Capitolul 9

3.7K 189 8
                                    

-Daca nu ai grijă de mașina mea o sa am eu grijă de fata ta. Il amenință Stiles pe Mathias in glumă. Da, am gasit o modalitate cum sa se cunoască cei 3 mai bine si eu sa stau acasa. Si asa suntem in pijamale toate. Sa se duca una nu toate. Stiles, Riley si eu stam acasă si cei 3 se duc la spital.
-O trântesc in primul stâlp. Continuă gluma Mathias si noi ne uitam urât la cei 2. Merg spre el cu gândul sa ii dau o palmă dar Jane ne-o i-a înainte. Palma ei face contact cu ceafa lui si scânceste surprins.
-Da ca imi pui viața mea si a copilului meu in pericol te castrez. Il amenință Jane pe Mathias si el face ochii mari nu înainte de ai da peste cap.
-Nu imi era de ajuns doua nebune, trebuia sa vina si a treia. Bombăne si urca in masina. Urcam, fiecare cu gândul la altceva până la apartamentul nostru. Al meu si a lui Riley. Este deja ora 19:15 si afară e beznă. E toamna si se întunecă devreme. Cand Emily il vede pe Stiles roșește si lasa privirea in jos. Baietii, mama,  matusile,  tata,  unchii sunt prezenți in reviste tot timpul, eu si Riley suntem anonime si asta cu greu. Toata lumea știe ca exista o fiica biologica si recent au aflat si de cea adoptiva,iar paparazzi sunt din ce in ce mai înfierbântati. Când mergeam la asemenea petreceri,  la intrare si ieșire imi acopeream fata sau mergeam separat nebanuind nimeni, nimic.
-Buna ziua. Saluta ea respectuos si am impresia ca doar pe Stiles. El doar merge in continuare si noi ii zâmbim. Daca am scapat de cei 3,  o sa scap si de Stiles cu Riley,  pana la urmă,  trebuie. Dacă Stiles il vede,  il omoara chit ca il cunoaște si ca ii este prieten.
-Hey prieteni,  sa va zic pe șleau–incep cand ajungem in apartament–amândoi va placeti,  vad cum va aruncați priviri,  mergeți la o cina,  poate cine stie o sa formați un cuplu. Termin eu si Riley imi arunca priviri ucigătoare iar Stiles isi uneste buzele intr-o linie subțire.
-E o idee bună. Ma surprinde Stiles si eu întredeschid gura de bucurie. Riley își schimba privirea in una șocată si il atinteste cu aceasta. Nu o sa mergem la cină,  ci v-om sta in apartament,  cu tine si tu vei asista. Continuă si eu fac ochii mari.
-Nu! Ridicăm eu si Riley tonul.
-Ori pleci din apartament cu Riley intr-un loc ferit, ori ii zic mamei ca ai sarutato pe Riley la 20 de ani ai tai si 15 ai ei. Si daca mama o sa te castreze,  tata o sa iti taie gâtul. Il ameninț si Riley se face roșie la față si Stiles face ochii mari uitându-se la Riley,  oops era secret?
-Este sora mea,  ce Dumnezeu,  cum sa nu ii zic? Il întreabă Riley aparandu-se
-E si sora mea si eu nu i-am zis. Contraatacă Stiles Încuie-i in apartament, cheile lui Riley sunt pe masă. Mulțumesc. Ii zic sincer conștiinței mele, i-au cheile de pe măsuță,  si trântesc ușa la închidere. Învârt cheia in broasca de cateva ori si zâmbesc cand ii aud cum se agită. Dar,  acum unde sa ma duc? Privesc ușa apartamentului lui Wess si afara,  e bezna. Dacă i-am inchis împreună? Doamne! Înseamnă ca apartamentul lui e gol. Dau repede colțul holului si intru in apartamentul lui. Ma uit in jur si constat ca nu e nimeni. Si mai constat un lucru,  Wess este blocat împreună cu Riley si Stiles.

NonculoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum