Už nás našli

3.9K 130 5
                                    

"Museli nás už dlouho sledovat, když si počkali až tam budeme jen my" jen jsem nevědomě přikyvovala a dumala nad zkaženým dnem. Vypadá to, že Styles má své lidi úplně všude. Kdo ví co mu Jess řekla. Teď po mě zase jde a nevypadá to dobře.

"Sice nás našli daleko od Londýna, ale nenašli nás ještě v Londýně " zašeptala jsem. Všichni se na mě podívali. "Není vám to divné? Prakticky jsme tady normálně na očích a oni nás ještě nenašli"

"Protože neví co je Ashton zač. Pro ně je prakticky úplně nový cíl. Nikdo o něm nic neví, až na nás" Perrie už všechno odbourala a po zfackování Ashe je zase v pohodě.

"No nic. Zvážíme, co bude nejlepší a potom uvidíme" většina lidí se rozešla pryč. Někteří dál seděli na gauči v obří zasedačce v přízemí. "A my půjdeme do pokoje" přehodil si mě přes rameno a v klidu šel směrem do pokoje. Natáhla jsem ruku a štípla ho do zadku. "Hej!" chytil si volnou rukou místo kam jsem ho štípla a potom mě s ní pleskl přes zadek.

"Hej! To nebylo fér" zařvala jsem na něj. Být vzhůru nohama mi moc nepomohlo s orientací a tak jsem po chvíli byla odhozena na postel."Já se chci bavit! " udělala jsem na něj smutný obličej. Lehl si nade mě. Jeho ruce mě hladily po stehnech, zatím co jeho rty zkoumaly můj krk.

"Ale ne takhle ty nadržené prase" shodila jsem ho vedle sebe." Chci jít někam tančit, prostě se bavit. Zkazili nám celý den" převalila jsem se na něj a začala ho jemně líbat pod ucho. Vím co se mu líbí a po čem povolí. Jeho teplé dlaně se přitiskly na můj zadek, který mi zmáčkl.

"Dobře. A kam by chtěla moje princezna?"

"Do toho klubu Artesian! Prý je to tam úžasný"

"Tak půjdeme tam. Já se půjdu zeptat ještě ostatních jestli chtějí jít taky a zatím se můžeš převléknout" postavila jsem se a sundala si triko a hned i kraťásky.

"Pokud chceš abysme ještě dneska odešli tak počkej než odejdu jinak se neudržím" chytil si rozkrok a odešel z pokoje. Musela jsem se nad tím zasmát. A nastalo hledání oblečení.

Rozhodla jsem se že si nic jiného brát nebudu, taky komu by se chtěla tahat kabelka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rozhodla jsem se že si nic jiného brát nebudu, taky komu by se chtěla tahat kabelka. Vyšla jsem ven z pokoje. Dole už stálo pár lidí a mezi nimi taky Perrie. Ta se ke mě hned připojila a už se čekalo jen na Ashe. Ten přišel po chvíli a když viděl, že jsem s Perr tak na mě jen mrkl a šel ve předu. Jeli jsme auty aby to bylo pohodlnější. K tomu je mít dobré ve spolku pár lidí abstinentů.

Během chvíle jsme stáli uvnitř klubu. Všude hrála muzika. Na parketu to už žilo a barmani měli, co dělat aby stíhali nalévat drinky a piva. Každý se někam rozešel, ale řekli jsme si, že náš stůl bude v rohu na konci baru. Někteří šli tam, ale většina si šla pro pití. My jsme byly taky mezi nimi. S Perrie jsme si řekly barmanovi o nějakou specialitu a ten nám donesl svítivě červené drinky s plátkem citronu a na hladině plavající lístky máty. Po vypití jsem si všimla Ashe jak se kolem něj motá nějaké černovlasá holka. Byla menší než já i když měla podpatky. Make up by se z ní dal seškrabávat a měli by jste potom plnou láhev. Obočí nakreslené jako podle pravítka a k tomu tmavě fialová rtěnka. Prsa měla jako by jí tam dal někdo nafouklé balony. Jenže mě překvapilo, že i když mě Ashton viděl bavil se s ní dál. Je fakt, že si držel odstup, ale mohl aspoň přijít za mnou.

"Pojď. Kašli na něj, jdeme tancovat" vecpaly jsme se doprostřed parketu a začaly tančit. Nějaký kluk si mě po chvíli přitáhl k sobě a tancoval pomalu zároveň s mým tělem. Perrie mi zmizela z dohledu, ale zatím mi do zorného pole vlezl Ashton a táhl mě pryč.

"Tak tohle ne holčičko. Ty jsi jako magnet na chlapy" drtil mě u sebe. "No jo, pomsta" píchla jsem ho do hrudi. "Všiml jsem si. Promiň" políbil mě na rty.

