Plážový den

4.1K 147 2
                                    

"Běžte se vy dva už konečně převléct do plavek ať můžeme jít!" Jess už ztrácela nervy nad Harrym, který se konečně usmíval a nevypadal jako zombie, a Nialla.

"Fajn už jdeme. Ale potom chci něco na jídlo" Niall dojedl své těžce vybojované brambůrky a s hlazením svého břicha odcházel pomalu nahoru. Harry se nad ním jen uchechtl a šel se taky převléct. Zatím co my dvě už tady půl hodiny stojíme v plavkách s osuškama v rukách.

Domovní halou se roznesl zvuk zvonku. Udělala jsem ty dva zbývající kroky a otevřela hlavní dveře. Za nimi stál Luke a kluci. "Už jste i v plavkách, aspoň to nebude dlouho trvat" už nás tahali z domu než jsem je zastavila.

"Cože? Mi jdeme ale na pláž s Harrym a Niallem!" 

"Aha, chtěli jsme vás naučit serfovat. No tak asi někdy jindy, když už tady máte ochranku" Luke se jim zasmál a společně odcházeli směrem na pravou stranu pláže, kde bývaly vždy lepší vlny.

"Bože to jsou takový kokoti" škubla jsem sebou, jak jsem se lekla Harryho.

"Tak proč si je s námi posílal když je nemáš rád" dloubla si do něj Jess a s úsměvem šla za Niallem, který scházel schody. "Protože jsme narychlo neměli jinou ochranku, co by jela zadarmo hlídat dvě holky na Jamajku, s tím že je může někdo zabít. A oni kývly celkem rychle" 

"Ale pořád to neznamenalo, že tě tady Hemmings může balit! Nešahal na tebe nebo tak něco?"zakývala jsem hlavou, že ne a dál to neřešila. Nebudu teď řešit hlouposti když hned kousek od domu je nádherná nezničená písečná pláž. A vedle mě Harry jen v šortkách na plavání. 

"Radši jdeme blbouni" s Jess jsme šli vepředu a ti dva vzadu. S nimi to bude ještě dlouhý den.

Když jsme tam došli skoro nikdo tam nebyl. Voda byla klidnější než voda více na pravé straně pláže, která byla dál. Jenže výhoda tady té pláže byla ten klid. Moc lidí tady nikdy nechodilo, ale tím lepší to tady bylo. Voda byla čistší a krásně průzračná. I klukům se tady líbilo a to už bylo co říct.

Je těžké být holka mezi mafiánama hlavně, když jste u vody. S Jess jsme se chtěly opalovat a potom jít do vody, ale to se klukům nelíbilo a protože jsme se držely obě dvě zuby nehty, tak nás táhli za nohy do vody.

"Harry! Ne!!"

"Když nechceš jít dobrovolně tak musím zakročit" smál se mi jako malý kluk.

"Prosím!" křičela jsem zatím co už Jess byla pod vodou.

"Nechci tě nutit, ale pojď si prosím užít nějakou chvíli se mnou než budu muset odejít Bell"  povzdechla jsem si a pustila se kořenu stromu.

"Otoč se" nechápavě se na mě podíval ale poslechl. Rozběhla jsem se a vyskočila mu na záda. Mně kdyby takhle někdo skočil na záda, tak bych už byla asi na zemi. Harry ale ne. On se ani nehnul.

"Nějak jsi mi pohubla lásko. Budu tě muset vykrmit" utíkal se mnou do vody kde jsme začali dělat blbosti. Nakonec jsme skončili u líbání a potápění toho druhého.

Z pláže jsme odcházeli až když už zapadalo slunce a Niallovi tak moc kručelo v břiše, že se někteří civilisté báli, že je tady někde nebezpečné zvíře. Tak jsme se rozhodli si udělat na pláži ohniště a něco si opečeme.

A můžu říct že tohle byl zatím můj nejlepší den tady. Protože tu mám Harryho.

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat