mě. Prudce s nimi zajížděl do mě. Potom s nimi začal kmitat ze strany na stranu. Moje euforie začala a já si to plně užívala.

"Hmm Ashi" jeho hlava teď byla u mích bradavek. Ty mi stáli hned co se přiblížil. Lehce je okusoval a dráždil. Poté vytáhl prsty mokré. Strčil si je do úst a tím si je očistil. "Tak sladká" olízl si rty. Zajel do mě svým žaludem. Opět ho vytáhl a zase do mě zasunul. Sledoval co to se mnou dělá. Věděl jak moc dobře mi tím dělá.

"Zlato, prosím" kousala jsem si ret jako kdyby mi šlo o život.

"Co bys chtěla ? Řekni mi to, co chceš abych udělal?" hlasitě jsem polkla přebytečné sliny v ústech.

"Chci abys ho do mě strčil až po kořen. Chci tě cítit hluboko v sobě. Chci abysme byli jako jedno tělo" s tím ho do mě tvrdě vrazil a začal přirážet. Nevěděla jsem jestli to se mnou tak cloumá nebo jestli se to auto taky hýbe. Nehleděli jsme na to. Ani na to, že by tu poblíž mohl být Styles nebo někdo od něj. Teď bylo jen to naše propojení.

"Ahh jo! To je ono! Hýbej se proti mě puso" přiráželi jsme proti sobě jako v souboji. Jenže tady každý chtěl jen jedno. Být blíže tomu druhému.

Orgasmus byl co minutu blíž a já to cítila. Cítila jsem i Ashův zrychlující se dech. Jak se mu z toho všechny svaly napínaly. 

"Ano!" oba jsme se zároveň udělaly. Opřel se lokty u mé hlavy. Čelo si opřel o to mé a jen mi funěl do tváře. Zpocené vlasy se mu lepily na hlavu.

"Byl jsi dokonalý" usmála jsem se na něj a políbila ho na popraskané rty.

"Ty jsi byla lepší princezno" opětoval mi sladký polibek. Jenže z toho se stal ten nejlepší francouzák, co jsme si kdy dali.

"Měli bysme na tom zapracovat" zašeptal mi do ucha.

"Na čem?" nevěděla jsem na co naráží.

"Na tom udělat se zároveň. Je to totiž to nejlepší a nejúžasnější na světě" 

"Tak na tom zapracujeme. Ale z dneška jsem už unavená. Pojedeme domů" přikývl a pomohl mi se obléknout.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now