Capitolul 13

3.7K 195 22
                                    

Stau împreună cu prietena mea si Irma pe scaunul politiei. Da,  auzi la ei,  ea m-a abuzat verbal si eu cu Riley corporal. Nimeni nu ne-a luat declarați pana acum,  polițiștii doar ne fac subtil cu ochiul,  babalacii dracu', au femeie si copii acasa si le arde de amante.
-Omule, cat trebuie sa așteptăm aici? Vreau acasa. Bolboraseste Irma in palma sa.
-Pentru prima data îți dau dreptate,  tot timpul se întâmplă din astea peste tot. Fix pe noi ne-a gasit azi. Murmur in barba iritata de prostia lor.
-Eu cred ca mor de foame aici. Se plânge Riley si noi oftam.

In direcția noastră se îndreaptă un ofițer,  trecut de vârstă a doua cu mustață ca in filmele western rotunjită la capate,  ajunge in dreapta noastră si isi afișează dinții care cat de curand o sa prinda culoarea singurului dinte de aur din gura acestuia.
-Buna ziua fetelor,  intrați in birou. Zice Usor cowboy intram in micuțul birou si ma abtin sa nu vars la mirosul de transpirație si aftershave in exces. Ma uit la fetele de langa mine si isi pun subtil mana la gură strambandu-se degustate.
-Vătămare verbala si corporală in incinta scolii,  hm? Ne intreaba el cu dosarul în fata.
-Esti orb cu ochelari pe ochi nene? Șoptește Irma cu ochii pe el,  norocul nostru doar eu am auzit-o si imi vine sa rad al dracului de tare.
-Da. Raspunde Riley cand vede ca noi nu avem de gand sa o facem. Închide dosarul zgomotos si afișează zâmbetul îla de pedofil convins.

-Uitați fetelor,  putem sa o rezolvăm altcumva daca sunteți cooperante. Bate el un apropo si se lasa peste birou. Mai spălate pe dinți Ma afund in scaunul meu si ma uit in stanga si dreapta cu o privire disperată.
-Nu multumesc,  dați-ne amenda,  ne grăbim si am vrea sa plecăm. Il refuz cat de politicos pot eu si el plescaie,  si nu in modul adorabil sau sexi ci in ala scârbos. Se așează la loc si scrie ceva repede.
-Imi pare rau,  chiar daca sunteți majore o sa trebuiască sa vina cineva sa semneze pentru voi ca sunteți sigure pentru societate. Zice el si eu înghit in sec. Va las sa va gândiți totuși. Zice el si părăsește biroul. Irma isi pune fata in maini si noi facem la fel.
-Cine o sa vina pentru voi? Întrebă Irma si pentru prima data nu are vocea pițigăiata ci una normala. Ma uit la Riley si parca înțelegând neaga din cap.
-Wess,  iubitul meu nu poate sa vina ca as da de belea,  pe urma si Riley, Stiles si Mathias , frații mei într-un fel, ar face foarte rau si ar dărâmă sectia de poliție, Stiles e si iubitul lui Riley deci totul o sa fie dus la extrem. Daca chem una dintre mătuși sau pe mama o sa le zica unchilor sau lui tata si o dam iar de belea. Verișorii nostri unii sunt in Islam cu mătușile, sau intr-o tara indepartata si exotica. Jake si Josh, tot verișori, gemeni ne-ar pârâ si am da de belea deci cum am face tot am dea de belea. Zic si oftam toate trei.
-Dar la tine? Ii pune întrebarea Riley si ea ofteaza.
-O sa va zic o poveste dar rămâne intre noi,  ok? Propune ea ei noi dăm din cap. Când aveam 14 ani am avut prima avventura cu un bărbat sa ii zic asa. Avea 20 de ani,  pe acolo era. M-a făcut sa cred ca ma iubește asa că m-am oferit lui. A doua zi, numai era acolo,  doar o servietă plină cu bani. Fix in acea zi am avut grețuri si amețeli,  imploram sa nu fie ce cred eu dar degeaba,  eram însărcinată. Familia mea era săracă,  mai aveam 4 frați, unul mare si restul mici. Tata era violent asa ca am făcut ce mi-a trecut prin minte, am fugit de acasa. Eram desteapta cat de cat, am luat si servieta nu înainte de a lasa o parte din bani mamei si fraților mei. La 9 luni dupa, am născut o fetiță. Aveam 15 ani si statul mi-a luat-o. Si acum plâng după ea, o iubesc cu toată ființa mea. Nimeni nu stie asta pana acum,  doar am simțit nevoia sa ma descarc. Acum fata mea este in unul din cele mai bune orfelinate si idiotu' care m-a lăsat însărcinată nu știe de ea. Nu regret si nu am sa o fac vreodată. O cheamă Rebecca, o vad doar de 2 ori pe an,  de ziua ei si de Crăciun iar asta ma distruge psihic. Nu asta e parul meu,eu sunt brunetă. Toata lumea ma considera curva, de ce? Sunt doar niste zvonuri,nu am întreținut relatii sexuale de atunci. Hainele mele sunt doar ale mele,  ma simt bine in ele desi mai bine in haine largi. Imi pare sincer rau ca am zis ca m-am culcat cu iubitul tău,nu e adevarat, si ca ți-am purtat pica si ca am vorbit asa cu tine. Am obiceiul de a fi rea cu oamenii bun. Se confeseaza ea. Riley bufnește in plans zgomotos si eu cu Irma o urmam.
-Nu e nimic si noua ne pare rau,  am tras concluzii prea pripite. Zic eu dupa ce ne liniștim,  vad un zâmbet sincer si asta ma bucura.

