Capitolul 18

3K 164 22
                                    

Pe pat, un Wess plin de sânge se bandajeaza singur. Tip si el tresare surprins.
-Ce s-a întâmplat? Întreb si ii i-au bandajele din mana in speranța sa il pot ajuta.
-Un schimb de focuri,  toti am primit cate un glonț dar suntem bine,  asta este doar o înțepătura de ac. Încearcă sa ma liniștească el. Nu ma las distrasa ca e doar în boxeri si continui sa bandajez.
-Doamne,  maine mai puteți veni? Întreb cu speranța sa zica nu.
-Da,  normal. Zice el si eu oftez,  cine a fost vreodată de-acord cu mine? Nici macar Universul! Termin sa ii pansez rana si il sărut casual pe buze.

-Mersi doamnă asistenta. Zice glumeț Wess si nu imi dau seama la ce se referă, la sărut sau faptul ca l-am bandajat? Prinsă in gândurile mele si vulnerabila ma trezesc cu Wess peste mine.
-Pedepsele s-au adunat puiule. Zice el in urechea mea si la contactul respirației lui calde cu pielea mea fiori de placere imi traversează corpul.
-Nu poti sa imi faci mușcături,  maine trebuie sa ma îmbrac in costum de baie. Ii zic si dau din umeri, el zâmbește.
-O, draga mea, am o mie de pedepse in cap,  care mai de care mai rea pentru tine. Zice si el la rândul lui si ceva se zgâlțâie in interiorul meu. E o amenințare?
-Daca vrei sa ma tai sau ceva de genul doar decojeste sângele uscat de pe mana rănită,  eu o sa plâng si tu o sa ma rănesti. Zic putin in gluma si ma privește trist
-Am zis de atâtea ori ca nu o sa te rănesc si nu o sa o fac vreodată. Imi mângâie obrazul si eu imi las capul in palma lui. Își apropie buzele cu ale mele si formăm un sărut tandru si plin de dor,  toată ziua am vrut sa il vad,  corpul meu a tânjit dupa atingerile lui. Ai grijă sa nu il rănești, e împușcat pentru Dumnezeu. Ma desprind din sărut,  nu brusc ci treptat.

-Ești rănit,  e destul de târziu,  haide sa ne culcam. Ii zic si el isi da ochii peste cap. Bombăne ceva dar nu înțeleg,  e incoerent.
-M-ai lăsat așa si acum vrei somn. Mormăie dupa ce se baga in pat. Cum l-am lăsat? Cu cordul ridicat intervine minunata mea conștiința si eu imi bag capul in perna.
-Noapte bună. Imi urează el
-Te iubesc. Ii zic înainte sa adorm si el imi depune un sărut pe frunte.

Încercați sa nu ma omorâți pentru capitolul scurt. Știu,va tentează.

NonculoriWhere stories live. Discover now