EPILOG

3.2K 121 10
                                    

Autor POV

Wess și Amina s-au căsătorit . Au trecut 13 ani de atunci și multe s-au schimbat . Toți au absolvit, liceu sau facultate , unii ca Rebecca și James au servicii deja și copii.Mai concret.

Rebecca e măritată și are 2 copii , împreună cu soțul ei s-a mutat in Canada la bunicii acesteia.

Kol, Klaus , Elliaj , Dominic și mai ales James umbla din floare in floare pe când Iris și Hope sunt aparent inocente. Nici unul nu a vrut sa prelueze mafia din aproape așa că mai dau o deicizie când ai când.

Sentimentele sunt prezente in sufletele lor.  Sentimente de când erau copii . Ce se întâmplă atunci când o veche prietenă a lui Hope , Emma se întoarce ? Dar când vechile sentimente de repornesc brusc intr-o noapte obișnuită ? Când geloziile trec de cotele legalității ? Când dragostea e mai presus de orice ?

Bai , sper să postez azi primul capitol al treilea volum . Cartea era scrisa insa am retras-o pentru a putea sa o incep din nou. Așa cum ar trebuii. Mersi mult celor care mi-au fost alaturi. Acum fiind weekend programul mi-a permis sa public ceva capitole la anumite carti. Va pup. Noul volum se va numi "Cousin" si v.a fii postat in jurul orei 13.

NonculoriWhere stories live. Discover now