Capitolul 1

9.1K 257 10
                                    

Amina POV
Ies din masina, prin usa larg deschisă de catre șofer, zâmbindu-i singurei mele prietene Riley.
-De abea astept sa ma intorc,  imi este asa dor de New York, de mama, tata,  matusele Yana si Melody,  unchii Amadeus si Bret. Zic eu entuziasmata si oftez teatral la sfarsit facand-o pe Riley sa rada. Acum sunt in Miami cu frații mei spirituali, frati intr-un fel si prietena mea Riley. Suntem de 11 ani prietene si surori, Riley a fost crescuta la orfelinat,  ne cunoaștem de mult, ambele aveam 9 ani cand am facut cunostiita, la vârsta de 18 ani a venit si s-a mutat cu mine in casa parintilor nostri. Mama si tata au considerat-o fiica lor iar Stiles si Mathias sora lor. De când ma stiu merg cu sofer la rugămintea familiei mele intimidanta,  am tot ce mi-am dorit mai putin libertate, iar atunci cand mi se ofera o fac lata intr-un mod discret.

De doua sau trei ori pe luna mergem la curse, eu fiind specializata in masini iar Riley in motoare. Mergem noi rar dar suntem primele si absolut nimeni nu stie inafara de o matusă de a noastră. Nu am avut iubiti,  nici măcar primul sarut din vina băieților,  ce sa mai zic de Riley. La fel ca mine. Si cand era in orfelinat era protejata de parintii mei cu inima buna si baietii la cererea mea.
-Baietii o sa înnebunească cand o sa ne vada. Zice Riley si chicoteste urmata de mine. Acum suntem la clubul lui Mathias,  el il detine. Sa va mai zic ceva despre familia mea? Au firme peste firme,  cluburi,  lanturi de hoteluri,  avioane,  barci si vapoare, cliseic dar se mai ocupa cu ceva,  nu stiu ce dar voi afla. Revenind,  ma uit la costumul meu de baie si al lui Riley. Costumele sunt destul de deocheate si decupate. Costumul meu este negru dintr-o bucată,  decupat in zona sanilor si abdomenului. Al lui Riley este la fel de deocheat ca al meu,  rosu ca culoarea parului ei. Desi acopera bustul mai mult in partea de jos este mai decupat.

Iesim din camera special amenajată pentru noi si atragem toate privirile inca de pe hol. Iesim din incintă si ne  îndreptăm spre piscină si nu suntem prea uimite de ceea ce vedem acolo.  La bar Stiles cu Mathias au o bere in fata si cate 2 blonde,  brunete in cazul lui Mathias agățate de gât. Insa,  cand privirile ajung pe noi cele două pachete de mușchi se fac mai rosii decat focul la față si nu e din cauza rusinii.
-Ce dracu? Ce sunt cu zdrențele astea, avem bani sa ne spălăm pe cap si voi va luați...d-astea.Maraie Stiles exasperat  referitor la ținuta noastra si eu pufnesc.
-Voiam sa facem plajă nud,  dar nu aveam chef de corturi ridicate pe aici. Spun eu cu subînțeles.  Desi in preajma celorlalți din familie sunt fara rusine in majoritatea timpului, cu lume straina nici nu ridic capul. Desi pare amețitor am avut 20 de ani sa invat cum sa ii joc pe degete pe toți inclusiv tata si unchiul Bred.  La remarca mea pot sa jur ca i-a pocnit o vena pe frunte,  la amândoi.
-Corturi ridicate hă, nu vezi ca deja toți salivează dupa voi? Nu ma pot distra ca trebuie sa va pazesc pe voi. Zice Mathias revoltat si are dreptate. Desi sunt timida,  modesta, plângăciosa pot sa zic ca si eu si Riley suntem frumoase si corpurile noastre la fel de frumoase ca si noi. Niciun barbat nu a avut voie sa privească de la gat in jos, atât pe mine cât si le Riley. Sunt in anul 2 de facultate de arhitectură si nu am avut niciun iubit,  suntem patetice.

-Nu o sa se întâmple nimic,  stati calmi si distrați-vă. Încearcă sa ii îmbuneze Riley dar degeaba,  nu merge.
-Daca nu va da-ți din fata mea, o sa ma culc împreună cu Riley cu primii bărbați pe care îi vedem. Zic amenințător,   fetele lor sunt socate dar revin la zâmbetul atotștiutor.
-Sunteți virgine. Zic la unison, rosim din cauza tonului mult prea tare pe care au zis-o si nu cred ca am auzit numai noi, unde ramasesem? Ah, da, ei spun asta mai mult ca sa se asigure,  fac un schimb de priviri cu prietena mea si chiar daca s-ar putea sa bată un om nevinovat,  ma risc.
-Dragilor,  am fost in baie la club singure,  am fost in camera singure,  stii chelnerul pe care l-ai amenințat? S-ar putea sa il fi încercat atat eu cat si Riley,  cum se numea menajè-a-trois? Ii intreb si daca nu exista culoare roșu-albastriu acum există. Ma abtin sa nu bufnesc in ras si imi pun mana la gura. Trecem pe langa baieti si ne asezam pe șezlonguri,  in dreapta mea stand Riley care isi musca buza sa nu râdă.
-Crezi ca o sa se lase cu bătăie? Ma întreabă Riley si eu ma uit in spate unde nici acum baietii nu s-au miscat.

