Capitolul 5

4.9K 207 33
                                    

Wess POV
Dupa un somn lung si bine meritat ma îndrept spre cabina de duș. Dau drumul apei fara sa ma uit si ma trezesc instant la contactul cu apa înghețată.
-Imi bag p##a in ea de apă. Injur colorat. Intru din nou dupa ce verific apa si de data asta simt fierbinteala,  ce e mult mai bine. Imi iau gelul de dus si mă spăl cu el,  imi iau șamponul si imi frec scalpul. Ochii aceia albastri imi vin in minte,  corpul micut care as vrea sa il simt peste al meu,  mainile micute care as vrea sa ma mangaie in duș,  buzele pe care vreau sa le gust. O vreau aici,  zâmbesc pervers la gândul asta. Ies din dus si ma sterg pe par. Ma imbrac cu o pereche de pantaloni gri,  un tricou cu textul '' It's good girl,but my good girl'',  negru pe alb. Vreau sa intru in baie dar capul meu face contact cu ușa. Cu capul înainte mă i-a peste picior conștiința mea si daca ar fi o persoană aș omorî-o.

Deschid usa si imi arajez parul.Imi imaginez ca micuța Xena e aici si imi cuprinde talia cu mânuțele ei. Aud ușa si mârâi, toată lumea stie ca stau aici,  nimeni nu a îndrăznit sa calce la etajul asta iar acum una imi strica părul si fantezia.
-Cea mai frumoasa dimineata,  răspund sarcastic. Doamne iti jur ca daca mi-ai trimis-o pe Amina la ușă, o sa recunosc ce simt pentru ea,  daca simt ceva! Continui cu voce tare,  deschid usa si in privesc șocat ființa din fata mea,  ea parand la fel de uimită ca mine. E prima data cand Dumnezeu imi ascultă ruga.
-Bună dimineta. Zice ea timida si lasa capul in jos. Zambesc la inocența ei
-Buna dimineață. O salut la randul meu. Astept sa imi zica sa o fac a mea
-Wess, ai niște zahăr? Ma intreaba si ridică o cana in sus ¥Ti-o fi trimis-o Dumnezeu,dar doar ca sa isi bata joc de tine¥ Se amuza minunata mea conștiința.
-Da,  intra iti aduc imediat. Ii zic si ma surprind si pe mine. Ea pășește timid in încăpere inca cu privirea in pământ. Iau cana din mana ei si ma îndrept spre bucătărie. O analizez mai bine si vad ca e îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți gri si un tricou alb cu mesajul '' It's bad boy but it's my bad boy''. Zambesc automat la potrivirea dintre noi. Stai puțin,  e îmbrăcată lejer,a fost uimită cand m-a văzut,  a venit sa ceara zahar. E VECINA MEA. Deci Dumnezeu nu isi bate chiar asa rau joc de tine imi spune conștiința si eu zâmbesc . Ma îndrept cu cana plină de zahăr spre ea si vad ca sta si se leagănă pe un picior pe altul analizându-mi apartamentul. Arata ca un copil pierdut.
-Zaharul. Ii atrag atenția si ea se face rosie imediat.
-Mulțumesc,  stii cine sunt,  Amina si noua ta vecina,  locuiesc pe etajul acesta,  apartamentul 96. Ma informeaza ea si sunt sigura ca barbosul a trimis-o, numarul apartamentului ei este numarul meu norocos.

-Da,  eu sunt Wess,  si se pare ca noul tau vecin micuță Xena. Ii zic si fata ei devine si mai rosie. Privesc spre încheieturile mainile si la mana dreaptă vad bratala din perle albe cum ii înconjoară încheietura. Zambesc in sinea mea.
-Eu plec. Imi zice ea si se îndreaptă spre ușa. Inainte sa plece trebuie sa zic o replica care sa ma caracterizeze.
-Sa ti usa deschisa,  la noapte iti fac o vizită,  esti asa buna încât imi este deja poftă. Zic si ea ridica rapid privirea,  albastrul ochilor ei se uita la mine speriat.
-Pune-ți pofta in cui Wessi. Imi zice retrasa si eu sunt mandru de curajul ei
-Daca nu o ti deschisă,  te pedepsesc. O ameninț serios si ea pufnește,  aici intervine mica Xena
-Aha,  vezi poate încurci camera si cazi in cea a lui Riley. Ba nu,  poate cazi in bucatarie si te bagi cu capul in frigider sa gandesti la rece macar odată. Imi zice ea si părăsește apartamentul. Mai vedem noi micuța Xena ,  mai vedem noi. Stai, mi-a spus Wessi?

