Bonnie a Clyde

6.5K 181 7
                                    

"Zajdu nám udělat nějakou snídani. Co na to říkáš?" Harry se na mě svalil. Byl tak dokonalý, ty jeho svaly, dokonalá postava. Krásné oči a rty narůžovělé neustálím skousáváním si jich. Jeho jazyk lehce přejel po jeho rtech. Potřebovala jsem se uvolnit, ale nemohla jsem na něj najednou zařvat pojď jdeme šukat.

"Jo to je dobrý nápad. Já si jen skočím do sprchy" nevinně jsem se usmála abych nevypadala tak napjatě, jako ve skutečnosti jsem. Potřebovala jsem teď jako nikdy sex, potřebuju se uvolnit, odreagovat. Nebo se prostě rychle zchladit než před ním řeknu nějakou blbost.

"Dobře. Něco udělám a donesu nám to tady" políbil mě těmi nejsladšími rty a jen v trenkách, které dokonale pasují na jeho zadku, odešel. Rychle jsem se vykopala z postele a zalezla do koupelny. Všechno jsmze ze sebe shodila a zalezla do sprchového koutu. První jsem pustila studenou vodu a až jsem přestala být tak napjatá, jsem jí dala na co nejvíce horkou. Cítila jsem se konečně zase uvolněně.

Podívala jsem se na stojan se sprchovými gely a všimla si jeden s nápisem "Pro tu nesladší - H", byl to vanilkový sprchový gel. Hned jsem si ho vzala a natřela na sebe. Jeho vůně omamovala můj mozek. Rukama jsem si jezdila po těle. Díky zavřeným očím se mé myšlenky zase potemnily a já si představovala že to nejsou mé ruce, ale Harryho. Jak mi jeho dlouhé ruce jezdí po těle a zkoumají každý můj kousek těla. Už jsem to nemohla vydržet a on přece připravuje jídlo, takže je minimální možnost, že to uslyší.

Dva prsty jsem si olízla a pomalu si je zastrčila do sebe. Představa sílila a já tam viděla ne svoje prsty, ale Harryho. Jak přede mnou klečí a vyzývá mě abych se udělala.

"Ach ... hmmm . Ano" vzdechy mi unikaly z úst. Nikdy jsem netušila, že představa může být tak moc reálná.

"Harry! Ahhh.." trvalo to několik minut,  možná i desítek minut. Než se otevřely dveře sprchového koutu a nahý Harry se na mě vrhl. Líbal mě tak moc chtivě. Chtěla jsmze vodu vypnout, ale ruku mi v kohoutku sundal a chytil mě za zadek.

"Nad kým ses dělala zlato? Řekni mi kdo ti dělal tak dobře?" 

Harry pov

Nesl jsem lívance s čokoládovou polevou až do pokoje. Isabell byla ještě v koupelně když jsem vešel do pokoje. Šla tam cítit vůně vanilky. Položil jsem to na stolek a chtěl počkat až příjde. Jenže jsem uslyšel něco z čeho jsem se musel postavit stejně jako můj penis ztvrdl v mích boxerkách. Z koupelny se ozval její dost hlasitý stén. 

"Ahhh" otevřel jsem dveře. Sprchový kout byl lehce zamlžený, ale uviděl jsem její postavu, opírat se o stěnu z kachliček. Jednou rukou si prohrábla mokré vlasy a druhou měla ve svém rozkroku. Její prsty jezdily dovnitř a ven. Potom přestaly a viděl jsem jak s nimi cloumá ze strany na stranu.

"Harry! Ahhh..." z toho už mi totálně stál. Málem jsem si svou erekcí protrhl boxerky. Byl jsem z toho tak kurevsky nadržený, jako ještě nikdy. Sundal jsem ze sebe tu látku a vtrhl k ní do sprchy. Rychle si vyndala ze sebe prsty. Jenže já se rychle přimáčkl na její krásné tělo a začal jí líbat. Dostávalo mě to do úžasu, když se můj penis otíral o její vnitřní strany stehen. Snažila se vypnout vodu, ale to jsem jí zarazil a chytil jí za ten pevný zadek.

 "Nad kým ses dělala zlato? Řekni mi, kdo ti dělal tak dobře?"  zakousl jsem se jí do krku a vychutnával si její krásnou pokožku. Jazykem jsem přejel po její šíji a to jí dostalo do extáze.

"Ty mi děláš dobře Harry. Jen ty!" věděl jsem, že dnes jen u tohohle nezůstaneme. Věděl jsem, že jí ho tam zasunu. Do té její dokonalé kundičky. Jenže jsem jí chtěl ještě vyprovokovat.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now