Capitolul 21

3K 164 7
                                    

-Nu, cel puțin nu acum. Zic panicata spre unchiul Andrew. Are cineva pastile de inimă? Pentru tine sau băieți In ambele cazuri.
-Ne liniștim, si fetelor ziceți cum s-a întâmplat, sau ce s-a întâmplat. Zice mama calmă
-Mathias,  Niall,  James,  Stiles si Wess s-au dus ca băieții nu știu unde,  noi ne-am plictisit si am tăiat si colorat picioarele de la pat si de acolo i-am împins pe băieți în pat si acesta a căzut. Am spart un pahar si mâna îmi era plina de sânge,  Riley s-a mânjit de la mine si când ne-am dus în camere patul s-a murdărit. Le explic rar Uită-te la expresia lui tac-tu Cu capul in mâini,  fara roșie si oftând. Asta e poziția tatei. Stiles si Christian zâmbesc pervers si se uita la baieti iar Wess cu Stiles încearcă sa se bage sub masă. Mission Impossible ii țin mâna lui Wess strâns si el pe a mea la fel, nu vreau sa ma gândesc la pedepsele ce vor urma acasă,  o sa am gâtul mov.

-Ok, ati scăpat. Ne uimește tata cu răspunsul si eu cu Riley expiram tot aerul,  la propriu afară. Ne uitam una in ochii alteia si după la iubiții noștri care au trecut peste imediat. Parca vrand sa uite toti aceasta întâmplare.
-Sa bem până la următoarea petrecere,  la urma urmei,  tot o sa fie însărcinate până la anul. Zice unchiul Andrew si ridică paharul in sus. Chicotim toti...sau ma rog, toate, bând câte o gura din diversul lichid Erik,  un angajat ca grădinar la noi vine spre mine:

-A ajuns domnișoară Black. Ma anunță Erik, Wess ii arunca priviri suspicioase. Ce crede,ca mi-a propus sex? Cam asa ceva. Ma uit la Irma care se ceartă cu Niall si inspir profund.
-Puteți sa ma urmați puțin? Ii rog pe toți cei prezenți si majoritatea ridică sprâncenele. Ma ridic de la masă,  fetele fiind in stanga si dreapta mea toate si băieții cu rudele in spate. In mijlocul sufrageriei stă micuța Rebecca. Irma deschide gura si lacrimi incep sa ii curgă șiroaie. Trece ca o avalanșă spre micuța copila si se pune in genunchi îmbrățișând-o. Ceilalți se uită, dar mie si fetelor ne-au dat lacrimile știind povestea.
-Mami. Copila o îmbrățișează dar Irma plânge in hohote,  băieții se uită speriati la cele doua, parca nemaivăzand chestii de genul in viata lor.Wess se lipeste de mine avand un aer consternat.
-Sunt aici,  sunt aici. Reușește sa zica printre hohotele de plâns Irma. Ma duc lângă ea împreună cu Riley si Jane așezându-ne si noi in genunchi lângă ele, tot plângând. Era o scena la crimogene desprinsa dintr-o drama. Irma își îndreaptă capul spre mine când se desprinde din îmbrățișare.
-Nu ai idee cât de recunoscătoare îți sunt Amina. Îți rămân datoare pe viață. Imi zice ea si o strânge mai aproape pe mica ființă.
-Nu conteaza,  vreau sa știi ca am tras niște sfori si acum custodia completă e a ta. O informez si ea continuă sa plângă dar si zâmbind.

-James. Zic destul de tare si micul băiețel își face apariția lângă mine. Ea este Rebecca,vreau sa mergi împreună cu ea si Tom in bucătărie sa mâncați ceva dulce ok? James da din cap si spre surprinderea mea o ia de mână pe Rebecca si râzând strigă numele lui Tom prin casă.
-Fetița,  Rebecca este fata mea... Începe Irma si își da părul pe o parte, încetul cu încetul povestește tot fara sa rateze vreun detaliu.
Totul a trecut repede,  gașca s-a spart la fel de repede. Acum sunt in apartamentul meu cu nimeni altul decât Wess Invers in apartamentul lui Wess cu Wess. Imi lipsește viteza,  oare are chef Riley de o cursa?
-Sunt obosit,  prea multe amenințări,  dar mâine nu mai scapi de pedepse. Ma înștiințează Wess,  cu un ultim sărut imi înconjoară picioarele cu talia si cad in lumea viselor.

NonculoriWhere stories live. Discover now