Capitolul 4

4.9K 207 17
                                    

-Nu aveți ce sa imi explicați, stiu absolut tot. Deschid conversația si ma uit in ochii mamei. Nu ma asteptam de la ea ce e sigur, mai bine zis de la vreuna din femeile din familia mea.
-De unde știți? Ma întreabă Stiles incruntatsi inchide ochii. Masa o strânge de capete in mâini, in curand indoint metalul întors la capete.
-Josh si Jake ne-au rapit, nu știau cine suntem, indirect am aflat cu ce va ocupați. Dupa le-am zis cine suntem, am leșinat, si forțați de noi am ajuns aici. Zic eu si imi pun capul in palme si mi-l scot imediat sa le vad reacțiile. Băieții, pardon bărbații, sunt tensionați iar femeile oftează uitandu-se la noi vinovate. Riley sta si se uita cu o privire ca a mea. Goală! Restul au plecat imediat dupa ce a plecat si Wess.
-Yv, Ly chiar nu am vrut, nu știam ce sa facem, cum sa va spunem, vă iubim, baietii au fost protectivi cu voi si din cauza pericolului care vine odată cu mafia. Zice mama si se apropie de noi, ma ridic din pozitia sezut si vad ca ajung imediat lângă noi si restul.

-Ne pare rău, foarte rău, sper sa ne iertați. Zice tata rugător si eu ma simt sfâșiata in interior.
-Nu sunt supărata pe voi. Zice Riley si da din umeri, se îndreaptă spre fete si le îmbrățișează. Trădătoare spune conștiința dar eu nu cred asta.
-Nici eu. Zic si dau din umeri la randul meu, îndreptându-ma spre barbatii care ma i-au imediat într-o îmbrățișare mare, la care se alatura si femeile inclusiv Josh si Jake, adica fac parte din familie.
-Sa fie clar, fara bodyguard, fără sofer personal, fără sa va folosiți numele in preajma noastră, fara paza si protecție, fara scene de gelozie daca ieșim la întâlniri, fara batai, nu vad nimic ilegal in preajma mea inafara de voi ¥ Si mafiotul ăla cu ochi verzi ¥ Zice a mea conștiință si eu zambesc. Toata rasa masculina din familia noastre plescaie nemulțumită.
-Desigur. Sare matusa Melody zâmbitoare.
-Haideți acasa, trebuie sa ne luam hainele si sa ne mutam in noul apartament. Zice fericita Riley si eu aproape tip de entuziasm.
Wess POV
Ma gandesc la frumoasa satena cu ochi albaștri, pentru mine pana acum femeile erau jucarii dar ceva ma atrage la ea. Ochii ăia erau asa de tristi dar doar tristețe pură, fara pic de răutate. Cand privirea mea rece a surprins privirea ei fierbinte am fost prabusit. Insa cand am vazut ceața rosie care s-a lăsat pe obrajii ei am murit. Amina, un nume perfect pentru cineva asa de pur, un nume de regină, regina mea. Ce dracu, sunt mafiot, femeile sunt jucării cu exceptia mamei si surorii mele. Marelui mafiot din L.A.i-a căzut cu tronc o pustoaica de 1.55. Zice constiinta mea si eu neg. Iubirea e o slăbiciune si eu nu am nevoie de slăbiciuni. Zâmbesc la amintirea cu ea, atunci cand blondul a ghiontit-o ea l-a amenințat. Din nou, bat pariu ca era din familie astfel nu ar fi îndrăznit. E total opusul meu. ¥Si asta te atrage la ea, puritatea pe care tu nu o ai,sentimentele pe care nu le împărtășești, caldura pe care nu o emani, tristețea care e ceva epic pentru tine.¥ Ma înștiințează conștiința.

Bratara care o aveam la mine, era de la mama a zis sa o dau cuiva care merită. Si fara sa imi dau seama corpul meu i-a pus bratara pe mana ei micuța. Ajung in fata blocului si intru. Ce pot sa zic despre mine? Sunt regele L.A.-ului, sunt mafiot de 11 ani, am 25 de ani, un jucator înnăscut, am o sora mai mica de 20 de ani, am terminat facultatea de avocatură, stiu foarte ironic nu? Tata e dus de mult iar mama e mama. Buna, frumoasa etc. Intru in camera mea si ma dezbrac, intru in dus si imediat ce il termin si ma pun la somn, a fost o zi lungă.
Amina POV
Am terminat de despachetat lucrurile si ma duc in living pe canapea care se misca la trântirea mea bruscă.
-Nu ti se pare ciudat? La vârsta asta nu am avut iubit, suntem 2 virgine patetice cu o familie de mafioți. Iese vorbind Riley din bucătărie cu un castron de popcorn
-O sa avem si din ăla. In schimb, nu chiar asa patetice. Gena cu, cursele sigur a fost luata din familie. Zic si iau si iau doua floricile si le bag in gura.
-Ce ți-a spus Wess? Întreabă si eu ma înec cu floricele. Imi revin rapid si ma uit la sora mea care are privirea ca unei mate moarte.
-Nimic. Zic si imi pipăi brățară din perle. E superba, oare de ce mi-a dat-o? Ea da din cap afirmativ desi privirea o trădează. Stiu ca nu ma crede, cine sa ma creada? Sunt o mincinoasă oribila, numai pe familia mea o pot juca pe juca pe degete, dar la Riley nu merge.
-In fine maine merg la cumparaturi, frigiderul si dulapurile sunt goale, vrei ceva in special? Zice ea si eu fau negativ din cap. –O sa vin târziu, avem doar cafea nefăcuta daca vrei sa iti faci cafea te duci prin vecini si cei zahăr. Zice ea si eu dau afirmativ din cap

