Capitolul 12

4K 184 15
                                    

-Pa Emily. Zicem toate trei si ieșim. Ieri,  toată ziua am stat unul cu altul, baietii s-au inteles, ne-am sarutat, i-am ajutat pe Jane si James cu mutarea la noi si...cam atat. James e copilul lui Mathias pana la urma, si toti ne-am bucurat cand am auzit asta, mai ales James si Mathias.

Wess,  pe seară a plecat la el in apartament si dupa la sediu cu băieții. Nu am vorbit cu cei de acasa de mult, si faptul ca nici unul nu ne-a contactat imi da de gândit. Poate au vorbit baietii cu ei. Nu le-am spus de James si Jane, hotarand ca nu e un moment oportun inca. In ziua anterioară nu am fost la facultate nici eu nici Riley,  nici Jane care este la facultate de management. Facultatea de management este la 10 minute de bloc in direcția opusă nouă, fapt ce nu il stiam la cat de aeriana sunt cu propriul oras.

-Pa fetelor. Ne saluta din mers Jane si noi ii răspundem similar.
-Riley,  te-ai culcat cu Stiles? Ma opresc in fata porții facultății si adresez întrebarea. Ea se uită la mine surprinsă dar nu vad semne de rușine, deci nu. Aseara amandoi erau singuri si au ramas aprinsi, iar la cat de îndrăgostită e Riley, i s-ar oferi usor lui Stiles.
-Nu, dar tu te-ai culcat cu Wess? Imi întoarce întrebarea si am ajuns sa fiu si eu surprinsă. Nici o săptămână nu avem de când ne cunoaștem. Dar il iubești Da,  dar nu sunt pregătită pentru asa ceva. Nu tin asa de mult la virginitatea mea dar nu vreau sa ajung sa regret.
-Nu. Raspund si ea zâmbește. Intrăm in curtea facultății si multe priviri ne sunt adresate cu ciudă. Parcurgem curtea,  dar nu apuc sa intru in școală ca sunt întoarsă.
-Mai,  mai,  mai,  plângăciosele facultății au venit într-un sfârșit. Vocea pițigăiata întrerupe orice fel de activitate din jur. Atenția fiind noi.

-Lasă-ne Irma. Ii zice neutră Riley
-Nu vreau. Țipă si imi abțin instinctul de a-mi acoperi urechile. Doamne,  sa fi si curva si proastă a devenit clișeic deja.
-Nu vrem ceartă Irma. Zic cu o voce ușoară ca sa nu fac si eu show pe aici. Ea rade sarcastic si jur ca hiena are râsul mai frumos.
-Nu vreți? Tu si toate femeile din familia ta sunteți niste curve in frunte cu voi. Si,  băieții sunt peștii, nu? Dupa tonul ei sarcastic ii vine sa planga. Irma niciodata nu e sarcastica. Ma asteptam la asa ceva din partea ei insa tot sunt nervoasa pe cuvintele spuse.
-Dă-o dracului de normalitate, știi ceva?  poti sa te legi de mine dar nu si de familia mea. Zic repede ei palma mea face contact cu fata ei. Sunete de uimire răsar in jur si Riley bate palma razand, mândră fiind, cu mine. Nu stiu cum,  dar prin tot gletul ăla se vede roșeață E betonată fata! Spune constiinta si in sinea mea rad.

Ridică pumnul probabil sa sa ma lovească. Contactul dintre pumnul ei si fata mea nu are loc,  in schimb are contact pumnul lui Riley cu fata lui Irma. Pentru o secunda imi pare rau pentru ca stiu cum lovește Riley insa dupa aceea imi musc obrazul sa nu zambesc.
-Singura curva din ecuația asta esti tu. Scuipă Riley cuvintele si mergem spre sala de curs care Slavă Domnului este la primul etaj. Ma asez in prima bancă,  la fereastra si pe locul din stânga Riley.
-Bună ziua, Wathen la tabla. Zice profesorul cand s-au adunat toti studentii. Primele 2 ore au trecut repede. Am stat in sala de curs si am vorbit cu Riley despre nimicuri, mărunțișuri, de toate inafara de oră.
-Mergem la cantină? Ma întreabă Riley
-Normal,  mor de foame! Exclam si chicotind ne îndreptăm spre cantină.

