Capitolul 3

5.3K 223 15
                                    

-Nu sunt nici 24 de ore de cand am venit si suntem rapite. Zic ca sa mai distind atmosfera dar nu reușesc. Imi vine sa plang, sa tip, o parte din mine vrea acum sa fiu in sanul familiei protejată de toti.
-Suna-i pe baieti. Imi șoptește panicata Riley si lacimile din ochii ei ma fac si pe mine sa plang. Sunt asa de slaba, eu trebuia sa fiu cea puternica.
-Trebuia sa te protejez Riley, asta ti-am promis cand te-am cunoscut. Suspin eu.  Cine ne-a rapit? Ce vor de la noi? Unde ne duc? Ne omoară? Întrebările imi fac capul sa explodeze si in curand o sa leșin de frica.
-Nu este asta, stiam de la inceput ca nu o sa fie totul lapte si miere. Ma pot proteja si singura Ami, nu sunt un copil. Spune cu un aer bland. Suna-i pe baieti. Repeta ea si eu neg
-Am zis ca nu le mai folosim numele, nu o sa ne lase sa mai iesim din camera, dar apai din casa. Ii soptesc la rândul meu.
-Ai dreptate. Imi șoptește si ea resemnata. Dupa portbagaj imi dau seama ca e o masina scumpa. Range Rouver cel mai probabil. Imi suna telefonul.
-Sa-mi bag picioarele. soptesc panicata si Riley începe sa planga. Masina se oprește si instant imi inchid pleopele si imi las capul in jos pentru a nu se observa urmele de lacrimi. Simt doar niste maini pe fundul meu, si cum telefonul imi este luat. Geanta e langa mine, am un cutit in ea dar nu as avea timp sa il scot.

-Opa, fetele sunt treze. Zice el si eu imi deschid ochii sa dau de o pereche de ochi negri. Riley începe sa tipe si as urma-o dar macar eu sa ma mentin tare.
-Te rog lasă-ne in pace. Il rog eu cu lacrimi in ochi. Asa, esti tare imi zice conștiința sarcastica. El rade. Blond cu ochi negri, mereu am urat blonzii.
-Nu vom zice nimănui. Ii promite Riley si alte randuri de lacrimi isi fac apariția pe obrajii mei la rasul lui înfiorător.
-Hai papuselor, inteligenta faza cu prefacutul dar de acum stati cu noi in mașină. Ne zice el si ne trage brutal de mâini si puteam sa jur ca, cadeam in genunchi daca nu ma strangea atat de tare. Exact cum am crezut, masina este un Range Rouver negru cu piele crem-galbuie inauntru. La volan este tot un blond cu ochi negri. Rapid imi vine in minte ca sunt gemeni.
-Ooo, drăguțe, drăguțe păpuși, nu pot comenta, vom face bani bunisori. Spune blondul de la volan si râde. Rasul lui nu este asa de sombru daca ma gandesc bine nici a lui celalalt nu e foarte..vesel.
-Vreți bani? Familia noastra are foarte dar foarte multi bani, o sa va dea cat cereți daca ne aduceți inapoi nevatamate. Spun eu si gemenii doar rad zeflemitor.
-Nu avem nevoie de sutele taticului tau. Spune cel care conduce pufaind
-Sute de miliarde poate. Vi le dam pe toate, proprietăți, bani, dar dati-ne drumul. Incepe sa tipe Riley si injur puternic cand aud rasetele lor.

