Posel smrti

3.8K 139 6
                                    

"Mají v plánu nás zítra po sedmé hodině přepadnout. Nevíme kolik jich bude. Víme jen ten čas. Připravte se" tyto slova mi od včerejška zněla v hlavě. Dnes je ten den. Den D. Den krvavé noci.

"Pomalu se připravuj lásko. Nechci aby se ti něco stalo" Ash mě objal pevně. Prostě medvědí objetí.

"Nic se mi nestane. Ale Stylesovi jo"

"Neboj. Nechám ti ho napospas"

...................................................................

Za pár minut sedm hodin. Všude v okolí továrny vládlo ticho. Každý dostal hodinky s displejem který monitoroval kamery. Každý měl přehled, kde se co děje. Všichni stáli u jakékoli škvíri a očekávali, kdy vše vypukne. Mezi stromy se něco mihlo. I Perrie která byla se mnou si toho všimla. Velká černá auta se prodírala cestou k nám.

"Jsou tady. Všichni se připravte" vyhlásila Perr do vysílačky a stejně jako já odešla do místnosti, kde jsme číhaly jako lovci na kořist. Byla dostatečně vysoko aby se k nám dostali jen ti nejsilnější takže Styles a poskoci.

Ozvala se rána jako z děla když odpálili hlavní dveře."První kamera je v háji. Tlaková vlna jí zničila" proklikala jsem kamery a viděla, že je vážně po ní. Střelba se ozvala zezpod a spolu s ní křik lidí. Chtěla jsem se postavit, ale Perrie mě zastavila.

"Víš že musíme zůstat tady" zalezla jsem zpět a čekala asi dalších deset minut. Dokud se neozvala vysílačka. "Potřebujeme pomoct v mezi patře. Hrnou se tady jako z mraveniště a několik lidí nám zabili".

"Jdu tam. Zůstaň tady" vyběhla jsem z místnosti velké jako taneční sál a běžela dolů. Tam jsem uviděla jednoho od nás. Vytáhla jsem obě své zbraně a začala střílet do nepřátel. Kulky lítaly vzduchem a zavrtávaly se do jejich těl. Bylo to skoro nekonečné. Ale ani jsem si nic neuvědomila a nikdo už tady nezbyl. Časově to byla delší doba, ale pro mě to v té chvíli byla minuta.

"Jdu ven pomoct ostatním" řekl směrem k mé osobě a zmizel. Pomalu a ostražitě jsem šla zpět nahoru. Jeden z jeho lidí se plížil směrem k místnosti kde byla Perrie. Zamířila jsem na něj a střelila ho přímo do hlavy. Tělo se skácelo k zemi a už z něj tekla jen krev.

Pomalu ale jistě jsmze se dostávala zpět do místnosti. Na zemi leželi těla lidí.Ať od nás nebo od nich. Když jsem v klidu chtěla vejít uviděla jsem Zayna. Stál za Perrie a mířil jí na hlavu. Naštěstí mi byl zády. U stěny byli svázání nějací lidi. Ten blonďák z baru i Jess.Potom ten Payn a ještě nějaký kluk s hnědýma vlasama a patkou. Obě zbraně jsem si nabyla a potichu se vkrádala za Zayna. Nikdy jsem si nemyslela, že budu mířit zbraní na svého bratra. Jenže z něj se stal ten zmrd.

"Zahoď tu zbraň" řekla jsem když jsem byla dostatečně blízko něj. Podíval se očkem na mě a poraženě vydechl. Hodil zbraň na zem. "Perr vezmi to lano a svaž ho"udělala to co jsem řekla.

"Isabell neposlouchej je. Oni to udělali ne my. Nikdo z nás tě nechtěl zabít a už vůbec ne Harry"mlel na mě ty jeho sračky.

"Ne! Drž už kurva hubu! Tohohle už jsem slyšela dost a tímhle to končí. Doufám, že jste se s tím vaším milovaným Stylesem rozloučili, protože tohle bylo naposled, co jste ho viděli na živu. A sama se o to postarám. Naše tváře budou poslední věc, co uvidíte vy všichni před tím než zdechnete"

"Co se to s tebou do prdele stalo?" zašeptal ke mě.

"To bych se tě před lety mohla zeptat taky. Ty jsi mě opustil v tom nejhorším. Ani nevíš jak jsem se musela cítit. Sama na všechno. Sama na celý svět. Nevytahuj na mě tyhle hovadiny, co se se mnou stalo když ty nejsi o nic lepší"  odvrátila jsem pohled na Perrie.

"Postarej se o ně. Nesmí zdrhnout. Při nejhorším je zastřel. Já se jdu postarat o Stylese. Ash ho už určitě chytil" podívala jsem se na ty na zemi. Všichni se dívali na mě jako na ducha.

"Upřímnou soustrast za dvacet minut" hnusně jsem se na ně usmála a odcházela do pravého křídla této budovy kde jsem podle kamer zachytila Ashe. Tak jak jsem viděla jsem ho tu i našla. Před ním na koleny klečel Styles. Z nohou mu tekla krev. 

"Možná bys chtěl vidět poslední bytost na svém pustém zničeném světě, která tě s milostí zabije. Isabell!" jen co to dořekl Stylesův pohled skončil na mně. 

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu