Capitolul 20

3.4K 187 42
                                    

Wess POV
-Ok,  daca a-ți terminat cu nepotul nostru si toată povestirea asta, va invit sa cunoaște-ți noile cupluri. Spune Derek. Răutatea si viclenia acestui om i se citește in ochi cu ușurință, daca are de gand sa ma facă de râs astăzi, o sa funcționeze. Amina imi strânge brațul liniștitor, si vad amuzamentul din ochii sai albaștri ațintiți acum spre mine.

-Iubita mea, daca nu aveai bani de un costum întreg nu era deranj,iti luam eu. Ii zic încet zâmbind stresat; ea lasă privirea in jos dar se ridică pe vârfuri si imi șoptește:
-Matusa Alexia si unchiul Street te-au auzit. Ma anunță cjicotind. Chiar ma urăști nu? Trebuie sa conversam într-o zi Doamne. Imi îndrept privirea spre cuplul din fata mea. Ca majoritatea femeilor,  excepția fiind cele patru, femeia din fata mea e satena, are ochi căprui si e scundă, vârsta nu și-a spus cuvântul,  daca nu ar avea micile riduri as putea jura ca nu are mai mult de 20 de ani iar bărbatul ca majoritatea bărbaților, excepția fiind eu, solid, înalt, tatuat si nu isi arată vârstă. Le zâmbesc si ei fac la fel,  ma uit cu o privire disperată spre Amina dar nimic, ea doar își mușcă buza ce pe mine ma face sa vrea sa o sărut. Dar ma abtin, e prea riscant.

-Eu sunt Alexia iar el este Street, soțul meu,  mătușa si unchiul Aminei,  o pereche dintre multe. Zice Alexia mândră de rangul ei. Pare prietenoasă
-Wess!
-Daca o rănești nu o sa mai ieși din fața mea decât cu picioarele înainte. Imi spune Street si imi da drumul din strangerea mainilor aproape dureroasa. In fata noastră încă un cuplu se prezinta.
-Eu sunt Amanda iar el e Mark, ca si ceilalți, suntem mătușa si unchiul. Se prezintă si ei, femeia chicotind discret.
-Wess! Parca as fi robot completez in mintea mea
-Daca o rănești te dau la pești de mâncare. Inca o amenințare vine de la Mark, grozav, fac colecție.
-Eu sunt Faith iar el e Aiden cred ca sti deja ce rang ocupam. matusa si unchi
-Wess!
-Dacă o faci sa verse doar o lacrimă te castrez! Inca o amenințare dar asta m-a făcut sa privesc mai jos puțin, fiindu-mi mila e mine.
-Eu sunt Mira iar el e Mike.
-Wess!
-Dacă o rănești te torturez si dupa te omor. Inca o amenințare,  iubita mea doar privește amuzată spre mine, la brațul meu. Atat eu cat si Stiles suntem trasi la fata si nici măcar nu s-a incheiat.

-Eu sunt Andrew iar el Ronald, unchii Aminei, eu am fost mereu mai liber in gândire deci vreau nepoței. La asta zâmbesc aproape instant ce ii face pe restul sa ma privească ciudat si pe Amina sa roșească.
-Pe noi ne stii,  dar daca o rănești te călcăm cu mașina. Imi zice Jake alături de Josh glumind pe ici pe colo
-Eu sunt Dylan iar el este Christian,  suntem,cam ca frații ei, daca o sa o rănești vreodată te voi spanzura de cel mai înalt si ferit copac de lume. Ma asigura barbatul din fata mea
-Da, ei sunt frații dinamită. Zice amuzată Amina,  desi pentru cateva minute mi-a fost dor de vocea aia suavă.
-De ce? Intreb si cei doi din fata mea imi fac tot felul de semne exasperate.
-Ei sunt frații dinamită, unul bea altul vomita. Imi explică si cei doi doar trec pe lângă noi,  hmm, am terminat dupa cum se pare. Acum suntem toți la masă,  dupa ce am reușit sa nu mor,  am scăpat doar amenintat, foarte multe amenințări,  dar dupa asta am fost la fel ca un membru al familiei,  am ras si am facut grătarul pe care il mâncăm acum.

-Dragele mele,  tot printre primele la curse? Întreabă Alexis si eu ma înec,  se pare ca nu sunt singurul, iau repede paharul de vin si il dau pe gât.–Ups,  nu le-ati zis? Alexis isi cere scuze din priviri iar Amina se uită la noi toți neputincioasă, Riley își ține capul in jos parca asteptandu-si moartea.
-Discutăm noi mai târziu. Le mustră Derek din priviri pe fete. Ooh, el doar o sa le certedar pe lângă ce o să-i fac eu lui Amina, asta v-a fi parfum.
-Bunicule? Vocea micuțule se face auzita
-Da? Absolut toți bărbații inafara de noi cei tineri,zic da, fetele pufnesc in râs si ma uit la Amina...are un râs asa frumos.

-Ce înseamnă a rupe patul cu cineva? La întrebarea asta liniștea se lasă si toți ne privesc pe noi. Eu, Amina,  Riley,  Stiles,  Jane si Mathias. La dracu,  esti un om mort Wessi! Stiam si fără sa imi zici tu.
-De unde știi tu asta? Întreabă printre dinți Mike si pot sa jur ca masa o sa se rupa curand din cauza strangerilor de la capetele ei.
-Pentru ca i-am auzit pe fete si pe băieți zicând ca au rupt patul împreună,  Stiles cu Riley,  Wess cu Amina si tati cu mami, când am fost la ei in cameră, patul chiar era rupt si erau pete de sânge la matusa Amina si matusa Riley. Mărturisește copilul si noi ne uitam ingroziti la ei. Pare cu totul altceva.
-Sa ma aștept la nepoței din partea voastră? Întrebă Andrew ca sa distingă atmosfera dar mai rău face. Doamne, o sa tin post daca scap viu de aici.

NonculoriWhere stories live. Discover now