-Sigur o sa se lase cu bătaie. Ii zic si imi pun ochelarii de soare pe ochi. Mi-e frică pentru chelner sincer,  la câti baieti au batut numai vacanta asta, imi este ca nu o sa mai rămână nici cenusa din el. Ma intorc si ce vad ma lasa masca,  o ghiontesc pe Riley care tresare.
-In spate. Ii soptesc si ea isi îndreaptă privirea spre cei doi barbatii, care il pocnesc pe chelner de îi sar capacele. Săracul,  sentimentul de vina isi face apariția imediat si dupa privirea prietenei mele nici ea nu e mai bine. Sentimentul dispare din obișnuiță le fel de rapid cum a apărut. După 1 ora in care baietii au stat la bar si nu ne-au scapat din ochi decid ca e vremea sa plecam in sfârșit acasa.
-Riley,  hai sa impachetam,  plecam acasa. Ii zic si un zambet mi se întinde pe față. Ne ridicam de pe șezlonguri si vrând sa ii fac atenți pe baieti, fac pe toată lumea. Dar dacă nu il deranjează pe patron atunci pe cine?
-Stiles,  Mathias noi mergem sa impachetam,  plecam acasă,  veniți cu noi sau veniți mâine? Ii tip mai mult cuvintele si mimozele fara pic de creier imi arunca priviri geloase. Ei stau si se gandesc dupa se îndreaptă spre noi. Blondele si brunetele isi smulg parul de pe cap si cred ca am vazut câteva lacrimi in privirea lor îndreptata spre spatele baietilor... Sau fundul lor.
-Mergem cu voi,  daca ajungeți acasa singure o sa fim morti. Ne zice Mathias. Ne îndreptăm spre hotelul care vezi sau nu, e al meu păcat ca clubul cu piscina e lui Mathias, pe lângă altele. Fiind din familie si Riley are anumite propietati pe numele ei.  Nu e asa de rau sa fi bogat.
Derek POV
Imi deschid ochii si imi vad minunata sotie langa mine. Chiar si după atâta timp nu am incetat sa o iubesc. Nu a-și putea. Avem o fata,  de fapt doua,  dar genetic una. Pe mica mea Amina,  protejata tuturor din fericire pentru noi. Azi ar trebui sa se întoarcă acasă impreuna cu Riley,  fiica mea de suflet si baietii mei de suflet dar nepotii practic, Stiles si Mathias din Miami. Avem bani si pentru strănepoți nostri doar din lucrurile legale. Avem si din lucrurile ilegale insa Eva lucreaza ca medic uneori desi eu nu sunt de acord,  nu vad rostul.

Amina nu stie de mafie si nici Riley. Mi-e frica de cum ar reacționa,  nu e cea mai usoara veste. Sunt la fel de plăpânde precum Eva,  dar cand se infurie sunt tot ca Eva. Am fost toti mustrati de Eva,  Yana si Melody si desigur si celalate femei din familie, ca nu le lasam pe fate libere,  ca nu le lasam sa iubească. Dar e prea mica sau asa simt eu. Si iar imi zic fetele ca la vârsta ei ele aveau deja copil. Simt cum îngerașul meu se foieste in cautarea mea cum face de fiecare data si o pup pe frunte ca sa se liniștească. Isi deschide ochișorii si casca,  chiar daca are 40 de ani arata trasnet. Mici riduri se observă atunci cand se încruntă dar in rest nimic.
-Neața. Imi zice si eu o sărut casc.
-Neața. Ii zic si ii dau câteva fire rebele de pe față.
-Azi vin fetele noastre cu băieții. Zic si bucuria din ochii ei este ceva ce m-a fascinat mereu.
-Stii ca o sa trebuiască sa le lasi libere Derek. Imi reproșează Eva si eu plescai. De dimineata trebuia sa o inceapa. Nu imi place subiectul dar daca isi pune ceva in minte Eva,  nu mai scapi. 
-Dar le las. Zic eu inocent si ea îmi arunca o privire nu foarte frumoasă si se ridica in fund.
-Vor sa se mute,  in centru lângă facultate,  la apartament, la un pethouse. Zice ea si mie imi cade tavanul in cap.
-Nici nu mă gândesc. Zic revoltat de subiect. Fetele mele sa stea într-un loc cu tot felul de oameni? Nu,  categoric nu.
-Ba da,  nu le ziceți de mafie,  nu le lăsați singure desi amandoua au carnet,  nu le lăsați sa aiba iubit,  nici sa se dea cu bicicleta,  la facultate ii puneți pe băieți sa le păzească,  ce fel de libertate e asta? Imi spune ea in fata si eu oftez. Are dreptate doar nu vreau sa realizez ca a crescut.
-Si daca nu le las? Intreb si ea ofteaza
-O sa se mute in Miami. Ly(Riley) o sa aiba grija de firme, si Yv(Yevone) de hoteluri. Si nu le mai puteți opri. Imi zice si eu rămân socat,  stiu ca sunt mai apropiate de femeile casei dar puteau sa imi spuna,  rezolvam cumva. Ba nu,  esti prea protectiv si tu si Mathias, Stiles, Amadeus si Bret. Tor ce faceai era sa le inchizi in camera. Imi reproșează constiinta si ma blestem ca are dreptate. Scot un oftat exasperat si ma intorc pe burta.Imi pun capul in perna si Eva se pune pe spatele meu. Trebuie sa i-au o decizie,  rapid. Astfel,  imi pierd fetele.  Si daca ele pleacă din oras,  posibil sa imi pierd si viata. 

NonculoriDonde viven las historias. Descúbrelo ahora