Capitolul 21 - Partea a II-a

3.1K 146 17
                                    

Wess POV

Da, "nu mai scapi din pedeapsă", un câcat, vorbele mele erau in van. Azi dimineață nu era lângă mine asa ca eu cu băieții am fost la sedii , acum fiind în apartamentul meu, si se pare ca din cauza unei divergențe mâine o sa plec înapoi in L.A., iar asta ma doare, nu o sa mai văd ochii aia albaștri asa de mult timp, nu o sa ii mai simt buzele alea...iar ea umblă pe strazi.

-Ghici unde sunt fetele noastre?! Intră in cameră Stiles cu vorbele la purtător, ingan din cap si el deschide din nou gura. –De când a cantat cocoșul ele sunt la curse, la periferie. In a doua secundă sar de pe scaun si tresar cu gandul la tot ce se întâmple acolo. La curse? De când...
-Face curse? Imi continui propoziția cu voce tare, el da rapid din cap si eu oftez.
-Imi mănâncă sănătatea, jur. Se răstește el si se trântește pe fotoliul de lângă mine.
-Hai după ele! Sugerez iar el aprobă. Ne îndreptăm spre ușa dar îngheț când fetele noastre intră ca un taifun dar pășind țanțoș înăuntru. Îmbrăcata din cap până in picioare in piele neagră, machiata cu un machiaj la fel de întunecat, Amina se prezintă in fața mea la braț cu Riley. Zâmbăreață, cu ochii strălucitori si părul vâlvoi. Înaintez spre ea nervos si se face mică o data cu Riley. In acel moment zâmbesc și o ridic in brațe luându-i gura cu asalt formând un sărut pasional. Îmi înconjoară talia cu picioarele iar eu îmi pun mâna pe fundul ei . Geme atunci când îi mușc buza , e rândul meu sa gem atunci când se împinge în mine . Ne despărțim din sărut , buzele îi sunt umflate si părul ciufulit , nici nu sesizez că celălalt cuplu a plecat de ceva timp . Se apropie de mine și îmi șoptește la ureche :
-In seara asta sunt a ta ! Cuvintele mă lovesc pur și simplu și zâmbesc , nu îmi trebuie alt semnal că mă îndrept spre camera mea inca cu ea in brațe . Închid ușa cu cheia și o așez ușor pe pat.

Amina POV

Îmi dezmiardă gâtul cu sărutări lăsând mici dare de salivă pe ici pe colo . Hainele ne zboară rapid de pe noi printre sărutări pasionale și atingeri fierbinți .
-Esti sigură ? Îmi șoptește în ureche , dau afirmativ din cap. Putina bautura pe care am consumat.o mi-a dat un curaj nebun, si acel impuls era tot ce imi trebuie. Acei ochi de un verde crud strălucesc fără vreo comparație,cu o ultima sărutare, posesorul intrand încet în mine, eu gemând de durere , unghiile mele se prind de spatele lui și parcă văd dârele roșii ce o să le aibă dimineata.

Câteva lacrimi își fac apariția dar el mi le șterge repede . Mă năpustesc asupra buzelor lui sa îmi opresc un țipăt când intră tot.
-Continua . Îl îndemn după ce se oprește , face mișcări dute-vino in mine și durerea de risipește , gemetele ies unul după altul când mărește ritmul . La scurt timp stomacul mi se contractă și o stare de zbor mă cuprinde un lichid cald curgând din mine . Mă las pe pat , cu capul pe pieptul lui și zâmbesc . Nu știu ce m-a apucat , tot ce știu e că nu regret ce am făcut . Nu regret că am făcut dragoste cu omul pe care îl iubesc .
-Te iubesc . Ii zic și închid ochii în așteptarea unui răspuns care nu vine . Știam eu , știam că
-Si eu te iubesc micuto . Îmi zice și îmi sărută fruntea , îl strâng atât de tare încât îmi e sa nu mi se rupă brațele . La scurt timp adorm .

Nu , nu am dispărut , am revenit ! Sper să mă revansez cu capitolul ăsta și să mă iertați pentru următorul , dacă vă gândiți bine s-ar putea sa știți la ce mă refer.
Insta: daien_black1973
Follow pls

NonculoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum