Capitolul 10

3.9K 212 15
                                    

Mathias POV
Stau si astept rezultatele testului. Sunt aproape sigur ca am violat-o,  imi amintesc ochii aceia verzi,  parul blond,  corpul micuț. Eram beat,  o parte din mine a vrut sa se culce cu ea si acea parte a învins. Era virgină,  la dracu! Sper sa nu fi fost prea brutal doar. Sigur,  tu sa fi tandru cu femeile,  nici tu nu te crezi Imi reproșează conștiința. Ma uit la ea,  se aseamănă la caracter cu Amina si Riley. Inocente,  pure,  copilaroase,  jucăușe,  sentimentale. Exact opusul nostru.

Usa cabinetului se deschide si pe hol își face apariția medicul. Jane devine atentă brusc si il i-a de mana pe James.
-Felicitări domnule,  sunteți tată. Ma înștiințează doctorul si inima mi-a ratat câteva bătăi. Dar un zâmbet imi acaparează fața, ma uit la femeia din fata mea si zâmbește ca mine de astfel.
-Mami,  el e tatal meu? Vocea micuțului James se face auzită. Ea se uita la mine si eu aprob din privire.
-Da. Mama lui si viitoarea mea iubită Ai vrea tu,  nu ma intrerupe conștiințo, ii zice. Copilului nostru ii strălucește ochii si face contact cu ai mei. Il iau in brate si el rade. Face o mimica serioasă si eu ridic o sprânceană
-Unde ai fost pana acum? Pe Narnia? Ma i-a băiatul la rost. Si eu ma abțin sa nu rad.
-Asta este o poveste pentru alta data, hai acasă. Ma salveaza Jane ai eu ii mulțumesc din priviri. Latura asta a luat-o de la tine. Imi șoptește cand iesim din spital Jane. Daca mi-am dat seama de ceva,  este ca trebuie neapărat sa o am pe femeia asta.
Wess POV
Este ora 21:00 si nu mai vine. Doamne,  cand o sa o prind,  o sa ii las niște semne foarte frumoase. Cum îndrăznește? Si stia ca o pedepsesc. Prima dată usa era închisă,  acum m-a blocat in casa cu Riley si Stiles. Nu stiu cum o sa ii explic fratelui ei ce caut aici la ora asta. Acoperișul inteligentule,  de la geam,  la geamul tău.  Vocea conștiinței ma îndrumă si nu astept sa mi se zica a doua oara ca o fac. Deschid geamul si ma sui pe marginea sa. Având o înălțime impunătoare ma prind de tabla blocului si ma sui pe acoperiș. Merg usor sa nu atrag atenția sau sa alunec la vale spre geamul meu de la bucătărie care Slavă Domnului e deschis.

Intru destul de greu pentru ca sunt destul de lat si geamul destul de mic. In bucătărie totul e vraiște,  numai ceva imi face cu ochiul o farfurie plina cu brioșe. Poate vrea să te otrăvească,  nu lua ma atenționează conștiința dar, imi e prea foame. Bag o brioșă in gura si de la prima secundă crema dulce mi-a îmbătat simțurile. O iau de nevastă. Tu,  nevastă,  cum era faza,  burlac toată viața?  Iar ma întrerupe conștiința asta tâmpită Tâmpit esti tu Decid sa o ignor si ma duc apre camere sperând sa o găsesc acolo. Numai ea ar fi avut tupeul incredibil sa vina aici neinvitat. Desi e asa timida, naivitatea ei și-a spus cuvântul cand a intrat aici. Cum sa intri in casa unui mafiot ca la tine acasa? Intru in prima cameră si..nu-i, oftez si intru in a doua,  nu-i,  nici in celalte 4,  ce naiba? Doar nu... Camera ta merg spre ultima camera din hol si deschid ușa. In patul meu se află micuța Xena. Îmbrăcată cu tricoul meu,  care din cauza diferentei de inaltime ii ajunge cu o palmă mai sus de genunchi. Cu un picior pe plapumă si unul sub ea are o poziție de copil,  dar e asa sexi in modul asta.

Nimeni,  nici odată,  nu a intrat in camera mea si nu a dormit in patul meu. Nici macar sora mea. Ea e specială imi reamintește minunata mea conștiință si ii dau dreptate,  e un început pentru toate. Poate un început de dragoste? Mai degrabă te duci lângă ea si dormi,  esti rupt de oboseală imi propune conștiința si zâmbesc. Din mers imi dau jos pantalonii si tricoul. Ma pun usor sa nu o trezesc ai o i-au i brațele mele. Spre surprinderea mea nu opune rezistență ci imi afunda capul in pieptul meu îmbrățișându-ma. Imi pun capul in parul ei si îmi doresc sa nu se termine acest moment.

Amina POV
Ce dracu? Un miros de ciocolată cu rom imi invadează simțurile, perna mea e cam tare dar al dracului de caldă. Imi deschid leneșă ochii si amintiri imi vin in cap. Am venit,  am facut brioșe,  mi-a fost somn si am adormit in una din camera. Wess! Dar dacă el e închis cu cei doi,  care am uitat si de ei,  atunci cine e cu mine. Ma panichez dar încerc sa nu fac mișcări bruște. Ma îndepărtez usor de corpul de langa mine dar răsuflu ușurată când vad ca e Wess.

L-o fi găsit Stiles si au spart împreună ușa? Nu,  numai era el viu daca il gasea Stiles. Imi afund capul mai bine in pieptul lui când vad ca doarme si ii inspir mirosul. Imi i-au capul din acel loc fierbinte si imi bag mana in parul mătăsos. Trag ușor de el si aud cum geme. E treaz. Doamne,  e treaz,  asa rosie nu am fost in viața mea. Isi afișează zâmbetul acela de netrebnic si imi vine sa il pocnesc de rușinea mea de fapt.
-Micuță Xena, azi dimineață m-ai tras de păr,  ieri m-ai inchis cu fratele si sora ta. Ma rog ceva pe acolo iti sunt. Usa era inchisa,  am iesit pe acoperiș,  am intrat forțat. Eu am zis ca te pedepsesc si nu am glumit. Glasul lui se face auzit si eu ma uit la el cu frica,  o sa ma bată?

NonculoriWhere stories live. Discover now