Uhrančivý pohled

3.6K 141 6
                                    

"Fajn můžeme jet" seběhla jsem dolů do garáží, kde už čekali chlapy spolu s Ashem a Perrie.

"Vážně chceš jet? Může tam být dusno. A tím myslím, že se bude zabíjet"

"Jo chci jet. A udělal by jsi pro mě něco?" kývl a tím mi pokynul abych řekla co.

"Stylese nechte mně. Pokud se dneska bude zabíjet, on bude první na mušce. Zaplatí za to co udělal" nenávist ve mně rostla. Zaplatí za to co mi udělal a že proti mě poštval jediného člověka, co mi zbyl.

"Líbíš se mi ještě víc když takhle mluvíš" Ash si mě přitáhl za boky k sobě. Ďábelsky se usmíval dokud mě nepolíbil tak jako já jeho. "Nevíme kolik tam mají lidí takže ty a Perrie si vezmete to černé BMW a pojedete spolu s Rickem a Zachem zadní cestou. Až vám dáme signál tak u jejich aut vysadíte Jess. Museli jsme jí svázat a zavázat oči aby nás nepráskla a pro jistotu jí Erick pých látku na omámení " s hlubokým výdechem jsem se s ním jen rozloučila a šla si sednout k Perrie.

"Mám řídit?" zeptala jsem se jí když se zvedla a podávala mi z kufru zbraň.

"To bude lepší. Po mojí minulé zkušenosti s řízením to nedopadlo nejlíp" abych to upřesnila. Perrie je v řízení fajn, ale jak jde o rychlost tak se neudrží na silnici.

"Dámy mají přednost" Perrie jen ukázala Zachovi prostředníček a tak jako já nasedla. Nemá s ním dobrý vztah, co jsem tak zjistila. No ne každému všichni sednou.

"Debil jeden. Nejradši bych mu urvala koule a podpálila ho" musela jsem se zasmát. Byla by to pěkná sranda.

"To ho můžeš hned podpálit. Na co ti budou jeho koule?" 

"Udělaly by jsme si z nich vaječinu"  musela jsem se na ní podívat jestli to myslí vážně. "Dělám si prdel. On stejně koule nemá" oklepala se nad tím a potom hned rozesmála. Ta holka se snad nikdy nemračí.

............................

"No tak. Už tu čekáme půl hodiny! Kdy nám dá ten signál!" všichni čtyři jsme byli opření vzadu o auta a čekali na nějaký signál, který ani nevíme jak má vypadat.

"Počkat. Není to Reggie?" ukázala jsem na jednoho chlápka od nás. Šli k němu dvě gorily s nožema.

"Vy tu čekejte. My jdeme" vzala jsem Perrie za ruku a táhla jí ke stěně. Zbraně jsme si obě dvě odjistily a když už jsme viděly, že se blíží Reggieho záda vystřelily jsme obě dvě na ty gorily. Jenže naše štěstí nás zklamalo a obě dvě jsme mířily jen na jednoho. Ten už ležel na zemi bez kapky života. Krev z něj prudila jako z vodovodu, zatím co ten druhý stihl utéct pryč.

"Uff díky. Máte už vyhodit tu holku. Styles a jeho lidi se sem čím dál víc blíží. Docela je kropíme, ale vypadá to, že se nehodlají vzdávat jen tak" Perrie zavolala na Ricka ať odnesou Jess.

Zatím co jsme se mi tři vydali k jádru všeho. Byl tam zmatek. Někde ležely těla našich lidí, někde zase jejich lidí. Perrie utekla více dopředu a když chtěla vystřelit zpoza nějakých kanistrů tak tam něco bouchlo. Odhodilo jí to skoro až ke mně. Klekla jsem si k ní. Byla trošku odřená a oblečení jí trochu ohořelo, ale jinak asi nic vážného. Reggie ji vzal do náručí a běžel s ní k autu. Výbuch udělal obří oheň, který se táhl přes polovinu areálu. Sice jsme byli venku, ale kouře tu bylo čím dál víc. Dívala jsem se jak se naši lidi stahují stejně jako Stylesovi lidi. 

