Nechte ho mně

6.3K 178 4
                                    

Harry pov

"Ty máš zase náladu. Přestaň být na nás tak protivný, sotva jsme přišli" já že jsem protivný? Oni místo toho aby drželi huby a dělali, co říkám tak tady řvou.

"A co ty si na mě dovoluješ otvírat hubu?! Já jsem tady šéf!" moje ozvěna se střetávala se stěnami dokud jsem jí sám neuslyšel znovu.

"Přestaň dělat pičoviny Harry a běž si promluvit s Bellou. Možná s ní nemluvíš, ale vidím na tobě, jak tě štve, že se na tebe ani nepodívá. Už to je týden a ty si den ode dne větší hajzl " co to zase melou za sračky. Já jí nepotřebuju, nepotřebuju k životu nikoho z nich. Kdyby to nebyli moji kámoši, tak by teď leželi na podlaze mrtví.

"Myslíš že mi vadí, že ONA mě celý týden ignoruje, a mluví jen s váma a se mnou ne? Mě to totiž nevadí, její hlas mi ani nechybí konečně tady je klid a můžu spát"  kde jsou ty časy kdy mi všichni říkali, nikdy nelži o tom co cítíš. Jenže pro mě je teď projevovat city stejně hnusné jako zvracení.

"Myslím si že ti vadí, že je radši celý týden s Jess a Benjim venku a učí se s ním házet nože, rvát se a střílet. Přeci jen nedávno jsem viděl Benjiho jak si jí hladově prohlížel. Asi mu moc nechybělo k tomu ji někde přetáhnout" zlost se ve mě vařila a já pevně skousl čelist až mi zuby zaskřípaly. Co si to ten zmrd jako myslí že mi bude nabalovat něco co je moje! Na to ať zapomene nebo mu ukážu co dokážu.

"Přestaňte se hádat ženy !" drze mě chytí Zayn za rameno. Škubnu sebou aby mě pustil.

"Konečně ses taky jednou ukázal"

"No jo vždyť mě znáte. Jenže jak vidím jediný jsem uspěl" podívám se na něj. Koho zase stihl ošukat že uspěl?

"Tak kdo tentokrát?" zasměje se Liam.

"Vy jste debilové v tomhle už nejedu. Jen jsem našel Kleina i jeho poskoky. Udělali si menší objížďku města. Asi si mysleli, že nás to zmate a nakonec se nasáčkovali do té opuštěné budovy na konci města " konečně. Konečně to bude pomsta za to všechno, co jí způsobil.

"Myslíš ty staré kanceláře?" Zayn jen kývl na souhlas .

"Jedeme za půl hodiny. Vezměte zbraně a náboje" promnul jsem si klouby na rukách. Těším se jak ho zmlátím do krve, tak jak to udělali Bell.

"Harry, ale všichni naši chlapy jsou mimo město kvůli těm zbraním. Jsme tu jen my a holky"

"No a co? Jedeme jenom my. Holky s náma nepojedou nebudu ohrožovat jejich životy. Dost diskuze běžte se připravit" 

Isabell pov

"Nevím jak ty ,ale já jdu rovnou do sprchy. Cítím se tak děsně špinavá " zasměje se Jess.

"Víš co běž ke mě do koupelny ať mi to tam vyhřeješ" nahnala jsem jí k mojí koupelně v pokoji.

"Fajn, fajn" zavřela za sebou dveře zatím co já dopadla na postel.

Ani bych nevěřila kolik věcí se jen za týden můžu naučit. Teď kdyby mě někdo asi přepadl tak by neskončil dobře on.

"Bell" tiše mi někdo zaklepe na dveře. Než vykoukne Zayn.

"Ahoj. Co je ?" vejde do pokoje a sedá si ke mě.

"Jen jsem se přišel zeptat jak jsi na tom" nad tím jsem se musela pozastavit. Jak jsem na tom? Ani jsem na to za tu dobu nepomyslela a teď mi to šrotuje rychle.

"Je to divné. Vždycky mi šlo o to zachraňovat životy a pomáhat, zatím co teď už jsem jednoho člověka bez mrknutí oka zabila. Jo byla to sebe obrana, ale i tak. Měla bych se cítit zle, jenže necítím nic jako vinu nebo tak " jednou rukou si mě přitáhl k sobě.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now