Capitolul 2

6.4K 211 10
                                    

Amina POV
Deschid usa casei si încep sa strig împreună cu Riley:
-Suntem acasă. Cei doi bărbați din spatele nostru,  că băieți nu mai sunt de mult,  incep sa rada de izbucnirea noastră copilărească. Pe scari coboara mama,  tata,  matusa Yana si unchiul Amadeus si matusa Melody cu unchiul Bret, zambete largi se ivesc la vederea noastra si noi le intoarcem cu placere.
-Mamă,  tată. Zicem noi si le sarim in brate. Dap,  Riley le zice mama si tata. Adica... Intr-un fel sunt si părinții ei.  Ne imbratiseaza si pupa pe ambii obraji apoi ne despartim de ei.
-Fetelor. Cele doua mătuși vin si ne i-au in brate acompaniate de soții lor.
-Câți băieți a-ți caftit? Ii întreabă tata pe cei doi si eu,  Riley,  mama,  matusa Yana si Melody ne încruntam. Barbatii zâmbesc  ștrengar ca la pariuri. Parca este un concurs.
-Am batut 4, 5 cu unul de acum cateva ore. Stiți ca fetele și-au pierdut virginitatea cu un chelner,  au făcut-o si într-o baie din club ba chiar si manajè-a-trois.Zice Stiles o parte si Mathias o parte cu un zambet crud pe față. Bastarzii. Mai rosu la fata pe tata si pe unchii nu i-am mai văzut de cand am planuit o evadere eșuată din casa cu Riley sa mergem la curse.
-Ce? Zbiară ei si se uită in direcția noastra. Fetele stau in fata noastră cu priviri îngrijorate pe post de protectoare.
-Nu e adevarat, am vrut doar.... Incep eu
-Sa ii enervam pe băieți,  sa ne lase la piscină... Continuă Riley si brusc toti se calmează. Baietii se uita la noi urat si cred ca am dat de belea, pentru ca si ei au dat la randul lor.
-Puslamalelor. Maraie la unison printre dinti si noi doar le scoatem limba bucuroase ca am scapat. Revenim la atmosfera vesela dar eu cu Riley vom fi nevoita sa o stricam din păcate.

-Vrem sa ne mutăm. Spun la unison cu Riley si ei bombane si injura in barba, dar sunt si șocați inafata de fete,  ele stiau deja.
-De ce? Întreabă unchiul Amadeus nedumerit.
-Vrem sa fim pe cont propriu,  mai aproape de facultate. Zice Riley si eu aprob.
-Imi pare rau fetelor,  e periculos. Zice unchiul Bret si eu ma infurii rau
-Pericolos,  toată viata ne-ați tinut legate,  nu am avut iubiți pana acum sau aventuri, nu am mers singure cu masina,  nu am facut nimic ilegal,  nu am intalnit pericolul,  vrem doar o viata normală,  atata cerem. Zic eu răstit si ei nu au nici o expresie pe fată. Bine,  am mai si mintit pe ici si colo dar...Asta e. Daca ar afla ca suntem implicate in curse nu am mai vedea lumina zilei.
-Sunt lucruri pe care nu le înțelegi. Zice tata si ofteaza
-Lăsați-ne sa le înțelegem. Cere Riley cu o expresie chinuita.
-Nu putem. Zice Stiles serios si eu ridic o spranceana.
-Stiti ceva,  suntem majore,  putem pleca pur si simplu de aici,  nu avem nevoie de aprobare. Zic eu hotărâtă si apasat.
-Si bani? Întreabă Mathias însă eu ma uit si mai urat la el
-Avem bani separati,  si avem proprietăți. Le zice Riley.
-Plecam,  ne căutați cand o sa va vina mintea la cap. Le zic si dupa ce le arunc o privire fugitiva mamei si matusilor deschidem usa sa plecam dar dau de un piept tare. Si nu sunt singura dupa scancetul lui Riley. La dracu sa fiu eu,  cu statura mea de minioana. Fac un pas in spate si tot ce vad in fata mea este un om de culoare, chel,  cu o cicatrice pe fata si plin de muschi. O trag pe Riley de maneca bluzei si ne ascundem in spatele tatei ca niste fetite de cinci ani care fug de monstrul de sub pat. Haide sa lasam razvratirea putin.
-Cred ca vă poate veni mintea la cap mai târziu. Spun si strâng brațul tatei,  toti sunt relaxati si barbati curiosi si putin iritati de venirea bărbatului aici.
-Ne-a scăpat o dama,  stii tu si avem nevoie de una nouă pentru misiunea din seara asta. Zice bărbatul si isi scarpină ceafa. Dame? Nu cred ca sunt alea din carti. Cred ca mai degraba alea de companie.Dupa cum sunt eu,  as rade la imaginea din fata mea dar nu cred ca e momentul si nici nu prea imi vine.  Misiune? Asta e suspect.
-Fetelor,  duceți-vă si căutați un apartament,  o sa va las sa va mutați,  ok? Dar sa fie unul mare, si nu vreau sa va lipsească nimic. Zice tata si pe mine ma uimește faptul asta, zambesc si ma uit la Riley care are acelasi zambet nebun ca mine. Dăm din cap energice si plecam fara sa ne mai schimbăm,  doar ne luam gențile.
-Pa lume.strigam eu si Riley inainte sa iesim.
-Pa. Zic ei si ne zambesc fals insa las asta pe mai tarziu
Derek POV
Vad cum i-au soferul si masina iese pe poarta. Imi sterg zâmbetul tamp de pe buze si respir ușurat ca am scăpat si de asta... Pe moment.
-Unchiule Derek, le lasi sa se mute? Intreaba revoltat Mathias si eu imi dau ochii peste cap
-Da,  trebuia sa plece, daca le închideam in camera spărgeau usa si tot ieșea cum voiau ele. Zic eu si imi îndrept privirea spre Sami, unul dintre oamenii lui Stiles si Mathias de bază.
-Mai explica-mi odată. Ii cere Stiles si ma asez pe canapea făcându-i semn sa stea pe fotoliu.
-Una dintre curve a scapat,  nu stiu cum dar a scăpat. Eram la un transport si cand a venit m-au anunțat,  problema e ca in seara asta aveam nevoie de 3 curve pentru o misiune,  triplete si cum ea semana cel mai mult cu gemenele nu mai putem face misiunea. Zice el si oftează vinovat. Stiles si Mathias isi pun mainile in cap stresati, pe mine nu ma interesează, acum mafia e a lor. Dylan si Christian o au pe cea din Islam a lui Samir deci eu sunt un om fara responsabilități... cred. Se uita la mamele si matusile lor si sotiile noastre si daca zice ce cred eu,  ii pocnesc.  Si cred ca Bret si Amadeus m-ar ajuta.
-Fetelor, semănați toate intre voi,  puteți sa va da-ți triplete?! Zice rugator Mathias si eu ma ridic de pe canapea revoltat si pus pe ceartă. Sa isi puna ei Iubitule. Nu noua sotiile.
-Din pacate omul are ceva pentru ochi albaștri deci nu o sa meargă,  desi nu ar trebui ma bucur si pe fețele cumnatilor mei se citeste satisfacția. Fetele dau din umeri in semn de scuze iar Stiles si Mathias sunt nervosi si supărați. Prostii...nu au auzit de lentile de contact.

NonculoriWhere stories live. Discover now