Capitolul 19

3.2K 171 19
                                    

Amina POV
Dimineață a venit repede si la fel si momentul cand trebuie sa ma scol sau in cazul meu când iubitul meu trage de mine sa ma scol din pat.
-Amina,  daca nu te trezești nu stiu ce o sa îți fac. Zice Wess nervos,el e gata,  îmbrăcat si dupa urletele de dincolo de apartament nici fetele nu au de gând sa se îmbrace.
-Pleacă! Tip cu fața in pernă
-Te schimb eu si iti fac si duș daca nu te ridici, si ca pedeapsa s-ar putea sa nu ma opresc. Ma amenință cu zâmbetul pe buze. In secunda următoare sunt in duș cu ușa încuiată pentru orice eventualitate. Dupa ce imi fac toate mofturile, ies din baie înjurând ca nu mi-am luat haine Faci parada modei in prosop si costum de baie. Nu vreau sa ma vadă cu costumul de baie la dracu',  nu o sa ma lase sa plec. Aud zgomote de la bucătărie si fug spre dulap si in doi timpi si trei mișcări rochia neagră cu buline albe,  probabil cam scurtă, este pusă pe mine. Ies din cameră si ii mulțumesc Domnului, Wess e deja la ușă.

-Te-ai gândit sa vii si tu,nu? Ma întreabă el ironic, imi dau ochii peste cap si ii scot limba el zâmbind la comportamentul meu copilaros. Imi încalț saboții albi si ii analizez ținută. Pantaloni de trening negri si un tricou negru, lejer ca pentru un grătar. Incuie ușa apartamentului si atunci il vad pe James cum fuge spre mine.
-Mătușa,unchiule. Il i-au in brațe si il învârt pe micutul ghemotoc plin de viata.
-Este greu Amina, zi ce s-a întâmplat. Intervine Wess in joaca noastră si eu ma uit urat la el.
-Nimic,  doar ca toți sunt la mașini si mama va așteaptă la lift. Ne comunica el si noi mărim pasul, sa nu întârziem,  atâta sper,  si sa fie bine totul. La lift, într-o rochie vaporoasa, ne așteaptă Jane care bate din picior iritata.
-Hey baieti si fete. Zic cand urc in mașină. Toti suntem într-o singură mașină.

-De ce suntem într-o singură mașină? Imi dau drumul la gură si băieții se opresc din discutat
-Pentru ca stii sum sunt rudele din Islam si Caraibe si tot asa pana la trei continente. O sa vina majoritatea cu masini personale pentru hotel si sa se plimbe prin oras, iar daca am lua fiecare mașinile lui ar fi plin de tâmpiți cu camere, si asa cam bate la ochi peste 20 de masini de lux, zic si eu. Imi da explicația Mathias si il pupa pe James pe frunte, chiar e un parinte bun, Niall si Irma nu sunt in raza mea vizoala si ma panichez.
-Niall si Irma. Ma trezesc țipând si fetele tip de tipatul meu. Băieți bufnesc in râs, observ râsul lui Niall si tipatul lui Irma.

-Suntem aici! Zic ei la unison si dupa se privesc urât. Okay, ceva s-a întâmplat si o sa aflu. Ii las pe ei sa rada in pace.
-Am ajuns! Anunță Wess dupa un drum nu prea scurt. Oprește motorul mașinii si inima imi tresare de fericire la vederea tuturor mașinilor de lux,  mai degrabă la posesorii lor. Ies in fuga din mașină.

-Haideți fetelor,  trebuie sa mergem sa ne schimbăm in costume de baie. Zic si le trag dupa mine,  casa este goala,  la bucătărie mai sunt câteva persoane si bănuiesc ce restul sunt afara la piscină. Trec neobservată si le arăt baietilor semnul '' ok'' abtinadu-ma sa nu rad la fetele lor emotionate.

Wess POV
Stam toti 4 in fata mașinii si 3 dintre noi,  cel rămas fiind Niall, nu prea am vrea sa intrăm. Deloc.
-Haideți baieti. Ne zice Niall entuziasmat,  cum dracu l-au primit băieții in mafie nu pot sa înțeleg, James e mai serios ca el. Trag aer in piept si ii împing pe băieți înainte si imediat ii ajung din urma.
-Doamne-ajută! Imi fac cruce odată cu băieții si intru in casa, se aud doar niste râsete si muzica. Râsetele vin de sus iar muzica de afară. Ocolim sufrageria si dam la o parte usa. In fata mea o piscină mare,  in forma de pară, se arata si cam 20 de oameni care rad si se ciondanesc.
-Au venit. Tipa Derek si atmosfera dispare. Priviri de tot felul imi sunt aruncate,  daca scap viu de aici,  jur,  ii recunosc sentimentele mele lui Amina.

Femeile sunt cuprinse de bărbați într-un mod tandru,  o pereche de bărbați vad,  4 bărbați,  Jake si Josh imi sunt cunoscut dintre cei 4,  dar doar atât. Se aude usa din spatele meu si ma intorc la foc automat. Fetele,  in costume asemănătoare si super indecente fac ravagii pe aici si imi simt boxerii mult prea strâmți,  ma imaginez cu ea urcând in fosta ei camera sa o trântesc pe pat,  sa ii rup lenjeria si probabil sa ma aștept la o palmă sau o sa plângă de rusine. Riley are un costum roșu la fel ca parul ei.

Jane are un costum albastru care ii scoate părul blond in evidență

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Jane are un costum albastru care ii scoate părul blond in evidență.

Irma are un costum usor roz

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Irma are un costum usor roz

Amina insa,  are un costum in două culori roz inchis si mult alb, strâmt si la fel ca celalalte fete cu franjuri

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Amina insa,  are un costum in două culori roz inchis si mult alb, strâmt si la fel ca celalalte fete cu franjuri.

-Amina,  Riley

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

-Amina,  Riley . Aud doua voci bărbătești si liniștea se sparge,  cele 4 fete cu James de mana trec pe lângă noi ca si cum am fi fantome. Imediat se strange un grup,  pupaturi,  îmbrățișări si ma jur chiar daca is rudele ei sunt al naibii de gelos. James este preluat de femei si pupat iar bărbații ii strâng mâna bărbătește jucăuș.

NonculoriOnde histórias criam vida. Descubra agora