Capitolul 22

3K 150 17
                                    

Amina POV
Deschid ochii și un zâmbet îmi apare instant pe față , mă întorc și imediat zâmbetul îmi cade și lacrimi mi se adună în colțul ochilor . În locul lui Wess este un bilet , un nenorocit de bilet . Îl iau cu mâinile tremurânde și încep să citesc :
   "Sper să mă ierți​ iubita mea Amina , prețiosul meu îngeraș că nu sunt lângă tine in aceste momente delicate , mă urăsc  . Trebuia sa plec in L.A.  la mama și sora mea . Trebuia să mă întorc acolo dar nu m-a lăsat inima . Maine o sa vin înapoi în N.Y. cu viitoarea ta soacra/ cumnată , ai grijă ce faci dragostea mea , Te iubesc !
Al tău pentru totdeauna , Wess

Răsuflu ușurată când aflu că nu ma părăsit . Și eu te iubesc dacă aș putea să îi trimit răspuns as face-o . O să îl răsplătesc eu pe el că ma lăsat singura mâine . Deja îmi este dor de el .

Ochii fixează telefonul de pe noptieră și mă grăbesc să îl sun pe Wess  dar tip de durerea apăsătoare din partea de jos , îmi înconjor cearceaful in jurul corpului și mă ghemuiesc pe podea . În camera mea dau buzna fetele și când mă văd le cade fața .

Totul se petrece prea rapid  , ușa se închide  ,cearceaful plin de sânge e în coșul de rufe și schimbat cu alt cearceaf iar fetele lângă mine pe pat . Mă uit la ele și ele la mine , până Jane sparge tăcerea .
-Cum a fost , te doare tare , de ce ai țipat ?
-A fost intens și am țipat pentru că , da , mă doare foarte tare deși a fost foarte blând . Le înștiințez ultima parte mai mult pentru mine .
-Auzi dimineața , când a plecat , eu eram trează și mă jur că avea un regret în ochi , nu credeam că e el ! Marele mafiot Wess Theo King . Îmi zice Riley cu ochii măriți , închid ochii și îmi mușc obrazul înăuntru când imaginile de aseară revin și mă fac să roșesc .

-Dati-mi repede telefonul . Aproape tip , telefonul este așezat în mână mea de către Urma și imediat nimeni altul decât Wess este apelat !
Alo ? Vocea răgușită îmi încântă timpanele
Sunt eu iubire ! Ii zic pe un glas subțire
Doamne iubito nu știi ce rău îmi pare că am plecat , sunt în avion și mâine dimineață sunt înapoi lângă tine . Sper că nu te doare tare , nu am vrut sa îți fac rău. La ultima parte roșesc și injur difuzorul , fetele se uita la mine cu zâmbete mari și calde .
Nu îți fa griji , ma doare puțin dar e ok .
Mă bucur , îmi e dor de tine , la nebunie .
Și mie , nu mai pot vorbi , bruiez avionul . Vorbim când ajung in L.A. Te iubesc .
Și eu te iubesc

Închid apelul cu un oftat și mă uit pierdută la ecranul telefonului.
-Sper că băieții sa nu afle de toată treaba asta . O să ne facă scandal la toate . Zice Irma și pentru o clipă mă cutremur la acest gând .
- Nu o să afle . Le asigur , mai mult pe mine însă . Cu ajutorul fetelor mă duc la baie , mă spăl , mă usuc pe par și mă dau cu o alifie pe pântec deși ar trebui sa o dau in el dar nu mă ține curajul . Ies afară și pe pat mă aștepta o fustă neagră până la genunchi , din piele și vaporoasă . Un tricou larg vișiniu și nu în ultimul rând o pereche de expadrile negre ± un set de lenjerie neagra . Mă îmbrac cat de repede pot și constat că durerea nu mai e așa de mare . Mai arunc o ultima privire patului in care am făcut dragoste cu Wess și îmi mișc picioarele spre bucătărie . Acolo o întreagă harababură . Irma cu Niall vorbeau foarte aprins . Mathias cu Jane se certau cu James , Stiles și Riley sunt cele mai fericite fețe . Își mai fura cate un sărut și își strâng puternic mâinile .
-Buna Dimineața ! Zic tare și răspicat și ei se opresc . Le mulțumesc din priviri fetelor și mă așez la masă lângă James .

-Neata . Îmi răspund și ei la rândul lor . Irma îmi pune in față un bol de lapte cu cereale și bag flămândă lingura începând să mănânc . Pauză , ce dracu caută toată lumea în casa lui Wess ?
-Ce căutați în casa lui Wess ? Întreb
-Oh , toate patru apartamente sunt la comun , cam așa ceva. Fetele au venit de pe la vreo cinci dimineața și noi la 8:30 cu James . Îmi explică Mathias și eu scot un sunet lung . Îmi termin bolul și încep să beau paharul de suc din mere .

Wess POV
Mă fac prost de câteva ore încoace și deși nu e cuviincios îmi injur mama și sora . Acum sunt in mașină cu gândul la nimeni altcineva decât Amina . Am încercat sa fiu cat de blând pot dar nu mă păcălește , tot o doare . Probabil o să îmi iau două palme bine meritate când ajung înapoi în N.Y de la ea și de la fete . Sper sa nu fi aflat băieții ! O întrebare imi vine in minte , oare ne-am protejat ?

-Haide azi Wess! Strigă la mine sora mea . Ies din mașină și intru in casa după ce o iau în brațe pe Rachel. Mama gătește la bucătărie și îmi sare in brațe cum mă vede . O strang cu dragoste la pieptul meu și îmi doresc sa fi fost micuța mea aici.
-Faceti-va bagajele . Le zic și fetele lor socate mă fac să pufnesc .
-Unde mergem ? Întrebă mama
- M-am îndrăgostit de o fata , e in N.Y și acolo o sa mergem și noi să ne mutăm . Familia ei conduce cea mai puternică mafie din N.Y. și nu în ultimul rând în top pe glob . Are un fel de sora Riley , ea și cu fata de care m-am îndrăgostit Amina nu fac parte din mafie . Amina e că un înger nu se sperie de mine , de familia ei....

În mintea mea mai sunt inca un infinit de lucruri in mintea mea . Fetele se uita zâmbind și foarte socate la mine.  Nici nu îmi dau seama când dau iama pe scări împingându-se una in cealaltă ca cele mai bune prietene.

NonculoriWhere stories live. Discover now