''Divný'' vztah

6.7K 183 4
                                    

Isabell pov

"Úžasný jak tvoje tělo reaguje na moje doteky " skousla jsem si nad tím ret. Kdybych byla mrcha využila bych teď toho, že nad ním mám moc, ale taková já nejsem. Můj bývalý přítel Derek takový byl. Využíval vždycky mojí unavenosti  nebo při sexu toho vzrušení abych dělala, co on chce. Byla jsem tak najivní, že to je láska. Než mi došlo že v něm hledám tu mužskou oporu, co mi chyběla od toho, co otec zemřel a Zayn odešel.

" Musím jít nebo bych ti ještě ublížil" vyskočil z vody na kraj bazénu a rychle odešel. Musela jsem se nad tím zasmát jak se snažil, aby zase něco nepodělal. Ještě chvilku jsem si plavala než mě zaujal Rox. Ležel s ostatními psy v kotci, bez života a nálady. Vylezla jsem z bazénu a šla ke stromu o který jsem se předtím opírala. Zlomila jsem kus větve a šla ke kotci. Ale pro mou smůlu byl zamčený a věděla jsem že klíče má Harry.

"Tak jdeme najít Harryho" povzdechla jsem si a klacek odložila na zem. Bosá jsem vešla do domu a šla do jeho pokoje. Tam bylo prázdno, v kuchyni taky nebyl. Možná v kanceláři. Když jsem přišla ke dveřím uslyšela jsem jeho hlas.

Potichu jsem otevřela dveře a byla ráda že sedí na svojí pracovní židli ,ale zády ke mě. Věděla jsem moc dobře co dělá, ale proč u toho nadával to mi bylo divné. Dveře jsem zavřela a pro jistotu otočila klíčkem ve dveřích aby se zamkly. Po špičkách jsem k němu došla. Čekala jsem, že si to bude užívat, ale on ne.

"Nepotřebuješ pomoct?" zašeptala jsem mu do ucha a vyčkávala, co udělá. Přestal se uspokojovat a hlavu jemně stočil ke mě.

"Zvládnu to sám" zašeptal jako kdyby se držel zuby nehty jen aby se mi díval do očí a ne na prsa.

"Nevypadá to tak. A k tomu nevypadáš, že ti dělá dobře se sám uspokojovat. Proč si nezavoláš třeba Taylor?" sedla jsme si na kraj stolu tak abych na něj dobře viděla.

"Fajn možná mi to nedělá tak dobře jako když mě dělá holka a Taylor už nevzpomínej, sice byla schopná udělat všechno, ale ta už v sobě měla tolik čuráků, že ani porod by jí nebolel" musela jsem se zasmát stejně jako on.

"Tak co takový menší obchod? Já ti pomůžu se uvolnit a uspokojit a ty mi na oplátku .."

"Jo klidně tě taky udělám tak jdeme na to?"  vykulila jsem na něj oči.

"Já chtěla říct, že na oplátku mi dáš klíče od kotce pro psi"  on se na chvíli nechápave zamračil, ale potom kývl.

"Promiň, už jsem takhle zvyklý. Většina holek, co se mnou spaly chtěly tohle nebo něco koupit. Líbí se mi, že jsi tak jiná, tak vážně čistá, ale přeci jen bych do tebe neřekl, že mi tady budeš nabízet vyhonění " olízl si vrchní ret.

"Každý potřebuje uspokojit své potřeby Harry. A k tomu jsem si všimla, že jsi i tak potom ke všem milejší" usmála jsem se na něj a sedla si mu na klín tak abych mohla uchopit do ruky jeho penis.

"Na tebe se snažím být milý vždycky Bell. Chceš něco slyšet?" zavřel pomalu oči když jsem mu začala palcem přejíždět po špičce a kroužit okolo žaludu.

"Podle toho co to je"  sledovala jsem jeho obličej jak se usmál. Vypadal tak mladě a mile až jsem musela zauvažovat jaký by byl Harry, kdyby nebyl mafian. A jaký by byl kdyby mu tolik lidí v životě neublížilo.

"Jen jsem chtěl říct, že já si ho tady honím už asi osm minut a nebylo mi to nijak příjemné a ty příjdeš a jen se ho dotkneš a už se skoro udělám. Tvoje pohyby jsou pro mě tak příjemné Bell" pořád se usmíval jako malé dítě. Jenže byl tak roztomilý, že jsem si ani neuvědomila že se na mě udělal.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWo Geschichten leben. Entdecke jetzt