Nezvladatelné

6.9K 190 7
                                    

Strašně mě bolely všechny svaly v těle. Hlava mi třeští, jako bych měla kocovinu. Otevřela jsem oči a ihned mě zasáhly paprsky slunce. Neležela jsem na studené zemi, ale v pokoji na posteli. Bylo to tady čisté a bez poskvrnky. 

"Konečně si se probudila" mužský hlas se ozval ode dveří . Hlavu jsem stočila více doprava, abych viděla okouzlujícího muže, asi kolem 21 let. Špinavě blond vlasy, růžovoučké rty, modré oči jako pomněnky a okouzlující úsměv.

"Hmm .. kdo jsi?" pomalu jsem si sedla na posteli a opřela se o čelo postele.

"Jsem Luke Hemming. Volal mi HARRY a chtě ...." začala jsem se svíjet v bolestech a křečích. "Děje se něco?!" bolest postupně opět mizela. Otevřela jsem oči a viděla ho jak sedí u mě a drží mi ruku. 

"Jen menší bolest" vydechla jsem.

"Dobře no tak HARRY po mě chtěl abych .." 

"Aaaarrr , BOŽE!!!" bolest postupovala celým tělem jako kdyby mě něco mačkalo k sobě a a chtělo roztrhat.

"Bože Isabell, co se ti děje ? " utekla mi jedna slza.

"Já nevím, ale strašně to bolí" stoupla jsem si na nohy a zhluboka dýchala.

"Nepříjde ti divné, že vždycky když jsem chtěl doříct že někdo chtěl abychom tě našli tak to začalo?" moc jsem nechápala.

"Cože? " dívala jsme se na něj zatím, co on si oddechl.

"Něco zkusím ,dobře?" jen jsem kývla a vzala do ruky sklenici s vodou. Začala jsem pomalu pít.

"HARRY" když řekl jeho jméno bolest mě pohltila od ruky až do konečků prstů . Spadla jsem na kolena a pustila sklenici. Nehty jsem chtěla zajet do podlahy, ale nešlo to. Nemohla jsem zastavit ukrutnou bolest. Zhluboka jsem dýchala a držela v sobě ty slzy, co chtěli ven.

"Isabell" Podívala jsem se na něj. Cítila jsem, jak jsem rudá v obličeji. Povolila jsem svaly a sedla si na podlahu.

"Nevíš proč máš ty bolesti? Nepíchli ti něco?" zamyslela jsem se.

"Já nevím, moc si toho nepamatuju. Od toho posledního omdlení z té bolesti mám všechno jako v mlze. Něco si pamatuju, mluvili o tom ať mi to už píchnou, ale dál nic" třela jsem si spánky.

"Nedokážu si představit, co ti to mohli píchnout, ale asi to má do činění s Haroldem" 

"Mám trošku smysly teď mimo, ale navrhuješ, že mi asi dali něco, aby mi to ubližovalo, když někdo řekne jeho jméno?" kývl hlavou a soucitně mě pozoroval.

"To je hloupost. Už jsem slyšela, kdo ví co, ale tohle je blbost"  mračila jsem se na něj jako kdyby mi něco udělal, ale když vám všechno dojde. Tak vám dojde i to, že má pravdu.

"Proto říkal, že to funguje" zamumlala jsem. "Vážně mi asi něco píchli, ale já ani nevím kam" zatahala jsem se za konečky vlasů. "Ale, proč? Ani jsem je neznala, tak co po mě c......  oni to udělali kvůli němu že? Jen abych trpěla" 

"Bello, oni to spíš udělali, aby trpěl on, asi tě to od něj mělo odradit nebo tak něco" zvedla jsem se.

"Nech mě prosím samotnou" otočila jsem se zády k němu.

"Bello no tak "

"Řekla jsem aby jsi mě nechal být !" zakřičela jsem na něj .

"Fajn" dveře se zavřeli a já se ani nehnula z místa. Podívala jsme se vedle sebe, byly tam další dveře buď od šatníku nebo koupelny. Doufám, že od koupelny. Otevřela jsem je a uviděla pěknou útulnou koupelnu. Zalezla jsem dovnitř a zamkla. Sundala jsem ze sebe oblečení.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now