Capitolul 6

4.5K 218 26
                                    

Riley POV
Cand termina dirigintele ultima frază eu ma înroșesc si de furie. Sarace? Avem mai mulți bani decat toti la un loc. Înainte sa zic ceva scaunul de langa mine scârțâie si Amina iese cu ochii plini de lacrimi. Ma ridic zambind fals, incercand sa ascund panica din mine
-Irma dragă...sarace? Ma faci sa rad. Stii cine suntem noi? Te-ai interesat vreodata? Te putem cumpara cu o unghie din banii nostri de buzunar. Doar de buzunar. Sunt scoasa din minti la propriu. Ii țip in fata toata cuvintele pe un ton dur, fara sa imi pese de normalitatea care am avut-o un an si ceva, fara sa imi pese se colegii de clasa sau de diriginte.–Ai inteles? Racnesc peste tacerea din clasa si ea doar aproba cuminte, observ in ochii ei o urma de frica amestecata cu regret dae impulsul sa o iau de cap ma indeamna sa ma indepartez de toata agitatia asta. I-au geanta mea si cea a Aminei si plec in fuga spre baie.

-Amina. Tip si deschid toate cabinele la rad dar ultima e blocata. Bat cu palmele dar nimic. Ma pun culcat si imi bag capul pe sub usa,  imaginea din fața mea e terifianta. Cu buzele vineții, ochi inchisi dar din care inca se scurg lacrimi,  fata alba ca varul si mainile ce tremură. Pieptul i se ridica in semn ca respiră.
-Surioară,  Amina,  te rog deschide usa. Tip si plang dand cu palmele in usa. Din genunchi imi pun capul pe usa si incep doar sa plang nestiind ce sa mai fac Suna-i pe baieti,ba nu, mai întâi salvarea. Iau telefonul din geantă si sun la salvare.
-911, ziceți care este urgența va rog. Se aude dupa al treilea bip o voce de femeie.
-O fata, buze vineți,  fata alba,  mainile ii tremura,  ochii ii sunt inchisi si plânge. Suntem la facultatea de arhitectură in baia de la etajul 1. E blocată in baie. Zic si trag aer in piept
-Para un atac de panică,  dar poate fi mai rau, cautati un om puternic sa sparga usa baii. Aduceți-o la intrarea in facultate de acol, o vom prelua noi in cel mai scurt timp. Zice si închide apelul.
-Ami,stai treaza imediat vin ajutoarele. Tip si ies din baie. Ochii mei cauta un student solid pe holuri dar toți sunt la ore. Ce sa fac? Ce sa fac? Trebuie sa fie cineva care chiulește. Ies afara si ma duc in spatele scolii. Grozav,  grupul popularilor. Situatile disperate cer măsuri disperate.
-Va rog,  am nevoie de ajutor.  Le zic si ei se uita la mine dezinteresați sau uimiti. Faceți parte din mafie nu? Ii întreb dupa doua secunde si ei maresc ochii.
-De unde stii? Vine spre mine o fata dar un baiat o tine de încheieretura, obligand-o sa rămână langa ei.
-Familia Black va spune ceva? Este o fata in baie, este sora mea, Amina. Suntem ficele familiei Black. Va rog ajutați-mă, e blocata in baie si pe cale sa moara cel mai probabil. Le zic si un baiat blond cu ochi albastri vine spre mine.
-Hai. Imi zice si începem sa fugim. Ajungem repede in baie.
-Stai in spate. Imi zice blondul si eu ma conformez. Din doua picioare usa este peste Amina care abia mai respiră. -Ami. Tip îngrozită de ce vad. Încep sa plâng si blondul o i-a in brațe stil mireasă. Ajungem afară unde usile salvării se deschid si 2 paramedici ies cu o targa.
-De cat timp e asa? Ma intreaba un paramedic
-De 30 de minute, aproximativ. Zic si ma uit la ceas.
-Va asteptam la spitalui Sf.Anna. Imi zice celalat paramedic si o pune in ambulanță. Usile ambulantei se inchid si la foc automat imi scot telefonul formând numarului lui Stiles. Dupa cateva bip-uri ii aud vocea
-Da Riley. Incepe conversația
Niall POV
Vad cum, Ami, din cate stiu, este dusa la spital. Ma uit la roșcata din stânga mea cum isi pune telefonul la ureche. Ma apropii să aud conversația.
-Da Riley. Se aude prin telefon vocea lui...Stiles? Sunt într-o mafie,  mafia Black. Si daca ce a spus fata asta e adevărat voi avea pile, multe pile.
-Stiles, Amina e la spital. Spune ea tragandu-si nasul
-Ce? Tipa si fata tresare. Scuze scumpete,  nu am vrut. Zice el cu o voce care nu am auzit-o in viata mea la el. Fata se înroșește. Sunt in drum spre tine, la facultate nu?
-Da. Zice ea usor
-Zi-mi cum s-a întâmplat. O roagă el si aud cum portiera masinii este trantita chiar prin telefon.
-Stii ca eu si Amina am vrut sa fim normale,  sa nu ni se știe numele de familie,  sa nu apăreti voi etc. In clasa azi toată lumea a zis ce a facut si Irma,  o curva de la noi la facultate a zis ca suntem sarace, că si voi sunteți cand le-a zis Ami ca am fost in excursie. Dirigintele a zis ca nu este o rusine asta. A plecat in baie, am venit și eu si era pe jos si ușa încuiată,  arata înfiorător. Am fugit afara sa caut pe cineva sa spargă ușa dupa ce am sunat la salvare. Am gasit un grup care e din mafia voastră, si m-a ajutat.... se numea... Zice ea si se uita la mine.
-Niall. Completez
-A spart usa si a carat-o pana la salvare, s-a dus la spitalul Sf. Anna. Relatează ea si aud un oftat prin telefon.
-Dă-mi-l la telefon pe Niall. Cere el si ea imi da telefonul
-Da? Intreb
-O duci la spital pe Riley,  o sa imi i-a prea mult sa înconjor. Inteles? Imi ordona el cu o voce total diferită de cum vorbea cu Riley.
-Da. Zic si aud sunetul care arata ca apelul s-a sfârșit. Riley se uita cu o sprânceană ridicata la mine si nici nu stiu cum sa ii zic, daca ii zic pe nume e posibilitatea sa fiu omorât.
-Doamnă,  veniti cu mine, boss a zic sa va duc la spital. Zic eu formal si fata se uita confuza dupa izbucnește in ras. Cum poate rade?
-Scuze,  scuze stiu ca nu e de ras in situația de față dar nu ma pot abține. Boss? La fraierul de Stiles! Cred ca ar muri de râs Amina. Ma cheamă Riley si hai odata. Imi zice ea si vad ca nu se comportă deloc ca un mafiot. Ne îndreptăm spre masina mea si urcăm iar ea începe iar sa plângă.

NonculoriOù les histoires vivent. Découvrez maintenant