Capitolul 25

3.1K 144 26
                                    

-Cred ca te-au auzit și cei din ultima mașină la cat de tare ai țipat. Zice Wess dar eu nu îl ascult și încerc in continuare sa îi mut mana . El și-o incordeaza și o tine în continuare pe locul meu intim .
-Ia-ti mana . Zic răstit și el zâmbește către drum . Mă uit și eu și în gândul meu tip de nervi când îmi dau seama că ne-am blocat în trafic . Grozav . Cu degetul mare îmi trage in jos fiermuarul pantalonilor mei scurți și cu toată mână îmi atinge acel loc .
- Tu , corpul tau , inima ta , sunt toate ale mele . Îmi șoptește el la ureche . Pune presiune cu palma pe feminitatea mea și eu mă împing in scaun încercând să nu gem de plăcere. O sa facem dracului accident.

Stiles POV
Baga-me-as tot ce am în traficul asta . Am lângă mine o femeie care tremura de nervi și eu sunt excitat că dracu din cauza amintirii de acum două nopți . Printre niste așternuturi la fel de roșii ca părul ei , Riley gemându-mi numele , unghiile ei trasând dungi roșii pe spatele meu și buzele mele alintandu-le pe ale ei . De ce tremura minunata mea iubita de nervi ? Am avut o disputa despre cine conduce și cine nu și normal că eu am condus dar cred că o sa am de furca cu ea pentru acest lucru neînsemnat. Ești un om mort Dreptate îți dau conștiință. Îmi pun mâna pe coapsa ei și fac mișcări de sus în jos . O aud cum geme și sunt gata să îmi dau drumul . Mă uit la semafor și văd că mai avem 3 minute până să putem porni mașina din trafic. Mamă cate i-aș putea face.

Îmi i-au mâinile de pe volan și o prind de solduri punându-o peste mine . Ne uităm unii în ochii celuilalt , simt cum mă las pe spate o dată cu scaunul și zambesc obraznic . Îi pun mana pe fund și aproape ii rup pantalonii scurți in incercarea de ai da jos. Toate hainele dispar că prin minune de pe noi și cu un ultim sărut intru în ea, geme și unghiile ei îmi fac zgârieturi pe umeri . Mă mișc din ce in ce mai rapid și la scurt timp ne dăm amândoi drumul puternic si zgomotos.

Mathias POV
-Cum ai putut Mathias ? Tipa la mine pentru a nu știu câta oară iubita mea , mama copilului meu și cauza unei dureri mari de cap.
-Dar ce am făcut așa rău ? Zic mult mai calm că nu cumva să îmi mai i-au vreo palmă "din greșeală"
-Cum să îl pui pe James sa ii dea lui Karina cu palma la fund ? Mă întrebă tipând și eu din nou mă abțin dar de data asta sa zâmbesc la dulcea amintire.
-A zis că o place , trebuie sa ii arate asta , să o agate . Îi explic cu vocea usor amuzata și ea gesticulează cu mâinile în aer la sfârșit punându-le in sân.

Mă uit spre miraculoasa blonda și cred că o sa mor încetul cu încetul. Sunt excitat că dracul din cauza căldurii , tipetelor și încă mă bântuie amintirea de acum două zile . Ea pe așternuturile albe de cașmir , părul ei împrăștiat și cu mine înăuntrul ei . Îmi gemea numele , și Dumnezeule!... era așa strâmtă că zici că nu a născut un copil. Gem înfundat și ea de uita la mine speriată . Mă uit la ceas și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mai un minut si cateva secunde.

Îmi las scaunul pe spate și o prind rapid in brațele mele . Mă miră că nu zice nimic cât o dezbrac ci din contra . Aproape îmi sfâșie tricoul înainte să mi-l dee jos . Îmi rulez un prezervativ pe penis și intru in ea încet . Fac mișcări dute-vino din ce in ce mai rapide și tipatele de plăcere mă încântă . Își dă drumul după un minut și eu cu o ultima mișcare fac la fel .

Wess POV
Vad cum se abtine sa geama și zâmbesc . Îi dau jos centura rapid și îmi las scaunul pe spate , ii fac semn să vină la mine și ea se face roșie . Da din cap negativ și eu oftez , o iau cu greu de pe locul ei și o pun peste mine . Îmi bag mana pe sub bluza ei și o scot ușor odată cu bustiera. Îi sărut sânii în timp ce îi dau jos pantalonii odată cu lenjeria . Mă surprinde când îmi dă jos tricoul și stângace încearcă să îmi dea jos și cureaua . Râd și îmi pun mâinile peste ale ei să o ajut . Arunc și boxerii pe undeva prin mașina și îi cuprind soldurile . Îmi pun buzele peste ale ei și intru fara sa vreau cam brutal in ea . Simt cum vaginul i se strânge și tipa de durere . Fac ochii mari și ies din ea , lacrimi îi ies din ochișorii albaștri și se uita la mine cu frica .
-Iarta-ma puiuț , nu am vrut , nu mai fac așa ok? Îi zic ca la un copil mic și da din cap.O sărut din nou dar de data asta intru blând in ea,ea gemând de durere. Este prea mica... Mă mișc ușor și îi las săruturi umede pe unde apuc . Mă zgârie pe gât , fața și spate dar nu mă interesează de urmele ce o să vină după aceea.Treptat măresc ritmul și ea tipa de plăcere.Până și când tipa e adorabila
Terminăm amândoi odata într-un orgasm răsunător.O asez ușor jos .

-Te doare ? Îi zic și ii mângâi acea parte împreună cu pântecul .
-Putin . Îmi zice cu glasul ei de înger și mă injur pe mine la cat de prost pot să fiu .
-Imi pare rău puiule . Îi zic și îmi mut mâna pe fata ei dându-i părul la o parte .
-Nu e nimic , acum hai se ne îmbrăcăm mai sunt 40 de secunde și trebuie să pornim din trafic . Așa de rapid ne-am mișcat . Dau aprobator din cap și ne îmbrăcăm rapid . Evitam locurile patate și știu că nu o sa putem să mergem înapoi tot cu mașina asta .

Mama lui Wess [≠~≠]

Rad de ma sparg împreună cu fiica mea uitandu-ne la cele trei cupluri de prosti care tocmai și-au tras-o in mașină . Nu aveau geamuri fumurii și s-au auzit până aici fetele .
-Cand crezi că o sa își dea seama că teoretic și-au tras-o in grup ? Mă întreabă Rachel când ne mai liniștim din râs.
-Cand o să iasă toți îmbujorați din mașină , șifonați , cu hainele pătate probabil , transpirați și mașina murdara . Nu o sa se poate întoarca tot cu mașinile care au venit . Cam atunci.  Zic și începem să râdem din nou .
-Auleu , sa vezi ce bătaie o să iasă . Bat pariu că băieții și fetele știu că Riley și Amina sunt inca virgine . Au belit-o . Îmi zice Rachel serioasa. Însă incepem sa râdem din nou când ne oprim la primul sediu. O sa fie interesant.

NonculoriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum