Capitolul 11

4.4K 209 19
                                    

Stiles POV in seara respectiva

Aud cum usa se trântește si ma rog sa nu fie ce cred eu. Tac din gura lăsând-o pe Riley sa tipe in continuare in spatele meu si ma îndrept spre ușă. Cum bănuiam ușa este închisă si cheile lui Riley au fost luate. De cine? De minunata mea sora Amina.
-Esti un imbecil. Asta a fost singura propoziție ieșită pe gura minunatei mele iubite Care mă, ai vrea tu conștiința imi face in ciuda. Recunosc, imi place de Riley, a dracului de mult. Desi ma culcam si inca ma culc cu alte fete Riley e ceva special. Este timida, roșește repede, sensibila, inocenta in toate modurile, cum asa este si Riley si toate femeile din familia mea, când se înfurie una dintre ele este timpul satanei, insa cand se infurie mai multe sau Doamne ferește toate, iadul s-a mutat pe Pământ. Daca tot suntem singuri zic, imi dezvălui si ei sentimentele.

-Te plac, foarte mult si nu ca o sora. Stiu ca m-ai vazut in compania diferitor femei însă pe nici una nu am plăcut-o decât in pat. Voiam sa iti zic asta de mult, mai degrabă sa te rog sa imi acorzi o șansă. Se vede pe fața ei ca am luat-o prea brusc. Cred ca am făcut asta nu? Crezi? Ok, asta s-a întâmplat, iti dau si in scris daca vrei.
-Si eu te plac, foarte mult, dar de unde sa stiu ca nu o sa faci cu mine ce ai făcut cu celalte si o sa ma lași ca ultima femeie? Ma întreabă ea. Greutatea de pe suflet nu o mai am dar mă întristează faptul ca crede ca as răni-o cumva.
-Nu ai de unde sa știi, dar dacă ne placem, trecem prin tot. Ii zic sincer si e rândul ei sa zâmbească.
-Bine, dar nu stie nici un adult, doar Mathias, James, Jane, Riley si Wess. Zice ea si pe mine ma acaparează o furie.

-Wess, ce legătură are Wess? Intreb si ea isi pune mâna la gura.
-Mi s-a făcut o poftă nebună de un sărut, te oferi sau ma duc sa întreb pe altcineva? Schimba subiectul si furia mi se mai domolește, insa nu destul cand aud de ideea sa o sărute altcineva. Dintr-un pas sunt la ea si o i-au de solduri lipind-o de mine si acaparandu-i gura cu un sărut la care gem ușor. E asa adorabila rosie in obraji! Cine credea ca eu, un playboy convins, voi ajunge într-o relație cu un inger de fata? Lăsând gândurile de o parte, hotărâm sa ne punem la somn in camera ei. Cand văd patul dublu in mijlocul camerei ma gândesc la niste chestii nu tocmai decente.

-Noapte buna. Aud glasul de inger. Îmbrăcat într-o pereche de bixeri Dezbrăcat ma corectează conștiința, si ea într-o camasa de noapte semitransparena adormim îmbrățișați.
Amina POV dimineață

-Te rog nu ma bate! Zic după ce își termina propoziția, desi sunt Jackie Chan când ma enervezi acum imi este frica. Se schimbă la fața astfel sa nu inteleg nimic din sentimentele lui Ca ai înțeles tare mult pana acum intervine conștiința.
-Sa te bat? Repetă el răgușit si se încruntă. Puiule, nu ți-aș face nimic rău niciodată, mai bine mor, eu si toți care vor sa te rănească, nimeni nu pune mana pe tine, nici sa iti faca rau nici in alte cazuri. Continuă pe același ton dar la sfârșit serios, la fel si eu, la început eram lapte si miere, respiram ușurată si am mai adaugat inca un motiv pentru care m-am îndrăgostit de el, acum sunt șocată, cu inca unul pe urmele mele, care sa ma tina într-o cutie, nu o sa mai am viața. Stai, te-ai îndrăgostit de el? Cred. Ii răspund conștiinței.
-Ce? Mai degrabă ma bati. Sar din pat țipând, uitând ca sunt doar într-un amărât de tricou. El se uita la mine cu o sprânceană ridicată

-Nu ai scăpat de pedeapsă. Imi reamintește si sa fie al naibii cu statura lui impunătoare. Pasii de motan, silențiosi, lasa in urma lor pe covorul alb persan mici presări. Ajunge in fața mea si eu dau biri cu fugiții până la bucătărie, cea mai îndepărtată camera. Il aud cum vine din urma mea dar nu fuge, merge rapid si apăsat. Nu apuc sa pun mana pe clanță bucătăriei ca o pereche de mâini isi fac simțită prezența pe talia mea mica. Încep sa dau din picioare si mâini haotic si el începe sa rada. Are un ras asa dragut.
-Te-am prins mica Xena. Șoapta lui asupra urechii mele ma face sa simt fiori fierbinți. Isi plimbă nasul pe linia pulsului si 1 cm mai jos depune un sărut. Ma întoarce cu fata la el si ma lipeşte de perete dar atent sa nu ma lovească sau sa imi provoace vreo rana. Imi mai sărută odata locul dar nu eram pregătită pentru ce urmează. Dinții imi perforează pielea si lacrimile isi fac apariția pe fața mea. Stă asa 5 secunde dupa lasa bucata de piele care mai târziu va fi mov.

