Capitolul 15

3.9K 204 18
                                    

Amina POV
Deschid ochii si durerea de cap ma lovește din plin. Ce dracu am facut aseară? Nu imi amintesc nimic de cand am ajuns in club . Simt doua maini in jurul taliei mele si arunc o privire in jur. Inima își reia bătăile cand sesizez ca sunt acasă. Ma uit la bărbatul de lângă mine si îl vad pe Wess. Doarme asa frumos. Tampito esti in lenjerie tipa conștiința si eu ma înroșesc instant.

Pășesc pe covorul pufos si clătinându-ma ma duc spre baie. Fac rapid si silențios un dus,  ma spăl pe dinți si imi fac toaleta dar degeaba nici o amintire si tot ma doare capul. Apăs pe clanță si răsuflu ușurată cand Wess încă doarme. Trag o lenjerie obișnuită pe mine si o rochie pufoasă până la genunchi cu mâneci lungi și de culoare alba. Ies usor din cameră si vad totul normal până ajung in living. Pe canapeaua mare Niall cu James dorm. Ma îndrept spre bucătărie,  acolo cele două prietene ale mele cu mâinile pe frunte stau pe scaune.
-Neața. Murmur si i-au din dulap cutia cu aspirine.
-Neața. Ingână ele si întind mâna. Le pun si lor cate o pastila pe care o bem rapid cu apă. Simt cum isi face efectul. Riley e îmbrăcată in aceeași rochie ca mine doar ca rosie iar Jane de culoare galbenă.
-Își amintește careva ce am făcut aseară? Ne întreabă Riley
-Eu nu. Zic si ma așez pe un scaun. Jane clatină din cap.
-Dacă simțiți o durere jos sa știți ca v-au tras-o. Zice Jane si eu o privesc șocată. Ma pipăi o dată cu Riley si imi revin când nu simt nimic.
-Nici vouă? Întreabă si noi negam. Cred ca o sa il angajez pe Niall ca bonă. Glumește ea ca sa distingă atmosfera si chiar reușește.
-Pentru un mafiot se descurca bine cu copii. Continui gluma si ele chicotesc.

-Azi nu mergem la facultate,  nici o facultate nu e deschisă pana luni. Ne anunță Riley cu telefonul in mână. Perfect,  este super,  nu aveam chef sa merg la facultate.
-Oare cu Irma ce s-a întâmplat? Întrebă Jane despre noua noastră prietenă.
-Probabil când i-a văzut pe băieți a fugit,  nu știu. Zic eu si strâmb din nas. Pe ușa isi fac apariția băieții si noi lăsăm capul in jos.
-Neața. Saluta ei cumva ironic
-Bună dimineața! Răspundem noi cu voce mică. Imi e frică de ce urmează. Imi mușc buza dar nu apuc mai mult de doua secunde ca simt o pereche de buze peste ale mele. Capul mi s-a ridicat si talia imi este cuprinsa. Stiu gustul asta de ciocolata cu rom. E Wess,  al meu Wess. Imi bag mâna in părul lui trăgând surprinsa de acesta.

-Ok daca tot. Aud de la Stiles si cu coada ochiului vad ca si celalte doua cupluri se saruta. Ma simt ridicată si fundul meu face contact cu blatul bucătăriei. Aud zgomote semn ca fetele au aceeași poziție. Inca un clișeu de cacat, baietii isi repeta miscarile unul dupa altul parca teleghidati. Trag ușor de părul lui si el geme. Ma desprind din sărut din lipsa de aer,  el continua si ma saruta pe frunte,  nas si din noi apăsat pe gură.

-Ok, acum m-am trezit. Recunoaște Wess si eu zâmbesc. Ma uit la fete si le vad la fel de imbujorate ca mine.
-Ce s-a întâmplat aseară? Întreabă Jane si atmosfera se distruge. Băieți aruncă priviri amuzante dar si furioase. Mainile nu li s-au mutat de pe tăliile noastre.
-Ce nu s-a întâmplat aseară, Jane? Întreabă ironic Mathias.
-Sa începem cu începutul. Zice Stiles amuzat si băieții chicotesc.

Eve POV
Ies din mașina făcută special pentru excursiile de genul si ma îndrept spre clădirea mare din fata mea împreună cu Melody,Yana,  Derek,  Bret si Amadeus spre apartamentul lui Amina si Riley. Nu au mai dat pe acasa,  nu au mai sunat nimic si asta ma îngrijorează. Bărbații sunt furioși iar noi triste. Intrăm si recepția e goală. Recepționera face ochii mari la vedere.
-Domnule si doamnă Black,  Swan, French,  cu ce va poate fi de folosos blocul nostru? Recepționera Emily zâmbește amabil si nu ma mir ca ne știe.
-Am venit sa ne vedem copii. Zice dur Derek si Emily tresare. Ii strâng brațul si el se relaxeaza.
-Copii noștri Amina Yevona Black si Riley Mathew. O lămuresc si ea zâmbește din nou.
-Banuiesc ca si pe băieți nu? Ne întreba ea
-Ce? Zicem toți nedumeriti
-Stiles Swan si Mathias French,  sunt frati cu toți,  nu? S-au mutat recent,  nu am înțeles prea mult de la Amina si Riley. Ne lămurește ea.
-Da,  sunt un fel de frați. Zice Yana dupa putin timp
-Apartamentul va rog. Cere Melody
-Aveți noroc,  toate sunt pe același etaj. Apartamentul fetelor este  cel cu nr. 61 iar a băieților 63. Etajul 13,  o zi bună. Ne urează si noi doar mergem înainte.
-Voi știați ca s-au mutat? Ne i-a la rost Bret cand intrăm in lift
-Nu,  nu aveam nici o idee. Ma declar nevinovată atat pe mine cat si pe fete.
-Sa fim pregătiți de război. Cand ieșim din lift vocea lui Amadeus se face auzită. Apăs pe clanță si ușa este deschisă.
-Daca intra vreun violator peste ele? Zice încet fiindca vrem sa facem o surpriză, sau voiam, Derek. Imi dau ochii peste cap si in fata mea este un apartament de lux. Ma încruntat la vederea unui băiat care l-am văzut ca frecventează mafia si pe pieptul lui un băiețel. care seamănă leit cu Mathias mic. Amândoi isi îndreaptă privirile spre noi si ochii băiatului blond i se măresc. Se ridică in picioare cu copilul in brațe.
-Domnilor,  doamnelor. Saluta si isi lasa capul in jos,  noi ii facem semn si ii fac semn sa taca el doar da afirmativ din cap.

NonculoriWhere stories live. Discover now