Slet mafie

5.9K 172 5
                                    

"Musíme tam vážně jít? Mě se líbí i tohle" Harryho stisk okolo mého pasu se ještě zvýšil až jsem zakňučela.

"Nemačkej mě tak, chce se mi čůrat. A jo musíme, už si to Lukovi řekl. Tak zvedni tu svou línu prdel a vypadni se převléct" sundal ruce z mého těla a strhl mě z boku na záda. Mračil se až se mu dělaly vrásky po celém obličeji. Konečně jsem v něm viděla tu dominantní stránku, díky které si nenechal rozkazovat a byl z něj ten vůdčí typ.

"Ty mi budeš rozkazovat? Co jsi mi to řekla?" vrčel na mě jako pes. Strach ze mě rychle opadl a já si nechala chladný pohled. 

"Slyšel jsi ne? Nebo to chceš zopakovat? Že si máš jít obléct nějaký zkurvený oblek a nedělat prupovídky!" tak jak rajče roste a ze zeleného se stane rudě červené tak takhle vypadal teď Harry, ale jeho rudost byla větší než prdel paviána.

"Nezkoušej moje nervy Isabell! Zkus na mě ještě otevřít tu tvojí pusinku a nedopadne to dobře pro tebe" přihmouřila jsem na něj oči a skopla ho ze sebe na podlahu.

"Ty mi vyhrožuješ? Děláš si prdel Stylesi! Vypadni!" chvíli vypadal že toho litoval,bale přeci jen se debilně usmál a odešel pryč. Tohle bude ještě dlouhý večer, už teď mám pocit, že se něco stane.

.................................

Moc šatů jsem tady neměla tak jsem vzala ty, co mi přišli nejvíce vhodné k takové příležitosti. 

Venku už bylo chladněji tak jak to večer v Londýně bývá, jenže jsem si uvědomila, že všechny svetříky, přehozy nebo šátky co jsem měla se mi prostě k těmhle šatům nelíbily. Nakonec zbyla moje poslední záchrana ke každému outfitu a to byla moje oblíbená kožená bunda. Nakonec černé lodičky. Na ruku prstýnek a ještě náušnice. Od přírody jsem měla vlasy krásně rovné, takže jsem je řešit nemusela. Usmála jsem se sama na sebe do zrcadla. V pokoji jsem vzala černé psaníčko s penězi kdybych potřebovala třeba taxy jelikož jsem moc netušila jestli se dneska s Harrym vůbec chci stýkat. K tomu jsem tam dala klíč od domu co mi dal Niall a telefon.

Než jsem ale stihla odejít z pokoje vřítily se mi tam dvě usměvavé holky asi stejně staré jako já.

"Ahoj. Ty jsi určitě Bella, kluci nám toho hodně o tobě říkaly" spustila jedna z nich.

"Aha, víte nechci aby to bylo trapné, ale já zase o vás nic nevím, no jen to že jedna z vás chodí s Liamem a druhá s Louisem" cítila jsem se trapně oni o mě toho věděli asi dost zatím, co mě o nich kluci neřekli nic .

"To jsou celý oni. Já jsem Daniell a tohle je Eleanor" usmála jsem se na ně, jako že mě těší, aspoň tady budu mít i jinou společnost než Jess. No a zrovna v tu dobu tady vběhla Jess.

"Takže jste jí našli, už jsem se lekla že jsem vás nasměrovala jinam" zasmály se.

"Máme už jít kluci dole čekají"

"Tak holky, dneska zlomíme pár set  srdcí a dáme si několik panáků a hlavně budeme tancovat !" objala jsem je okolo ramen. "A víte proč?" zasmály se nad mými nápady. "protože jsme sexy!" 

"Víte holky tyhle večírky bývají nuda" ozvala se Daniell.

"Tak uděláme to co já s Jess na maturiťáku. Chvíli tam budeme a až se nikdo nebude dívat zmizíme a pojedeme do nejbližšího klubu si užívat!"holky si daly prsty na rty abych byla víc potichu.

"Fajn platí. Bude konečně zábava" zajásaly jsme spolu s Eleanor a vyšly na chodbu.

"Už běžte, já ještě pro jistotu vezmu víc peněz" popohnala jsem je ke schodům a sama jsem běžela pro peníze do pokoje. Dala jsem si je do kabelky a odešla dolů. Všichni už na mě čekali a všimla jsem si i Harryho pohledu.

"Sluší ti to" kluci mi skládali pochvaly zatím, co Harry si mě přitáhl k sobě.

"Jsi sexy" dal mi pusu na rty.