"Isabell!" přiběhla ke mě Perrie.

"Co je?" usmála jsme se na ní. Vypadala jako kdyby našla milion eur.

"Potkala jsem strašně úžasného kluka. Chvíli jsme spolu tančili, ale omluvil se, že musí jít za přáteli"

"A jak se jmenuje?"

"Zayn. Zayn Malik" cože? Hlavou mi prolétly vzpomínky na zmíněnou osobu. Můj bratr. Když se mi mihla v hlavě myšlenka, že je mafián a je spojený se Stylesem. "Co je? Vypadáš jako kdyby jsi viděla ducha"

"On je to můj bratr" vykulila na mě oči. Poohlédla jsem se za nás. Uviděla jsem v dálce černé vlasy. Byl to Zayn. Vedle něj byl blonďák s Jess a za nimi Styles.

"Ashi, musíme vypadnout. Jsou tady" kývla jsem k nim dozadu." Běžte ke dveřím. Já jdu pro ostatní. Kdyby něco tady jsou klíče. Jeďte hned domů!" obě jsme kývly.

Harry pov

"Fajn vytáhly jste mě do baru, ale to je konec. Nechci tancovat"

"Hej lidi. Teď jsem poznal jednu úžasnou holku" Zayn k nám přišel s obřím úsměvem. Vypadal jako malý kluk natěšený na Vánoce.

"Heleme se. Zayn se nám zamiloval" zasmáli jsme se dohromady s Niallem.

"Drž hubu Nialle. Nejsem zamilovaný. Jen, konečně jsem poznal holku s kterou si tolik rozumím. Je to jako si povídat s Isabell" úsměv mu trochu klesl.

"A jak se jmenuje?"

"Perrie. Příjmení mi nestihla říct"

"Tak jí najdi a přiveď k nám. Chceme jí poznat" usmála se Jess.

"Jo počkejte. Je to blondýna" otočil se tak jako všichni a hledal tu osudnou blondýnu.

"Není to ta s tou brunetou u dveří?" zrovna když jsem to dořekl se ta blondýna otočila.

"Jo je to ona"

"Je docela pěkná" okomentoval jsem jí i když jsem měl v hlavě jen Isabell.

"Počkej! To je Perrie" zapištěla Jess.

"Jo zlato. Vždyť to teď řekl" zasmál se Niall.

"Ne. Vy to nechápete. Ona patří do toho spolku kde je Isabell" všichni jsme se podívali zpět. Obě holky se na nás dívali. Chtěl jsem křičet. Chtěl jsem hned za ní běžet. Ta bruneta byla Isabell.

"Isabell!" naše hlasy se rozlehli po baru když dohrála písnička.

Isabell pov

Dívaly jsme se na ně jak si povídají. Perrie do mě drkla. Kus od nich byl Ash a ukazoval, že máme jít, že oni půjdou zadem. Kývla jsem a naposled se na ně podívaly. V ten moment se všechny jejich hlavy otočily na nás. Hudba dohrávala a s posledními tony jsem uslyšela, jak řekli několikrát mé jméno.

"Běž!" křikla jsem na Perr a obě jsme se vrhly pryč z klubu. Odemkla jsem z dálky auto a běžela dál k němu. Nasedly jsme a nehledě na pásy jsem startovala a vycouvávala z parkoviště. V tu chvíli vybíhala skupina lidí z baru. Kdybych nestihla šlápnout na plyn a odjet asi by nás dohnali.

"Pane bože" vydechla si vedle mě Perrie.

"Dívej se za nás jestli za námi náhodou nejedou" poprosila jsem jí.

"Jedou za námi akorát lidi od nás. Je to v klidu"

................................

"Ještě že jste v pořádku" objal mě Ashton.

"Už asi nebudeme v bezpečí ani tady" zašeptala jsem mu do hrudi.

"Budeme muset bojovat. V nejbližší době se nachystejte na to, že příjde boj. Někam je vylákáme a tam to bude už na život a na smrt. Najděte nějaké výhodné místo, kde se mi orientujeme a kde bysme měli převahu" rozkázal svým lidem.

"Počkat. Já vím kde" odtáhla jsem se od něj.

"Nedávno jsme byli kontrolovat terén. Asi dva kilometry odsud je opuštěné továrna. Má jedno patro, ale je dost rozlehlá. Má několik místností. prostorově dost velké"

"Jo to je pravda. A nemusíme se bát že by někdo slyšel výstřely. Od města to je dost odříznuté"

"Fajn. Máme dva dny na přípravu. Potom je tam nějak navedeme. Snad to zvládneme"

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now