-Cum va cheamă? Imi fura intrebarea Riley dupa ce ne-am calmat, nu are rost sa facem o scena, nu o sa ne ajute.
-Eu sunt Josh iar el e fratele meu Jake. Se prezintă Josh, soferul. Par de o vârstă cu noi. Sunt asa cunoscuți.
-Ami, nu asa ii chema si pe verișorii tăi? Imi sopteste sa aud numai eu la ureche. Parca trasnita de fulger i-au telefonul lui Riley si dau la fotografii. Are fotografii cu toată familia mai ales cu matusa Mira si Faith si unchii Mike si Aiden, ei fiind cei pe langa care statea cel mai mult roscata. Baietii se panicheaza cand ma ved cu telefonul in mana si Jake isi intinde mana sa mi-l i-a dar il dau mai departe.
-Da-mi telefonul. Țipă la mine si tresar violent, Riley face ochii mari si ii da peste maini.
-Nu sun pe nimeni, tâmpitule, vreau doar sa vad o poză. Ii zic calm dar in situația de față pare imposibil.
-Da si eu sunt Obama. Zice Josh ironic
-Ma doare in cur de tine draga presedinte. Ii zic ironic si ma uit in ochii lui prin oglindă. Ajung la poza cu matusa Mira si unchiul Mike si observ ca baietii seamănă perfect cu unchiul Mike. Ce proasta sunt, oare de ce nu mi-am dar seama dinainte? Zambesc si inchid telefonul, dându-l.
-Poftim. Ii zic si el i-a telefonul
-Ei sunt? Ma întreabă la ureche Riley si eu dau afirmativ ea se bucura si cand sa le zica ii astup gura.
-Nu le zi nimic, vreau sa vad unde ne duc sa stim cu ce se ocupa. Ii zic tot la ureche si ea se prinde de planul meu si da afirmativ din cap. Imi intind picioarele relaxându-ma cand imi dau seama ca nu exista pericol.
-Ce faci? Ma întreabă Jake confuz
-Ma dau cu bicicleta nu se vede? Il intreb sarcastic si el doar pufneste.
-Cum adica o sa faceți bani cu noi? Ii întreabă Riley calma
-Facem parte din cea mai mare mafie si cam singura importantă din N.Y. toata familia mea face parte. Cei care conduc prin moștenire actuala mafie din New York sunt Stiles si Mathias, verisorii dar mai multi fratii nostri. Toata lumea stie, toata lumea a facut parte din ea si putin au reușit sa iasa. Stiu ca avem si o verișoara, doua chiar. Pe a doua nu am văzut-o niciodată, nu am apucat, stim doar ca e roșcată, ochi albastri si cam atat iar pe prima Yv, nu am văzut-o de 13 ani, parintii ne ziceau trupa de șoc eram eu, Josh, Christian, Dylan, Stiles, Mathias si ea. Nu stie de mafie, nu ar putea face față nici una, din cate am inteles, amandoua sunt timide, emotive, sensibile, copilaroase si protejate. Zice Josh gânditor cu fata la drum si eu sunt socata impreuna cu Riley, ne-au ascuns atâtea, atâta timp.
-Poate vrei sa ii dai si un album foto. Zice Jake din nou sarcastic si se uita in gol. S-au vopsit, de asta nu au par saten. La radacini il au brunet si ochii matusei Mira cu corpul unchiului Mike.
-Cu ce va ocupati mai exact? Ii intreb curioasă sa aflu mai multe de familia mea si chiar de la ea aflu indirect. #Sa nu te mai faci niciodată proastă, ei sunt mai proști decat tine, zici atatea lucruri unor fete care le vei omorî într-un final.# Imi zice conștiința si sunt la fel de prosti ca acum 13 ani. Ma jur.
-Cu multe păpușă, cu prostituție, trafic de droguri, trafic de carne vie, organe si arme, curse ilegale... Spune Jake lasand propozitia in aer si mai i-a un ultim fum din tigara aprinsa nu de mult, si o aruncă pe geam.
-Sa vezi cand ajungem acasa, ce le fac, la toti. Zic eu accentuând ultimul cuvant la urechea lui Riley
-Ii spânzur, pe rand. Zice ea nervoasă si pot sa zic ca eu sunt într-adevăr furioasă.
-Le zicem? Ma intreaba Riley dau afirmativ din cap si dupa dau drumul la gură..
-Cred ca nu ne-am prezentat, eu sunt Amina Black iar ea este Riley Mathew dar cred ca stiti nu? Pun o frână bruscă care ma face sa tip si se intorc spre noi cu chipurile socate.

NonculoriWhere stories live. Discover now