Capitolul 29

2.8K 134 23
                                    

După 3 zile

Hope POV

De ce toată lumea de la școală mă ureste ? Stau în topoganul parcului și plâng. Vreau in bratele mamei mele.
-Ma omoară mătușa Amina , te-ai lovit ? Apare speriat James , mă uit în ochii lui albaștri si încep să plâng din nou . Îmi ridică puțin fustița si răsuflă usurat când își dă seama că nu am vreo lovitură. Se așează lângă mine și mă ia in brațe.

-Ok , de ce plângi ? Iar a vrut sa te pupe prostul de Domi ? Întrebă el cu o sprâncena ridicata și eu neg . Îmi capul pe el și mă liniștesc . Mă mângâie pe păr exact ca mama.
-Fetele de la școală zic că nu sunt frumoasa și mi l-au rupt pe Mr. Barny. Îi zic și el ofteaza , îmi ia mana din par și se depărtează puțin să îmi ia fata in palme .

-Esti cea mai frumoasa fata , mai frumoasa chiar și decât Iris . Sunt geloase iubito , sunt geloase . Îți cumpăr eu alt Mr. Barny mai mare și mai frumos , ok ? Dau fericită și rușinată din cap . Îmi pupa fruntea și mă pune in poala lui , râd până la lacrimi când coboram pe topoganul care este in spirala.

-Hai, acasă cu tine .Mă ia de mana și mergem spre clasa mea . Pe drum ne întâlnim cu băieții care iar se bat și Iris  care tipa la ei . James se desprinde de mana mea și ii desparte pe micii bătăuși care aproape toți sunt frații de ai mei . Iris vine spre mine când mă vede plansa și mă trage de mana .

-Ce ai pățit ?
-Nimic. Vad mașina unchiului Niall și aștept să oprească lângă noi . Prima se urcă Iris in fața , in fata băieții, iar ultimele locuri eu si James.
-O sa aveti parte de o surpriza acasă . Ne zice unchiul Niall fericit și eu zâmbesc entuziasmata.
-Ce surpriza ? Îmi ia cuvântul Iris, unchiul Niall nu zice nimic până când nu ajungem casa și noi ne-am saturat de încercări . Ajungem in fata apartamentului nostru și intrăm toți copii în el . Mama se pupa mult cu un bărbat . E tata .

Amina POV

Un dres de glas mă face să mă despart de minunatul meu iubit . Este acasă de dimineață , am făcut duș impreuna , dragoste de vreo două ori , ne-am sărutat , am discutat , am umplut golul lipsa . Insa nu i-am zis de faptul că are 4 copii. Voiam sa ma razbun ca m-a lasat sa astept atat.

Dau la o parte bărbatul din fata mea sa îmi văd copii și nepoții in fața ușii. James este primul care fuge spre el și îl ia în brațe, el cunoscându-l mai bine . Wess îl strânge în brațe și îl sărută pe creștet .

-I-a zi bărbate , care e copilul meu? Îl ia Wess amuzat la întrebări pe James , el zambeste ștrengar .
-Copilul ? Copii ! Tripleții și mica roșcata . Știam eu că nu ești mort.

Wess nu mai zice nimic ci își îndreaptă privirea spre copii cu ochii mari , se uita la mine și eu dau din cap ca e real. Hope începe să plângă și vine in fuga spre tatăl ei . Îl cuprinde cu mânuțele după gât și începe să plângă mai tare. In sufletul meu este o i treaga lupta de sentimente la vazul acestei scene.

Câteva lacrimi îmi scapă și mie din pricina lor și mă uit la băieți . Le fac semn să vină și Wess deschide brațele . James ne anunta ca se duce la Mathias acasă căci vrea sa ne lase singuri. Mă alătur și eu îmbrățișării.
-Sa nu mai mori niciodată , m-ai auzit ?! Tipa Hope după ce se liniștește și noi începem să râdem .
-Nu va mai las scumpo , nu o sa o mai fac. Îi cuprinde fata in palme și o sărută pe frunte.

-Se răcește mâncarea haideți ! Le zic eu și merg in bucătarie . Wess ii ia pe toți patru în brațe și eu rad când îi văd doar fata . Se așează toți pe scaune și le pun cate doua șnițele și piure. Mancarea noastra aproape zilnica.

"Cum îi cheamă?" Îmi șoptește la ureche Wess și eu mă abțin să nu râd.

"Hope , primul de la capătul mesei e Kol , cel de lângă Kol e Elliaj iar cel de lângă Hope e Klaus" el mă sărută scurt și apăsat când copii nu sunt atenți .