Když jsem se snažila najít Ashe upoutal mě jiný pohled. Dvě oči na mě upíraly pohled. Byl to ten zmrd. Sledoval mě jako dravec své jídlo. Jako lovnou zvěř. Otočila jsem se a rychle odešla zpět k ostatním. Odjížděli jsme mezi posledními a já stále uvažovala nad tím uhrančivím pohledem. Jako kdyby mi pohledem rozehřál celé tělo.

Harry pov

"Odpalte to!" zakřičel jsem na chlapy. Stříleli do barelů s benzínem. Ať už je ten sklad číkoli, zjistit to nehodlám. Má silné lidi, ale my jsme lepší. Chlapy odstřelili barely, dokonce jsem viděl, jak to někoho odhodilo. 

"Harry musíme pryč. Za chvíli tady budou policajti !" Zayn na mě křičel. Jen jsem kývl a chtěl odejít. Jenže jako kdybych cítil nějaký pohled. Díval jsem se skrz oheň.

Dokud jsem neuviděl ženskou postavu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dokud jsem neuviděl ženskou postavu. Byl to tak spalující pohled. Vypadala přesně jako Isabell. Byla to Isabell, možná se mi to jen zdálo, protože během chvíle nepozornosti tam už nikdo nestál. Jako kdyby se vypařila.

...........

"Ztratili jsme sice pár lidí, ale nic vážného" mluvil jsem na svoje chlapy.

"Harry zabili Bena" 

"Cože!? Kdo?" tohle posrali. Zabili mi jednoho z nejlepších chlapů.

"Šly jsme spolu proti jednomu z nich a najednou se tam vynořily dvě holky. Jedna blondýna a druhá bruneta. Začaly do něj střílet. Tak tak jsem stihl utéct" Bruneta? Isabell? Ta holka co tam stála. Možná to vážně byla ona.

"Jak vypadala ta bruneta?" 

"Tmavě hnědé vlasy, tmavé oči, černá kožená bunda, černé kalhoty a boty. Myslím že měla na pravé ruce i nějaký prsten. Vypadal spíš mužský" můj prsten. Úplně jsem zapomněl. Měla ho na sobě při té nehodě.

"Isabell" zašeptal jsem.

"Harry přestaň už s tím. Je mrtvá stejně jako Jessica" Niall se na mě mračil. Po tom všem se mu zprotivilo, když jsem si na ní vzpomněl.

"Možná není. Ten popis pasuje a k tomu viděl jsem jí taky. Vypadala přesně jako ona!"

"Ale on říkal tmavě hnědé vlasy. Isabell měla světle hnědé vlasy!" vyjel už po mě i Zayn.

"Počkej!" vzal jsem její fotku ze stolu.

"Je to ona?!" vrazil jsem mu jí do ruky.

"Je to ona?!" vrazil jsem mu jí do ruky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"No, kdyby měla kratší vlasy a tmavší. Trošku více světlá barva kůže. Tmavší obočí a rty a k tomu ještě ten nenávistný pohled bez úsměvu tak by to mohla být ona" 

"Vidíte!" zakřičel jsem.

"Harry přestaň! Co se stalo nevrátíš!" zařval Zayn. "Ani ty ani nikdo jiný. Je mrtvá, tak jí dej už pokoj a nám taky!"

"Nemusí být mrtvá. Není! Jejich těla se nenašly!" shodil jsem ze stolu lampu.

"Šéfe! Někoho jsme tam našli. Možná nám řekne čí byl ten sklad" stál jsem všem zády. Dokud jsem neuslyšel dopadnutí na kolena a pláč. Ten osudný hlas Nialla se rozezněl místností jako boží zvon.

"Jess!"

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now