-Noapte bună. Ii zic si dupa ce imi raspunde la fel, intru in camera si deja schimbată in pijamale ma pun la somn. Ochii aceia verzi imi apar in minte si imi musc buza lăsându-mă prada somnului.
Razele soarelui imi mângâie fata si ma scol din pat cu zâmbetul pe buze. Taci dracu, nici tu nu te crezi! Imi țipă conștiința si nu pot sa o judec. Are dreptate, soarele imi intră in ochi si ma blestem ca nu am inchis jaluzelele astă-noapte. Ma scol somnoroasa si ma dezbrac dand si ultima bucatica de material care ma acoperă jos. Picurii de apa se izbesc puternic de fata mea si gem la contac. Imi pun mult gel de dus cu miros de iasomie si vanilie in palma si imi masez corpul, pentru o secunda imaginandu-mi-l pe Wess in dus cu mine in timp ce imi saruta gâtul. Ma înroșesc puternic la gândul asta si expir zgomotos. Îmi pun samponul cu mirosurile mele preferate, iasomie si vanilie, si imi masez scalpul si parul. Ies din dus infasurata într-un prosop mare si pufos si inca unul turban pe cap. Imi dau jos prosopul de pe cap si mi-l usuc cu feonul. Dupa ce am terminat imi las parul ondulat ușor sa cada lejer. Fiind pe langa casa imi permit si imi i-au o pereche de pantaloni scurți, o palma peste fund si gri,o bustiera alba imaculat si un tricou larg cu textul '' It's bad boy but it's my bad boy'' scria negru pe alb. Mesajul ma face sa ma gândesc la Wess si gândul din dus, obrajii mi se fac iar roșii si decid sa ies din camera. Numai la tâmpenii ma gandesc cu un necunoscut pe care probabil nu il voi mai vedea niciodata.

-Riley. Strig ca in gura de sarpe dar cand vad ca nu imi raspunde nimeni ma indrept spre bucătărie in căutarea a ceva de ronțăit. Pe frigider este un bilet.

"Ai niste cartofi prăjiți in dulap, nu e nimic altceva de mancare. Sunt la cumparaturi, aseara magazinele erau inchise, o sa dureze ceva pana cumpar toata lista deci te pup. Cu drag, sora ta Riley."

Deschid dulapul de deasupra si imi iau farfuria cu cartofi, o pun pe masa dar nu pot manca fara cafea. Asa ca hai cu cerșitul. Nu e ca si cum e un bloc de mafioți, sa stii ca toti mafiotii te așteaptă pe tine cu zaharul pregatit. Poate si cu un glonț. Imj reproșează conștiința sarcastica dar decid sa o ignor. Ies pe usa si ma grăbesc. Apartamentul din dreapta e gol, asa ca bat la cel din fata mea. Dupa cateva secunde usa se deschide un prichindel blond cu ochi albastri. Daca pana azi uram blonzii, acum ii iubesc.
-Ploftim? Intreaba el, doamne ce dragut e, zambesc si nu apuc sa zic ceva ca aud un țipăt
-James. Un tipat de femeie tânără se face auzit. Pe hol isi face prezenta o femeie in jur de 20 de ani, ca mine de una. Se uita curioasa la mine si isi trage fiul la o parte.
-Cu ce te pot ajuta? Ma intreaba si dupa cum sunt îmbrăcați si ea si copilul sunt gata sa plece undeva. O fi copilul ei? Dar are in jur de 4 ani.
-O cana de zahăr si nu te supăra ca te intreb dar tu stii ca asta e un bloc nu tocmai potrivit pentru un copil. Zic si ma uit la James; ea se uita surprinsă la mine si zâmbește.
-Tu trebuie sa fii vecina de vis-a-vis, nu esti asa de mafiot din cate se pare, stiu ca nu e dar doar aici am gasit cazare, eu sunt Jane si el e fiul meu James. Se prezintă si intinde mana, o iau si o scutur putin.
-Eu sunt Amina Yevona.. Dar nu spun numele de familie nu vreau sa faca vreo scena.
-Incantata, imi pare rau dar tocmai plecam la cumpărături, nu am zahar. Zice ea si zâmbește timid.
-Nu e nimic, mulțumesc oricum, încântată de asemenea, spor la cumparaturi si esti oricând bine venita la mine. Zic si ii zambesc călduros
-Mersi si usa mea va fi mereu deschisa. Imi zice si astea fiind zise pleacă de mana cu micul James. Merg la a doua usa si bat, sper sa nu fie si asta pornit pe cumparaturi. Usa se deschide si de după ea apare cea mai neasteptata persoana din cate exista.

NonculoriKde žijí příběhy. Začni objevovat