Ușile mari sunt deschise si in fața noastră se afla masele rotunde,  cu bănci sau scaune. Bufetul de unde iti poti cumpara mâncare si automatul de sucuri. Majoritatea privirilor sunt pe noi,  cel mai probabil din cauza incidentului de la începutul zilei. In colțul drept stau tocilarii,  in mijloc stau bad boy cu fotbaliștii si curvele,  in colțul drept copii normali si locul unde cinam noi. Ai crede ca ar fi trebuit sa ne maturizam, caci e facultate.
-Masa a doua? O intreb pe Riley si ea doar aprobă. Imi pun geanta pe spătarul scaunului si prietena mea execută aceeași mișcare.
-Fetelor, ce placere. Blondul cu ochi albastri, numit Niall, unul din conducătorii bad boy si membru din mafia alor noștri isi face prezența.

-Niall, imi pare bine sa te văd. Zambareata ii aduce la cunoștință parerea Riley. El zâmbește dar tot in picioare sta.
-Si mie imi pare bine, haideți la masa noastră. Ne invita el dar noi ne schimbăm la fata. Acolo e Irma.
-Nu mulțumim,  acum mergem sa ne luăm ne mancare. Dau raspunsul si nu apuc sa ma ridic ca sunt împinsă de umar pe scaun. Il privim socate pe băiatul care acum are un zâmbet de farsior.
-Ma gandeam eu. Zice el si isi țuguie buzele. Ii arunc o privire curioasa lui Riley si ea ridică din umeri.
-Aaaa. Țipetele noastre se fac auzite cand ne trezim in aer cu tot cu scaun. Din nou atenția e asupra noastră. Scaunul lui Riley e tinut de un cret cu ochi verzi iar al meu de un baiat saten cu ochi albastri. Suntem puse inapoi pe pământ si expir tot aerul ținut pana acum. Fara sa imi dau seama in jurul meu sunt cei mai bogați si populari studenți. Majoritatea fiind băieți, rad ținându-se de burta. Cele mai multe fete inclusă fiind si Irma ne aruncă priviri deloc frumoase.
-Gașcă ele sunt Amina si Riley. Ficele familei Black. Prezintă el si stiu ca se referă la Stiles si Mathias. Toata masa ne aruncă zambete admirative si noi zambim la rândul nostru inhibate de atata atenție.
-Da,  sigur, panaramele astea. Spune Irma. Irma, iartă-mă dar imi vine sa ii tai gâtul si dupa privirea lui Riley nu numai mie. Niall da din cap negativ si face diferite semne panicat.
-Irma, nu. Zice in șoaptă Niall ingrijorat pentru amica lui de breaslă.
-Ce nu? Auziți piticelor,  știți cu cine am avut o partida amoroasă cat de curând,  cu capul mafiei Los Angeles, e asa bun in pat...un armăsar. Simt cum ceva imi trece prin inima si imi molfăi limba in gură muscand-o cand sunt in stare sa formulez un enunț.
-Cat de curând? Intreb sec si ea isi lărgește zâmbetul.
-Acum 2 săptămâni. Zice ea si eu zâmbesc sincer. Riley rasufla o data cu mine. Zâmbetul se transformă in ranjet când imi dau seama ca e una din curvele laudatoare. Amina cea rea sa intre in joc.
-Si a fost asa fierbinte. Continuă ea sa povestească si eu rad sarcastic si zgomotos.
-Normal draga ca e bun la pat,  se antrenează cu curve ca tine care balesc la doar o zagnire de muschi de al lui. Doar ca sa stii,  eu sunt iubita oficială a lui Wess. Doamne,  cineva sa faca o fotografie fetelor socate de aici. –Riley zâmbește in coltul gurii. Apropo, chiar daca suntem fiicele familiei Black, Riley este iubita lui Stiles.
-Draga mea Amina,  draga mea Riley ,  credeți ca ei isi pierd timpul cu copile ca voi? Zice ea si se ridica,  repet mișcarea si acum fetele noastre sunt la doar 10 cm departare si tentația sa ii dau un cap in gura e din ce in ce mai mare.
-Nu credem, suntem sigure. Ii suflu in fata neladandu-ma intimidată.Tipatul ei rasuna peste toata cantina si nesuportand dorinta capul meu face contact cu gura ei si Riley cu Niall incearca sa ma traga in spate sa nu ii mai rup ceva. Baietii stau si ne privesc, iar catele lui Irma o ajuta sa isi șteargă mufa sparta recent de mine.
-In biroul meu Irma,  Amina si Riley,  acum. Directorul intra in cantina si se lasa o tacere de mormant, zbiara porunca si noi ne conformăm cuminți. La naiba, daca familia afla de asta o sa iasa nasol.

Știu ca (,) capitolele sunt plictisitoare si probabil iritante insa cartea e mai veche de cat pare si eu ma străduiesc sa o fac cat mai ok. Sorry ❤

NonculoriWhere stories live. Discover now