Problémy v ráji

3.6K 141 4
                                    

"Počkej Fergie! " Perrie zrovna křičela na jednoho z kluků, co jsme tady potkaly. Asi si myslel, že je dobrý nápad jí polít vodou, když se opaluje. Jenže to už mu byla Perrie v patách a shazovala ho na zem. S Jamiem a Raiem jsme se začali smát, když mu začala cpát do pusy a kalhot písek.

"Hajzl jeden" přišla k nám Perrie a oprášila si ruce o ručník. 

"Fuj, písek chutná hnusně. Do háje, co jsi mi to strčila do kalhot!" vytáhl si z tama použitý kondom.

"Fuj ne!" Per si o Fergieho začala otírat ruce. "Ty jsi blbá běž pryč!" začal zdrhat směrem k malému baru na kraji pláže. "Nevím jak vy, ale já mám žízeň!" zakřičel k nám a kluci už mě táhli na nohy ať jdeme taky. Odkývala jsem to a jen si s prominutím šla pro věci. Sebrala jsem je i Perrie, která šla kus za mnou. Podala jsem jí je zrovna, když mi začal zvonit telefon.

"Kdopak tě shání?" začala mi nakukovat přes rameno.

"Ashton. Co se děje? Vždyť nejsme skoro ani tři hodiny pryč" Perr jen kývla rameny, že neví a čekala než to zvednu. Sebrala jsem si svoje věci a šla pomalu k baru. Přijala jsem hovor a dala si telefon k uchu.

"Copak?" ozvala jsem se do mobilu.

"Kdy příjdete? Děsně se bez tebe nudím! A bez Perrie je tady až moc klidu" uslyšela jsem jeho lehký smích když to dořekl. Bohužel nevěděl že je Perr hned vedle mě. Ta udělala uražený obličej a prstem naznačila na krku, že ho podřeže.

"No nevím, teď jdeme s novýma kamarádama do baru na pár drinků" věděla jsem, že se bude vyptávat tak jako každý kluk. A už se to z něj hrnulo jako lavina.

"Kolik jich je?"

"Tři"

"Kolik procent z tří jsou kluci?"

"Noo ... všichni jsou kluci" Perr do mě drkla a ukázala na Fergieho a začala kývat hlavou, jako že on není kluk. Měla jsem hodně, co dělat abych se nezačala smát.

"Tak to teda ne. Na to obě dvě zapomeňte nepotřebuju, aby vás znásilnily nebo něco jiného"

"Ashi klid. Za hodinku budeme doma dobře?"

"Tak to ne! Hned budete tady nebo to nedopadne dobře!"

"Ježiši uklidni se. Nejsi můj rodič abys mi rozkazoval"

"Ale jsem tvůj přítel kurva! Tak se chovej jako přítelkyně a netahej se s jinýma!" zastavila jsem na místě.

"Tím jsi chtěl říct co? Že se tahám s jinýma jako, že bych tě podvedla?! "

"Nikdy nevíš, co kluci udělají a vy jste dvě holky! "

"Aha, tak to si o mě myslíš pěkné věci a taky o Perrie. Nemyslela jsem, že jsi takový. Ale fajn máš mě za kurvu tak se tak začnu asi chovat abys měl jako vždycky pravdu!" vypnula jsem hovor a mobil hodila do tašky. Ten začal hned zase zvonit. Vypnula jsem celý telefon a protřela si spánky.

"Tak tohle posral. Divím se, že se ještě tak držíš. Kdyby to kluk řekl mě tak mu rozbiju hubu" Perr mě chytila kolem ramen a povzbudivě se pousmála."Jsi v pohodě?"

"Chováš se jako obyčejná kurva!" 

"Jo jen mi příjde jako kdybych už něco podobného od někoho slyšela. Jen nevím od koho nebo kdy. Kašlu na to jdeme za klukama" rozešly jsme se za nimi dovnitř.

"Už jsme vám objednaly margarity " posunuli k nám pití. Připili jsme si a rozhodli se, že posezení venku bude lepší. Tam jsme si sedli na houpačku a kluci do křesel. Bavili jsme se asi dalších patnáct minut než jsem viděla Ashtona s dalšíma klukama z mafie. Vypadal naštvaně a řítil se k nám. Postavila jsem se a šla k němu. Chtěla jsem ho zastavit, ale on mě obešel a šel ke klukům.

Perrie se postavila ke mě a sledovala, co se bude dít.

"Zkuste se k nim ještě jednou přiblížit a zlámu vám všechny kosti v těle! "

"Hele klid. Nechceme problémy!" kluci se v klidu zvedli a s nechápavým pohledem odcházeli dovnitř. Já jsem jim jen rty naznačila 'Promiňte' a dál se soustředila na Perrie, která se napnula.

"Co ti hrabe?! Je naše věc s kým se bavíme!" Ashton se ohnal a dal jí facku, až jí hlava cukla stranou. 

"Co si to kurva dovoluješ!" zařvala jsem na něj než mi přistála stejná facka jako Perr. Pomalu jsem stočila hlavu zpět.

"Isabell promiň já.." chtěl se mě dotknout, ale já jeho ruku odhodila.

"Nešahej na mě! Ani se nepřibližuj! Teď vážně nevím jestli jsi lepší ty než Styles" zhnuseně jsem se na něj podívala než jsem chytila Perrie za ruku a rychle jsme odcházely směrem k domu.

...............

Ihned jak jsme přišly do domu vzala jsem si svoji tašku s věcmi a šla k Perrie do pokoje. Cestou jsme se shodly, že jeho i všechny ostatní budeme ignorovat a spát budeme obě dvě u Perr.

K večeru jsem šla jen dolů pro nějaké jídlo. Řekly jsme si že se zamkneme v pokoji a pustíme si všechny díly Underworld a hlavně ten nový.

V rozmezí obýváku a kuchyně mě chytil Ashton. Držel mě za paži. Škubla jsem sebou.

"Nešahej na mě!" zavrčela jsem a odešla do pokoje. Stihla jsem ještě zamknout než zabušil na dveře a zkoušel se dostat dovnitř.

Že bych se v něm vážně tak spletla? 

Zajatkyně Mafie - H.S. *fanfikceWhere stories live. Discover now