-Prietene? Întrebă Riley si ea zâmbește mai larg,  formăm o îmbrățișare de grup toate. Jane.
-Stiu pe cine sa sunam. Aproape ca tip cuvintele si ele tresar, ups,  eram la urechile lor. Iau telefonul si o apelez pe Jane,  dupa cateva bip-uri imi răspunde.
Ce naiba fetelor,  toti băieții vă cauta de nebuni prin oras si vă suna într-una. Ne i-a la rost dar in șoaptă minunata mea prietenă
Suntem la secția de poliție,  s-a întâmplat ceva intre mine,  Riley si o prietenă de a noastră. Nu trebuie sa stie absolut nimeni,  doar tu si sa vi singură. Ii explic si o sud oftând
Ok,  ai noroc ca e Mathias acasă si are cine sta cu James, in 10 minute sunt la secție. Aud sunetul care ma anunță ca apelul s-a încheiat
-O sa vina Jane,  o prietenă de a noastră si de acum a ta. Zic ultima parte mai mult pentru Irma. Nu a trecut nici un minut de 10 si pe usa secției isi face apariția blonda. O îmbrățișam pe rand pana ajungem la Irma.
-Ea este Irma,  Irma ea este Jane. Fac cunoștință si fetele doar zâmbesc si se îmbrățișează. Ma simt ca in grupa zero.
-Stați aici,  degeaba sunteți majore daca numai prostii faceți. Ne zice si imi mintea mea ii reproșez ca nici ea nu e mai buna. In maxim 20 de minute apare si minunata noastră salvare.

-Băieții au turbat,  numai știau unde sa caute, Wess murmura ceva de o pedeapsă si Stiles de ceva asemănător,  Mathias era stresat si nervos. Trebuia sa mergeți azi acasa, sa fie o surpriză pentru voi si ei si mine. James a participat. Iti zic,  scoatea fum pe nări. Explica ea si da drumul motorului. Imi pun mana pe locul unde e marcajul facut de el,  acoperit cu fond de ten.
-Stați. Tip eu si Jane pune o frână brusca. E doar 20.00,  haideți in club,  tu ai plecat de capul tău de acasa deci si tu o sa o pățești,  cel puțin sa ne bucurăm de libertate pentru inca o seara. Le propun si la cum le sclipesc ochii cred ca o sa fie de acord cu mine.

NonculoriWhere stories live. Discover now