-Băieti ia ziceti , cine îi face ochi dulci surioarei voastre ?  Băieții râd iar Hope se înroșește .
-Dominic , băiatul unchiului Stiles , a încercat să o pupe și azi la școală . Zice Klaus iar Hope ii da cu palma peste cap , Klaus o sărută pe obraz în semn de scuze si ea îl îndepărtează.
-O place și James chiar daca proștii de lângă mine zic că el o place pe Rebecca . Nu înțeleg de unde prostiile astea . Zice Kol și se strâmba , întradevar James ii face ochi dulci lui Hope și asta nu îmi place prea mult. El este deja un copil mare și sentimentele lui prind contur , e și diferența de vârstă iar pe Hope o va durea când el peste 1-2-3 va avea iubita +că ar fi ilegal însă nu asta e cea mai rea chestie . După fata lui Wess nici lui nu ii place . O să vedem pe viitor .

Wess POV
Mă incrunt când aflu atâta amănunte . Nu e o problema că sunt verișori sau chiar frați , nici chiar diferența de vârstă . De ce naiba mă gândesc la asta ? Hope are doar 5 ani , nu am ce să îi zic , ba da , am.
-Ei zic de mine dar când Elliaj a încercat să o pupe pe Iris , sora lui Domi nimeni nu a zis nimic . Se apară fetița mea și sunt mândru de ea în momentul ăsta . Elliaj își dă o palmă peste față în semn de disperare iar Kol rade de frații lui .
-Si tu ce râzi , nu vad cum îți umbla ochi după Emma , fata unchiului Niall . Are doar trei ani dar ai incercat să o pupi și o și făceai daca nu te opream eu . Continuă cu pârâtul Hope și Kol își înghite vorbele . Kol se uita urât la sora lui și așa singurul care rade e Klaus.

-Tu te uiți dupa Rebeca deci nici tu nu rade . Asta chiar mi-a pus capac , fiul meu să de uite după una mai mare ? Cu 7 ani ? Dumnezeu cu mila . Am lipsit și eu ceva timp și s-a intors lumea cu curul in sus .
-Tati ști ce face Hope in fiecare vineri seara ? Doarme cu James , în camera lui , singuri , după ce se uita la desene animate . Și din câte știu așa fac și cei care se pupa , adica tu și cu mami și mătușile cu unchii . Copii au terminat de mâncat și că un fel de răzbunare și Elliaj își dă drumul la gura . Pai ce plm...

Seara a venit repede.  Am vorbit , ne-am jucat , am cântat , ne-am distrat ca o familie, acum reîntregită . Amina a culcat tripleții iar Hope s-a dus să își ia ceva din camera pentru seara la James . Eu redeschid subiectul cum nu am mai zis nimic atunci .

-Nu o sa se mai intample asta , nu vreau că James sa mai doarmă cu Hope ! Zic eu hotărât referindu-ma la spusele lui Elliaj și simt o durere usturătoare peste ceafă.
-Ba o sa o facem unchiule Wess , facem asta de cand Hope avea câteva luni . Nu o sa distrug tradiția . O să fac asta până când Hope o sa se mărite . Nu știu când apare James în sufrageria noastră și îmi zice asta cu o mimica serioasa . Mă uit șocat la copilul din fata mea , cu un urs de plus uriaș de trei ori cât Hope se uita la mine cu ura de parcă i-am luat cel mai depret lucru . Eu mă uit la el serios și îmi pun mainile in sân.

-Ba nu o sa o faci , e fata mea . Zic și pun accent pe ultimele trei cuvinte. El isi da ochii peste cap. Aminei ii vine să râdă și sincer și pe mine mă amuză situația. Hope își face și ea apariția cu un rucsac in spate și fuge in brațe la James . El o ia în brațe și o pupa în colțul gurii,foarte aproape de gura, ce mă face să mârâi .
-Uite ce am eu , un nou Mr. Barny . Zice James și zâmbește , Hope îl pupa pe obraji și se da jos . Ia în brațe ursulețul cat îl poate cuprinde și chicoteste .

-Multumesc James , mergem ? Îmi este somn . Băiatul aprobă și o ia din nou pe fetița în brațe , cu o mana o sprijină pe ea și cu o mana ursulețul . Pleacă fara a mai zice nimic după ce Amina o sărută pe frunte pe Hope .
-O sa fie împreună . Zic eu după o tăcere îngrozitoare
-Stiu , și o să fie o dragoste dezastroasa dar super pasionala și adevărată . Zice iubita mea
-Ca a noastră ? O întreb și ea îmi zâmbește
-Mai rău decat a noastră . Spune ea sarutandu-ma.

NonculoriTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang