Žárlivost

7K 200 7
                                    

"Už tady jsi zase?" ozvalo se za mnou i s malým uchechtnutím.

"No co. Už se úspěšně dva dny vyhýbám Harrymu" otočím se na něj a skočím mu zase do postele.

"Proč se mu pořád vyhýbáš?" skočí vedle mě Niall.

"Já nevím. Možná protože se chová divně. Jednou jsem mu totálně někde, potom se ke mě chová normálně a potom by chtěl zabít každého, kdo se mě jen malíčkem dotkne. Prostě to pochop Nialle, chová se jako holka když má své dny" zabořím hlavu do jeho měkkých polštářů, které voní jako cukrová vata za letního dne. Takhle vždycky pro mě voněli poutě. Všude vata, kolotoče, všichni se smějou a nemají žádné starosti. Jen to se nepoblít.

"Nikdy jsem ho takhle se chovat neviděl. Ať už byl s jakoukoliv štětkou" podívám se na něj a vytáhnu obočí nahoru do překvapeného výrazu. Znělo to jako kdyby mě přirovnal ke kurvě, ale asi si to ani neuvědomil.

"Tak díky" zasmála jsem se.

"Ale ne, takhle jsme to nemyslel jen on se vždycky radši tahal s kurvama a potom je odkopl protože nemusel nic řešit. Nikdy jsem ho neviděl s normální holkou bez toho, aby jí za pět minut nepřetáhl. Teď jsi tady ty a od té doby jsem ho s nikým neviděl. A to je jeden z těch co musí mít sex každý den" začal se ksychtit. Musela jsem se tomu smát.

"Jen tohle prostě nechápu. O co mu jde?"

"Bello, tohle u něj nechápe spoustu lidí. Zkus ho pochopit. Otec je opustil když byl malý. Když se začlenil mezi Mafii, tak ho rodina radši vyhnala, protože se báli o vlastní bezpečí a to že jeho sestra byla těhotná a něco by jí mohli třeba udělat. Od té doby se chová k holkám tak jako se jeho sestra a matka zachovali vůči němu. Harry skoro neví ani co je to cítit štěstí nebo jak každý říká teplo matčiny náruče a podobně. On teď nemá nikoho kromě nás, takže nemá vlastně žádnou rodinu jen přátelé. Možná si k tobě uchoval nějaké city nebo podobně" drkl do mě a já si podložila hlavu rukou.

"Jsem na tom podobně, až na to že mě rodiče nevyhodily kvůli mafii. Bohužel zemřeli a Zayn mě opustil. Ani nevím jestli mu mám odpustit nebo ho už nebrat jako bratra. Ublížilo mi to co udělal a teď vážně nevím co dělat" najednou mi bylo sledování polštáře lepší než se na něj podívat. Niall měl jednu výhodu, jeho oči měli takový strašně intenzivní pohled, že jste měli chuť mu říct úplně všechno.

"Chápu, teda chci říct, že to chápu z hlediska logiky, protože jsem ještě nic takového nezažil" otočila jsem se ke dveřím když bylo slyšet skřípání pantů. Stála tam Jess. Už si asi přivezla nějaké věci, aby tady mohla přespávat. Nevíme ještě moc co dělat i to ohledně práce a podobně. Chtěla bych se do práce vrátit, protože se tady strašně nudím.

"Tady jsi. Harry tě hledal a vypadal naštvaně" posadila se k nám.

"A kde je teď?" sedla jsem si do tureckého sedu čelem k Jess. Všimla jsem si úsměvu na Niallově tváři když tady vešla a ještě většího když si sedla k nám.

"Se divím, že jste neslyšeli tu ránu. Byl tak naštvaný, že šel asi k sobě do pokoje a pořádně praštil s dveřma" asi jsem už vážně ohluchla z toho jak mi celou noc pištěl Niall do uší jen aby mě dostal z postele.

"Co si jít dolů pustit ten Sebevražedný oddíl ? Přece jsem ti to slíbila, uvidíš tu podobu mě a Harley Quinn " vyplázla jsem na něj jazyk a udělala můj trapno směšný obličej.

"Jo to si musíme pustit. Pamatuješ jak jsme u toho slintaly nad Jokerem když jsme to viděli poprvé " cítila jsme se totálně divně když to řekla, ale Joker byl prostě boží. Musely jsme se o něm potom bavit celou noc.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now