Capitolul 28

2.5K 107 29
                                    

Amina POV
Au trecut 6 ani de când Wess a murit. Insa in inima mea, partial cel putin poate traieste. Si bat pariu ca este din vina nenorocitilor lui de inamici.

Am trecut peste , acum sunt fericita , zâmbesc și chiar rad. Alături de copii mei . Am fost în extaz când am aflat că o sa am cvadrupleti . La 9 luni și un pic după aceea am născut 4 îngerași superbi.

O fata și trei băieți . Irma cu Niall s-au căsătorit și au o fata de 3 ani , Riley și Stiles au un băiat și sunt căsătoriți . Mathias și Jane au gemeni pe lângă James și sunt căsătoriți și ei la fel că Christian și Rachel care s-au mutat in Florida impreuna cu băieții lor de 3 și 4 ani . Nu am mai luat în greutate sau înălțime și pot zice că sunt o mămică împlinită și tânăra .

Locuim tot în blocul "Upaxa" și pot să zic că Stiles avea dreptate , trebuia sa il ocupam pe tot. Eu stau împreună cu copii în apartamentul lui Wess , acum al meu . Stiles ,Riley si băiețelul lor in apartamentul meu și a lui Riley dar acum al lor. Irma, Niall , Rebecca și fetița stau in fostul apartament al băieților acum al lor . Jane , Mathias , James și gemenii stau in apartamentul lui Jane .

Etajul e că o mare casa , plin ochi de copii , cupluri , jucării . Nu de puține ori , ba chiar de nenumărate adormeam sau intram in ce apartament apucam și acum facem la fel . Ne-am continuat toți studiile , am terminat facultatea . Mama , tata și mătușile, unchii s-au mutat in Canada cu Melissa , mama lui Wess.

-Neata mami . Copii intra in bucătărie și zâmbesc la vederea lor . Îi pup pe frunte pe fiecare dintre ei și le pun lapte cu cereale in fata lor . Hope , Elliaj , Kol și Klaus se duc acum la grădiniță .
-Hope daca Dominic încearcă să te mai pupe , îl bat sau vorbesc cu unchiul Stiles . Klaus e cel mai protectiv cu Hope , mai ales în preajma băieților . Zici ca bărbații din familia asta le-a dat instrucție specială băieților . Dominic e fiul lui Riley și precum ea e o fata mai de vârsta lor , se cam învârt pe lângă ea desi sunt frați din altă mamă. Avem si am avut tot timpul o familie mare.

-Dar nu incerca sa mă pupe ,Klaus . Hope oftează exasperată și îmi intinde farfuria odată cu ceilalți . Le ascult tăcută conversația când timp spăl vasele.
-Nu , încerca să vadă ce gust au buzele tale . Zice Ironic Elliaj , pentru niste copii de 5 ani au o minte foarte ascuțită, si plina de prostii.
-In locul tau nu aș vorbi , tu ai încercat să o săruți pe Iris . Hope zice și il împinge. Iris este fata din perechea de gemeni ai lui Mathias și Jane . Oftez și intrerup cearta.
-Daca afla James că fetele erau sa fie pupate de voi , va omoară . Le zic și băieți fac ochi mari . James la 10 ani e foarte matur și protectiv cu fetițele . Dar și el i-a parte la bătăile băieților , ca pana la urma e un copil.
-Nici in locul lui nu aș vorbi ,  o place pe Rebecca . Își dă drumul la glas și Kol . Ieșim din bloc și la dubita ne așteaptă Niall , dădaca copiilor lui și a noastră , și ceilalți copii cu mamele lor probabil tatii dorm că porcii .
-Iar o sa am 9 țipete pe cap . Zice exasperat  Niall și urcă în mașină . Dominic o îmbrățișează pe Hope dar James ii da una peste cap și îl desparte de fata . Râd și îi "imbarchez" pe toți .

Ajung in apartament după câteva bârfe cu fetele și fac curat . Băieții de ocupa de mafia lor iar Josh și Jake de a lui Wess . Am încredere în ei , practic ei sunt șefii , teoretic eu . Mă uit la pozele cu Wess , cu mine și Wess și oftez . Îmi este dor de el , as da orice sa e întoarcă înapoi . Aud o bătaie în ușă și mă uit cruciș. Nimeni de pe etajul ăsta nu bate la ușă și noi nu avem vizitatori .
-Da ? In fata mea de afla un bărbat de culoare , îmbrăcat că un poștaș . Îmi întind e plicul și pleacă . Ciudat . Deschid plicul și văd o scrisoare .

Draga mea Amina , un simplu scuze nu v-a justifica ce s-a întâmplat. Am fost împușcat cu un glonț otrăvit și un ser care te face mort temporar . Stii despre ce este vorba. Trupul meu a fost luat și când m-am trezit eram in Siberia . Din cauza unui vechi dușman , presupus mort , am fost ținut atâta timp acolo . Cu ajutor de la niste vechi cunoștințe am reușit să scap . Îți scriu din aeroportul Japonia și în două trei zile o să ajung acasă . Te implor iarta-ma că nu am reușit să scap mai repede , îmi era imposibil . Sper că copilul nostru sa fie bine , vreau sa reculeg timpul pierdut cu el și cu tine . Te iubesc enorm de mult , și sper să mă ierți la cat de nenorocit am fost .
Al tău Wess

Lacrimile mi se scurg una cate una și la sfârșit bufneste în lacrimi de fericire . Iubitul meu nu ai un copil , ai patru . Și eu te iubesc și te iert . Fug din apartamentul meu in cel a lui Stiles care din cate știu acum se uita la film .
-Wess trăiește . Mi-a scris intr-o scrisoarea . A fost închis în Siberia dar a scăpat , în două trei zile e acasă . Tip și sar de fericire . Socul de pe fețele lor este evident. Băieții râd de noi și zic că avea așteapta sa iasă din nou că băieții .
-El știe că are doar un copil . Zic si râsete puternice împânzesc camera. Parca Dumnezeu imi zambeste din nou.

Hope

Klaus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Klaus

Elliaj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elliaj

Elliaj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kol

Kol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NonculoriWhere stories live. Discover now