Miluju tě

4.5K 154 4
                                    

"Jaké to bude když tě zabije někoho koho jsi tak moc miloval" stála jsem kus od Stylese. Nechápavě jsem se podívala na Ashe.

"Někoho koho jsi tak miloval?" Ashton se zasekl, ale rychle se na mě nechápavě podíval. "Asi ses přeslechla zlato. Řekl jsem jaké to bude když tě zabije někdo koho tak moc miluju" nezdálo se mi, že bych se přeslechla, ale proč by to říkal?

"Bello, podívej se na mě" chraplavý hlas se ozval od podlahy. Díval se na mě tím nejsmutnějším pohlede. "Já nejsem ten co ti ublížil. To on! Celou dobu tě proti mě poštvával a  jen využil té situace, že jsi ztratila paměť. Kdyby jsi jí neztratila vyhrožoval by mi přes tebe"

"Ne! Buď z ticha" vytáhla jsem zbraň. "Nezkoušej to na mě. Pamatuju si jak jsi mě mlátil tak ze mě nedělej blbou" byl zticha. Jeho pohled pomalu sjížděl po mé osobě dokud se nezadíval na mou ruku se zbraní.

"Poslední přání Stylesi?" pronesl hnusně Ashton.

"Jo, něco by tu bylo" stále se díval na mou zbraň nebo jsem si aspoň myslela, že na zbraň. Zelené oči se podívaly na mě. "Máš pořád můj prsten" usmál se se slzami v očích. Podívala jsem se na mou ruku. Tak jako vždy se tam třpytil velký prsten, který pro mě byl záhada jako ten co klečí přede mnou. "Sundej ho a podívej se na vnitřní stranu. Potom už můžu  v klidu zemřít" sklopil hlavu k zemi. Vzala jsem obroučku a podívala se na její vnitřní stranu.  Stálo tam překrásným písmem' Pro mou lásku Isabell. Jsi mé světlo v temnotě. Nikdy tě nepřestanu milovat - Harry' hlava mě rozbolela jako kdybych dostala kamenem do spánků. Bolest co se probíjela až do mého mozku. Skoro stejná bolest jako při mrtvici.

.................

"Tak co tu máme?" vešla jsem tam připravená zachránit další život.

"Kulka ho zasáhla těsně pod srdce. Má vnitřní krvácení. Puls mu rychle klesá doktorko" 

................

  "Bello? Ten kluk je vzhůru . Chtěla jsem se ho zeptat co se stalo a jak se jmenuje do záznamů, ale říkal že nic nikomu neřekne. Že to řekne jen tomu kdo ho operoval"    

..............

  "Moc mě těší Bello já jsem Niall, ale radši nikomu neříkej moje jméno jinak by se ti něco mohlo stát a to nechci" políbil mě na ruku.  

.............

  "Jsem Liam a to je Louis. Je nám poctou poznat holku, které řekl Niall své jméno"   

..........

  "Co bych neudělal pro tvůj zadeček, no a částečně pro tebe. Jsi teď moje nová kamarádka"  

.......

  "Jmenovala se Rose. Měla 11 let  "

......

"Čemu se tu směješ ty malá mrcho!" hlasy se rozlehly místností a já se jen hihňala.

"Vypadá jako psychopat " bla bla bla. Jediné věci co byli slyšet.

"Přece se nelekneš malé holky. Dělej dej jí to ať jí už mám z krku" 

........

  "HARRY nechci aby byla jako mi. Chci aby žila zase svůj život, ale teď jakmile jí někdo uvidí na ulici, tak jí buď zabije nebo unese" zkroutila jsem se v křečích a bolestech.  

.......

  "Zajdu nám udělat nějakou snídani. Co na to říkáš?" Harry se na mě svalil.  

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now