Capitolul 26 -Partea I

2.8K 145 11
                                    

Amina POV
-Eu nu vreau sa ies . Îi zic când văd sediul iar el se uita ciudat la mine.
-De ce ? Întrebarea lui mă face să mă întreb eu dacă e prost
-Ca ai niste urme foarte vizibile pe față , gât și spate , suntem amândoi transpirați uzi chiar , roșii, hainele murdare și șifonate. O să își dea seama de cum pun piciorul înafara. Îi explic iar el îmi aruncă o privire nepăsătoare .

-Masina o sa înceapa sa miroasă , pardon , deja a început și trebuie să o schimbam . Așa că da-te jos din mașină până nu mă supăr . Mă amenință el și eu îmi dau ochii peste cap . Ieșim amândoi la unison cu ceilalți din mașini . Ne uităm șocați unul la altul când ne vedem toți în aceeași stare înafara de mama și sora lui Wess . Deodată frica a pus mai rău stăpânire pe mine , odată cu rușinea .
-Deci voi ați făcut teoretic sex in grup doar că fiecare în mașină lui . Zice amuzată Rachel și începe să râdă . Mă uit la Jane și Riley care se uita la rândul lor la mine .

-Dar ce urme frumoase are Wess pe gât. Zice Mathias cu ochii pe mine , nu , nu merge așa.
-Si Jane e destul de transpirată , când de rapid ați mers ? Zic eu cu dublu sens și Mathias se da batut când aude râsetele tuturor .
-Discutam noi mai târziu.  Haideți să intrăm . Zice Stiles mai calm decât credeam . Băieții se pun in linie dreapta și înaintează , iar noi fetele stăm în spate .
-Felicitari . Îi zic eu lui Riley iar ea îmi zâmbește trist .
-Imi pare rău că nu ți-am zis , nu am avut timp . Se scuza ea dar eu ii zâmbesc larg.

-Nu e nimic . Ne îmbrățișăm si le tragem pe toate in îmbrățișarea noastră mare . Băieții stau cu spatele la noi , pe jumătate intrați , foarte crispati . Ne spreriem și fugim și noi spre ei .
-Nu , nu , fetelor ! Tipa la noi când ne bagam in fata lor .

Wess POV
Îmi țin voma in mine și dacă nu as fi destul de familiarizat cu asta cred că aș leșina. Două cadavre prinse de tavan cu toată mafia jos in jurul lor . Foștii viețuitori sunt cu trupul deschis , goi și cu ochi deschiși , albi complet și dați peste cap . Le simțim pe fete cum vor  se se bage în fața noastră , țipăm sa nu intre,dar prea târziu.

Toată atenția mea e spre Amina care când credeam că o sa leșine vomita pe adidașii mei , imediat,exact la fel o urmează toate fetele,inafara de mama și sora mea care au cerut cate un pahar cu apă și s-au intors cu spatele . Îi prin părul în pumni și încerc să nu trag puțin că mi-a murdărit cu voma noii adidași . Mă revanșez eu .

-Aduceti trei sticle cu apă, câteva pastile pentru greață si șervețele. Tip la prostii care se uita la noi . Se împrăștie toți peste tot și ar fi bine pentru ei sa de miște mai rapid .
-Si da-ți jos morții ăia ! Tipa Stiles . Toți trei bărbați din care fac parte și eu le ținem parul fetelor care încă stau aplecate peste papucii noștri. Fetele astea sunt prea...asemanatoare.

Ne uităm unul la altul speriați când nu se opresc din vomitat dar răsuflăm ușurați când termină . Josh și Jake vin cu lucrurile cerute și le mulțumesc . Le dau băieților pentru celalte fete . Amina de ridică în poziție normală și îmi ia sticla de apa .
-Usor . Zice Mathias când fetele au golit deja jumate de sticla . Își lăsă putina apa in sticla și își varsă pe mâini și pe fata . Îi întind șervețele lui Amina și ea se șterge .
-Iti mai este rău ? Îți dau o pastila ? Îi pun întrebările
-Nu mulțumesc , sper că aveți o camera cu dus și câteva haine aici. Zice Amina iar eu aprob.

-Nu avem haine de fete dar va dam de la noi . Îi zic eu și o i-au în brațe tip mireasa . Urc scările cu ea in brațe și băieții în spatele meu . Intru in dormitorul amenajat special pentru mine și o las jos . Se duce rapid in baie și gândul să mă duc după ea se sfarmă când aud cheia că se răsucește în broască .

NonculoriWhere stories live. Discover now