Opařený Harry

4.8K 163 0
                                    

"Hmmm kurva "s leknutím se mé oči otevřely dokořán. Harryho hlas mě vzbudil o půl osmé ráno. S menší únavou jsem se na něj podívala. Byl vzhůru a kroutil se jako žížala.

"Bolí to? " se škubnutím se na mě podíval. Asi si myslel že spím, jenže těžko když se na vás někdo vrtí sem a tam a mumlá si pod nosem nadávky.

"Nechtěl jsem tě vzbudit. Nic to není " jeho úsměv vypadal jako kdyby se zakousl do citronu nebo ho někdo štípal do zadku. Byl falešný, že by mu to těžko někdo věřil. Ale snažil se to překousnout a neukazovat slabiny, jak to má v povaze.

"Mě lhát nemusíš. A říkala jsem ti, že mě máš vzbudit kdyby něco" Lehl si na záda vedle mě a frustrovaně vydechl. "Fajn, možná to trochu víc bolí, ale to rozchodím" dech se mu zasekával nepravidelně, což byla známka, že mu dělá potíže se nadechnout bez bolesti.

"Určitě to rozchodíš, když ani dýchat nemůžeš ty blbečku. Teď chci slyšet pravdu a dělej" sedla jsem si abych na něj co nejlépe viděla. Světlo venku už trochu bylo, ale bylo lepší rozsvítit ještě malou lampičku na straně postele.

"Ježiši fajn! Bolí to jak svině. Už jsem byl postřelený, ale takhle to ještě nebolelo. Přiznávám dýchá se mi blbě, protože to je jako kdyby s každým nádechem do mě někdo něco bodal. Spokojená!" křičel jako na lesy. Hold chlapeček není zvyklý, že se do něj někdo stará a rozkazuje mu. Jenom že já to pro něj myslím v dobrém, zatím co díky jeho chování, by to nemuselo dopadnout dobře. Sehnula jsem se k jeho obličeji a pořádně ho políbila. Nic se mi nechce vysvětlovat takhle brzo ráno, nebo natož se s ním dohadovat. Proto je polibek vždy lehkou variantou.

"Jo, spokojená. A příště neřvi ostatní ještě asi spí"

"Promiň, nechtěl jsem křičet, ale vyšlo to ze mě samo" malou pusu jsem mu dala na čelo se slovy že to nevadí.

"No, já už asi neusnu. Sundám ti obvaz a podívám se na tu ránu. Jen si přinesu mast a čistý obvaz"shodila jsem ze sebe zbytek přikrývky a postavila se na chladnou podlahu. To mě probudilo asi úplně. 

"Mohla bys mi uvařit čaj?" 

"Fajn" dívala jsem se na něj, jak se začal ksichtit. Potom zvedl ruce a udělal díky prstů srdíčko. Udělala jsem na něj dojatý obličej a se smíchem odešla směr kuchyň.

............................

Na kuchyňské lince mám položená dva hrníčky s čajem, desinfekční mast a obvazy. "Pomůžu ti" lekla jsem se tak, že jsem se hlavou praštila do jedné z poliček s tím že najdu aspoň nějaké prášky na bolest.

"Promiň, to jsem nechtěl" smál se mi do obličeje.

"Tak proč se směješ" vzala jsem utěrku a šlehla ho po zadku. "Nebolí tě to když chodíš?" posunula jsem k němu ty čaje.

"Vzhledem k tomu, že když si odešla tak jsem šel hned za tebou. Tak bych řekl, že i želva je teď rychlejší v chůzi než já. Takže jo, bolí to"

"Měl jsi zůstat v posteli" zamračila jsem se na něj.  S takovou se mu to ani pořádně nezahojí.

"Musel jsem ti pomoct. Je to v pohodě. Vidíš" vzal čaje a pomalu se vydal nahoru. Otočila jsem se že vezmu tu mast a obvazy, když se ozval křik. Harryho křik. Hned jsem se rozběhla k němu. Křečovitě držel oba hrnky jenže jeden byl z poloviny prázdný. Druhou polovinu čaje měl na šedých trenkách. "Dej mi to" vzala jsem hrnky a šla je odnést rychle nahoru. Seběhla jsem zpět k němu. "Pojď" vzala jsem ho za ruku a šla s ním pomalu nahoru do schodů. V pokoji jsem ho dotáhla do koupelny a pustila na jeho rozkrok proud studené vody.

"Proč si se polil, měl jsi jít pomalu" měl zamračený obličej.

"Dostal jsem křeč do břicha a omylem to na sebe vylil" teď mi ho bylo vážně líto. Vzala jsem sprchu a dala mu jí přímo na rozkrok. "Možná to bude nepříjemné" přejela jsem mu po rozkroku. Trochu zaskučel, ale vydržel to. Když jsem si byla jistá, že kůži nemá přichycenou na treky tak jsem mu je stáhla dolů. Jeho penis byl teď strašně růžoví a trochu opuchlý.

Pomohla jsem mu vyjít ze sprchového koutu a trochu se otřít. Opatrně jsme došli až k posteli, kde si s výdechem lehl. "Jen dojdu pro tu mast a obvazy"dala jsem mu rychlou pusu na rty a běžela pro ty věci.

Během chvilky jsem byla zpátky. První jsem mu oddělala obvazy, natřela ránu a novým obvazem obvázala.  Potom jsem vzala krém na popáleniny. "Krém na zklidnění popálené nebo opařené kůže. Hydratační a chladící krém. Použití, naneste velkou vrstvu a vmasírujte opatrně do postižené oblasti" dala jsem si na dlaň docela dost a opatrně mu to přiložila na penis. Celý jsem mu ho tím potřela a potom mu to jemně začala v masírovávat do pokožky. 

"Ahhh.." držela jsem se hodně abych se nezačala smát.

"Harry, to si nemáš užívat"měl zavřené oči a pootevřené ústa. Jeho vzdechy se mu draly z úst.

"Jenže, to nejde zlato. Jen pokračuj" měla jsem chuť se praštit dlaní do čela, ale to by nebylo dobré když na ní mám ten krém.

"To ti dělá dobře jen to, že ti ho masíruju prsty?" 

"Z většiny jo, ale představuju si u toho, že mi ho honíš a kouříš. A máš na sobě to krajkové prádlo. Jak ti krásně pasuje na postavě. Aaahhh, už jsem blízko" 

"Tak já přestanu, už je stejně všechen ten krém pryč z tvého popáleného přirození" ruku jsem dala pryč, ale to se mu jak jsem čekala nelíbilo.

"Isabell ..." chytil se za penis ,ale hned dal ruku pryč . No jo, popálený penis asi hodně bolí. "prosím!" kňučel jako štěně když chce dobrotu.

"Dobře, ale jen protože si už tak v dost postiženém stavu" začala jsem dělat to co předtím. Trvalo to docela dlouho jelikož jsem to dělala jen špičkami prstů a ne celou rukou. Ale nakonec se Harry s výkřikem potěšení a bolesti dokázal udělat.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now