Imi alina locul cu limba si suspin. Buzele moi iar isi fac apariția lăsând un sarut umed. Nu-i durere, nu-i placere Imi zice conștiința si constat ca are dreptate, desi doare e o durere parțial plăcută. Totuși, nu mai vreau asa ceva. Imi șterge lacrimile cu degetele si se apropie de mine.
-Gata, a trecut, data viitoare iti las 5 mușcături nu una, desigur sper sa nu mai fie o dată viitoare. Zice el bland dar totusi amenințător. Cate stări imi poate provoca...Ma desprind din bratele lui si merg spre usa.
-Unde pleci? Ma întreabă venind in urma mea. Roșeață și-a făcut apariția de mult, si acum pe lângă obraji si gâtul imi arde pe exterior.
-I-am lasat pe Stiles si Riley închisi in apartament. Zic si ies neuitând sa iau cheile mele ai ale lui Riley de pe masa. Ajung in fata apartamentului meu si a prietenei mele si il deschid. Nu e nimic ineregula? S-au omorât, se iubesc, nu ar facea. Ma îndrept tinta spre camera lui Riley dar imi scot ideea cand aud râsete din bucătărie. Acolo Mathias, Jane si James rad împreună unii de altii. Ha, au reușit sa deschidă usa.
-Neața. Ii salut si rasetele se opresc. Jane si uita la mine cu ochii mari, James imi zâmbește si Mathias isi minjeste ochii.
-Neața. Murmură buimăcita Jane si se uita in spatele meu.

-Unde ai fost toată noaptea? Întreabă intre dinți Mathias si se uita si el in spate.
-Ati văzut o fantoma, ce dracu va uitați in spatele meu? Ridic tonul dupa ce James părăsește încăperea. Jane imi face semn din spatele lui Mathias sa tac din gură. Idioată, analizează-te putin se baga si conștiința si eu deschid gura cand imi dau seama de ce au reacția asta. Sunt într-un tricou care nu e al meu, cu o vânătaie probabil cat jumătate din gât si in spatele meu e nimeni altul decât mafiotul Wess, posesorul tricoului, in boxeri.
-Nu e creea ce pare. Zic aproape țipând si Wess zâmbește. Arda-te-ar focul, eu numai pot de rusine si tu razi Wess.
-Nu, dar ce este? Continuă discuția Mathias. Ii explic tot cap coada fara sa ezit sau gândesc
-Și ce căuta el in apartament la tine? Zice Stiles care se pare ca a ascultat tot si e la fel de nervos. Stiu privirea aia, el si Riley sunt împreună. Fac ochii mari si chitai bărbatul in boxeri tresărind.
-Tu si Riley sunteți împreună. Tip si atenția numai este asupra mea. Riley se înroșește si eu cu Jena zâmbim.
-Sa va tina. Le urează Wess dar inca cu privirea spre mine. Sunt prieteni buni se pare.
-Mersi. Ii mulțumește Stiles dupa ce ii ureaza același lucru si Mathias. Eu merg si o îmbrățișez pe Riley. Jane sta retrasa.
-Jane, ne trădezi, faci parte din familie nu vii sa o îmbrățișezi? O iau la rost in glumă pe Jane si ea zâmbește larg alăturându-se îmbrățișări.
-Va iubesc. Zice Riley
-Si noi te iubim. Răspundem noi doua. Baietii discută ceva si ma trezesc trasă de mână spre camera mea, cred.
-Ma mut la voi. E singurul lucru care il aud din partea lui Jane si usa cum se trântește. Da, cum am bănuit, intru in camera mea cu nimeni altul decat Wess
-Uite, esti prima fata care chiar imi place dupa atat timp, stiu ca ne știm de doar 3, 4 zile dar nu imi place cand te atinge altcineva, ai deblocat ceva tampit in mine...Ai vrea sa incercam sa fim împreună? Ma întreabă Wess, scarpinandu-se la ceafa. Nu vreau sa par obsedata dar imi vine sa mor de fericire si emoție. Cica prea devreme, tu cum te-ai îndrăgostit in tot atâta timp? Surâd mintal la fraza zisa

-Sigur. Zic timidă si las privirea in pământ. Înaintez timidă si imi înconjor brațele in jurul taliei lui. Imi răspunde la îmbrățișare. E doar in boxeri ei simt cum ceva imi împinge stomacul. E mai înalt deci am o idee si ma înroșesc mai tare daca se poate.
-Am o poftă sa te sărut. Il aud Ai tu poftă de altceva se baga conștiința mea si ii privesc ochii doritori. Acel verde crud ma analizează dar nu pot sa răspund nimic. Imi prinde fesele in palme si eu imi inconjor retrasă picioarele in jurul taliei lui. De parca as fi un fulg ma ridică si isi lipeşte buzele de ale mele. Isi misca buzele si trece usir cu limba peste cea de jos făcându-mă sa o deschid. Imi cercetează fiecare coltisor. Ducem o luptă pentru dominație care normal ca din experiență el o câștigă. Ne desprindem treptat din sărut.
-A fost primul tău sarut? Intreaba șocat
-Da, sarut asa de rau? Il intreb tristă si pun botic
-Nu puiuț a fost minunat, ma bucur ca am fost primul care ți-a gustat buzele si o sa fiu si singurul. Zice posesiv omul pe care il iubesc,sunt foarte sigură ca il iubesc si il voi iubi mult timp de acum in colo.

NonculoriWhere stories live. Discover now