"Drž zobák. Tímhle si to nevyžehlíš" 

............................................................

"Bože to tady vypadá jako slet čarodějnic" drkla jsem do Jess.

"Jo až na to, že to je mafie" stály jsme spolu kousek od parketu. 

Už u nás byl i Luke. Povídali jsme si, ale potom musel jít za někým jiným. Harry se snažil abych mu to odpustila, ale když jsem ho pořád odbíjela, že ne tak se naštval a odešel se slovy že vypadám jako laciná kurva .To mě zasáhlo ještě víc než, že mi vyhrožoval. Chová se jako malý paličatý harant, co nedostal co chtěl.

"Bello? Asi by ses neměla otáčet" přišla k nám Eleanor se smutným výrazem. Zamračila jsem se a otočila se. Viděla jsem Harryho, jak se cucá s jednou courou, co se na něj už usmívala od doby, co jsme přišly. Já že vypadám jako kurva? Ona má mini růžové šaty, boty na jehlách a tunu make upu, že vypadá jako klaun. Držel jí pod zadkem a šlo vidět, že to neskončí jen líbáním.

"Je tady nuda nevím jak vy, ale já jedu nejbližším autem do klubu. Na tohle se dívat nepotřebuju" holky se na mě s lítostí dívaly. Nevím proč, nechodím s ním může si dělat co chce.

Zrovna přišla i Daniell s Liamem.

"Jdeš tedy s námi?" zeptala jsem se jí mile.

"Jo jasně" potom si asi uvědomila, že se na ní Liam kouká s nechápavím pohledem.

"Chceme jít do klubu, nebo pohlídáme se navzájem. Jen je tady nuda a potřebuju se odreagovat od toho všeho " začala jsem mluvit dřív než Daniell.

"Chápu" kývl k Harrymu který by si to chtěl asi rozdat s tou krávou na parketu. "Dávejte na sebe hlavně pozor. Na" podal mi vystřelovací nůž. Kývla jsem a s holkama jsme si zavolaly venku taxy a jeli do prý nejlepšího klubu, co nám doporučil Liam. Jmenoval se LasPalmas. Před vchodem mě zastavily holky.

"Bello je nám to líto" ozvala se Eleanor. Vypadala vážně, že je jí to líto. Já se jen usmála.

"Nemusí holky. Nechodím s ním. Může si dělat, co chce. Nebudu to řešit, pokud se chce dál chovat takhle tak s ním nic mít ani nechci" vážně jsem se i divila, že mi to už zas tak nevadilo. Možná jsem se chtěla pomstít, možná mi to bylo vážně jen jedno.

"Páni, tvoji pozitivitu bych chtěla mít taky. Tak jdeme holky" vešly jsme dovnitř kde to teda žilo a hned si sedly k boxu u baru. Barman byl mladý sexy kluk a celkově skoro číšníci byli kluci. 

"Ahojte kočky. Copak to bude?" přišel k nám krásný modrooký číšník s černými vlasy vyčesanými nahoru.

"Já osobně bych si dala tebe, ale začneme z lehka a dáme si čtyřikrát Sex on the beach a čtyři panáky vodky"  číšník se na mě zářivě usmál a s mrknutím odešel.

"Ten má božskou prdelku" Daniell se na něj dívala, jako na anděla. Dál jsme popisovaly jeho sexy zadek dokud se k nám neblížil.

"Isabell. Že ho neplácneš přes tu kouzelnou prdelku?"

"Klidně" usmála jsem se a postavila se.

Číšník k nám přišel a všechno položil na stůl. "Jak se jmenuješ?" usmála jsem se.

"Josh a vy sexy slečinky?" olízl si svůdně spodní ret.

"Eleanor"

"Jessica"

"Daniell" já jsem mlčela dokud se  na mě nepodíval.

"Čtvrtý anděl mlčí? To se mi nelíbí" udělal smutný obličej.

"Isabell" mrkla jsem na něj.

"Krásné jména pro krásné slečny. Tohle je na účet podniku a nebojte tohle můžu, jsem z poloviny majitel. Majitel je můj kámoš Brad. Ten je tam" ukázal na bruneta nedaleko u baru."Až budete něco potřebovat řekněte" otočil se na nás zády. Využila jsem toho a plácla ho přes zadek, který měl v úzkých černých Jeansech.

"Máš boží zadek" musela jsem se začít krotit. Byl tak sexy a já dlouho neměla možnost mít takového sexy chlapa.

"Ty taky" plác mě přes můj zadek a s úsměvem odkráčel k baru.

Noc je ještě mladá a my po vypití panáků hned šli na parket.



Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now