Capitolul 23

3.1K 155 14
                                    

Amina POV

Azi e ziua cea mare , ziua în care o să o întâlnesc pe mama și sora iubitului meu , din cate știu tatăl lui l-a părăsit când Wess era nenascut însă doar atât și nu cred că știe nici el mai multe .

Oftez o a doua oară și mă plimb prin camera mea. Bine , de fapt e a lui Wess dar cine mai tine cont acum ? Mă uit spre patul in care nu demult​ am avut prima noapte de dragoste cu bărbatul pe care îl iubesc . Inca mai am urmele mușcăturilor lui , buzelor lui care mi-au provocat atata plăcere , și durerea in partea de jos insa nu și-a pus amprenta prea mult . Fetele și băieții sunt la apartamentele lor .

Adică iar ne-am mutat , Jane cu Mathias și James s-au mutat la Jane , Stiles cu Riley s-au mutat in apartamentul meu , Irma, Rebecca și cu Niall au fost nevoiți să se mute amândoi în apartamentul băieților deoarece fiecare cuplu a vrut apartamentul său și eu am ales pentru mine și Wess sa fim ai noi singuri deși nu ne trebuie atât spațiu la nici unul . Oricum suntem împreună , unul lângă altul pe același etaj . Sa va explic cum sta treaba.  Atât Irma cât și Niall s-au integrat repede printre noi .  Rebecca cu James se joaca tot timpul împreună ba chiar au ajuns să doarma prin apartamentele noastre împreună. Deci totul este exact ca in filme le cu final fericit.

Casc pentru a suta oară și mă așez pe un fotoliu . E ora 7:00 și în maxim două ore ar trebui să ajungă cei doi iar eu sunt ruptă de oboseala dar foarte aranjata . O rochiță albastră până la genunchi cu o despicătură până la coapse . Decolteul sub forma de inima e destul de decent . În picioare mi-am ales o pereche de expadrile negre . Rochia îmi mai adaugă câțiva centimetri dar tot scundă sunt . După ce mai casc o dată mă întind pe pat cu gândul că o sa mai moțăi doar câteva minute .

Wess POV
Oftez după ce termin de carat bagajele și intru împreună cu cele două femei in apartament . Totul imaculat ,un aer proaspăt și ghivece cu flori așezate la fiecare 20 metri . Scurtez camera cu privirea și mă panichez când nu o văd pe Amina . Intru in bucătărie sub privirile curioase ale mamei și surorii mele și aproape injur când nu o găsesc aici . Aprope fug spre dormitor și deschid ușa rapid . Simt cum femeile de izbesc de mine dar eu sunt prea ocupat . Cu o rochie albastra , tăiată intr-o parte și un decolteu , acum fiind prea mare  , picioarele unul peste altul și întinse   mâinile sub capul ei și întoarsă pe burta cu capul intr-o parte . Asta e poziție în care sta Amina , gem sonor de două ori când de întinde. Îmi mușc buza dar mi-o las când aud cele două femei chicotind .

Mă scot afara din camera la propiu și închid ușa . Nu știu cine a dat mai mult de dracu , eu sau juniorul meu pentru că presimt că v-a urma o discuție foarte lunga intre fete dacă nu se pun și ele la somn . I-au bagajele și le duc in cele mai îndepărtate camere fata de a noastră . Am lăsat afacerile pe mana unui foarte bun prieten de familie , atât alea legale cât și alea mai puțin legale pentru ca simt ca imi permit sa imi iau putin timp liber.

Amina POV
Aud doua voci de femei necunoscute cum chicotesc și deschid ochii . Mă intorc rapid pe spate luându-le prin surprindere pe cele două femei . Îmi trag rușinată rochia mai jos și îmi mușc buza . Mă lipesc de tablia patului și aștept să spargă cineva ghiața .
-Esti foarte frumoasa , nu mă mir că fiul meu e îndrăgostit de tine. Un entuziasm dar și o rușine imensa pune stăpânire pe mine când femeia blonda cu ochi negri  mă complimentează . Îmi dau seama rapid că e mama lui Wess dar nu îmi dau seama de ce el nu e aici .

-Probabil te întrebi unde e fratele meu , pai sa zicem că l-am trimis la plimbare după ce ne-am închis pe noi în camera . Zice sora lui Wess . Seamănă leit cu mama ei doar că o varianta mai tânără , pare de o vârstă cu mine .
-Ea este Rachel King iar eu sunt Melissa King. Se prezintă Melissa , mama lui Wess .
-Eu sunt Amina Yevona Black . Îmi spun numele după ce m-am relaxat. Aud niste bătăi în ușă și mă duc să deschid . În fața ușii camerei se afla toți "vecinii", până și cei mici . Trec pe lângă mine și intra pe ușa . Rachel și Melissa se uita surprinsă la cei 8 oameni care au intrat pe ușa . Micuții îmi sar in brațe și eu ii ridic de jos sub privirile atente a celorlalți .

-Motivul și durata vizitei . Cer cu o sprânceana ridicata
-Am auzit că avem musafiri și ne-a chemat Wess sa ii cunoaștem . Explica repede Irma și zâmbește . Las copii jos când au devenit agitați. Riley se lasă în fața ajungând la urechea mea . -Wess te așteaptă în baie. Îmi șoptește și eu aproape radiez de fericire . Mă scuz și trec repede prin valmajaia de oameni . Deschid ușa băii și sar pe Wess . Gura lui o ia cu asalt pe a mea . În câteva secunde sărutul a devenit pasional   plin de dor și carnal as putea sa zic . Ne desprindem pentru câteva momente sa ne privim în ochi , zâmbește o dată cu mine și îmi sărută fruntea , nasul , că apoi să depună un sărut apasat le gura .

-Mi-a fost așa dor de tine .
-Si mie , vezi că nu am uitat că m-ai părăsit imediat după ce am făcut ..... La următorul cuvânt mă înroșesc și mă opresc brusc . Ii strâng tricoul in mâini și îmi afund fata in pieptul lui .
-Dupa ce am făcut dragoste ? Îmi șoptește el la ureche. Imi doresc sa ma inghita pământul in acest moment.

NonculoriWhere stories live. Discover now