Amina POV
Ies pe usa apartamentului si imi simt obrajii fierbinți. Pedeapsă, sper ca nu ca alea din filme,  de pe timpul dacilor,  cu torturare si biciuire. Ma cutremur la acest gand,  intru pe usa apartamentului meu si imi fac rapid o cafea. Imi pun in ceașcă cafea, pe cine pacalesc,  mi-am pus jumatate de cana de zahar,  o linguriță de cafea si apă fierbinte. Nu suport cafeaua propriu-zisă,  e prea amara. Usa apartamentului se deschide si ma panichez.Panica mi se evaporeaza cand o vad pe Riley plina de plase.
-Hey, sper ca nu m-ai așteptat prea mult. Imi zice ea si lasa plasele jos.
-Nu, du-te fa un dus si schimbate,  aranjez eu astea. Ii zic si ea ma pupa pe obraz si pleaca. In timp ce pun lucrurile si alimentele in diferite locuri acei ochi verzi imi sar in minte. In acelasi timp ma gandesc la mesajul de pe tricoul lui,  care era total diferit de al meu dar totuși imi dadea un sentiment de ironie. Hainele erau identice,  numai genul diferea. Termin de pus toate lucrurile si vad. Ma uit la ceas si încep sa tip când vad cat este ora. 8:30. La dracu,  la 10 începem oficial prima zi din al doilea an de facultate.
-Riley, mai avem o ora jumătate si trebuie sa fim la facultate. Tip cand ajung in mijlocul camerei ei. Aud apa de la dus deci acolo trebuie sa fie.
-Am inteles, facem doar 5 minute pana la facultate deci stai calmă. Țipă ea din dus si eu ii dau dreptate,  ies din camera si fac un pas mare sa intru in a mea. Fug la dulap si imi iau o pereche de blugi negri,  un tricou alb si un cardigan bej in picioare expadrile negre. Geanta bej si ma indrept spre baie. Imi prind parul ondulat într-o coada împletită spic pe o parte. Ma dau cu un luciu de buze,  rimel si imi fac o codita foarte subtire din tus. Nu imi place sa ma machiez strident. Ma uit la ceas si vad ca timpul a trecut repede acum ceasul indicând 09:40,  respir ușurată si o vad pe Riley in bucatarie imbracata in blugi albastri,  tricou alb,  un bluzon si o pereche de botine. Pot sa zic ca sunt o pitica ,  la cei 20 de ani ai mei am 1.59,  Riley are 1.65,  cel putin ea isi pune tocuri dar eu am ocazia sa imi rup gâtul cu ele.
-Ia-ți o prăjitură si mananca, dupa plecam. Imi zice si eu iau prăjitură de pe masă
-Stii cine sunt vecinii noștri?
-Hm?Exclamă ea cu gura plina,  mai iau o ultima muscatura si las prăjitura jos
-O fata de varsta noastra Jane cu copilul ei de vreo 4 ani James,  un apartament nu e locuit si in cel de la capatul holului stă Wess. Zic rapid si mai mult șoptit ultima parte iar ea se îneacă. Ma duc repde si umplu un pahar cu apă dupa care il dau sa bea
-Acel Wess,  cel dupa care iti fuge ochii? Ma întreabă ea cu ochii mari si eu ma înroșesc
-Dar tu, crezi ca nu stiu cum te uiți dupa Stiles si el dupa tine? Sunteți frati,  dar nu de sange deci e legal sa fiti împreună. Zic si e rândul ei sa se faca rosie.
-Hai la facultate. Zice ea si eu imi iau geanta si pornesc, ma opresc totusi sa inchid usa si ma urc in lift. Înainte ca usile sa se închidă arunc o privire spre usa din fata mea,  usa lui. La facultate suntem niste persoane normale,nimeni nu stie de familia noastra, ca sunt bogata sau porcarii din astea,la noi sunt de toate,  bad boy,  populari,  majorete,  curve destule,  fete normale,  fete de treaba,  tocilari si tocilare,  baieti normali,  baieti de treaba si nu in ultimul rând bogătanii, 90% din facultate aia,  chiar mai mult e putred de bogată si toti sunt cu nasul pe sus. Avem rezultate maxime,  dar nu suntem tocilare, nu ar fi un lucru rau dar suntem destul de criticate si asa. Ies din lift si pășesc afara. La recepție este Emily,  ii zimbim calduros si ea ne întoarce zâmbetul.
-Buna dimineață Amina,  Riley. Ne saluta ea
-Neața Emily. O salutam si trecem pe langa ea
-Ai emotii? Ma întreabă Riley cand iesim din bloc
-Nu,  tu? O intreb.
-Neh, am mai fost la 13 prime zile de scoala până acum si noi chicotim. Ajungem in fata facultății mari si ne sare in ochi curtea plina de studenți. Baietii au terminat anul trecut menegmentul,  noi suntem la facultatea de arhitectura. Ne facem invizibile pana la intrarea in școală si ma duc in vechea mea si actuala mea clasa pentru a ne lua cărțile si orarul. Ajungem in fata usii si intram. Toată lumea este agitată. Avioane de hartie, curve cu populari care se sărută dar si cupluri. Pot sa jur ca unii au un început de partida in ultimele bănci. Unii se bat,  altele vorbesc si tot asa. Ma pun pe banca de langa geam si langa mine Riley.

-Nu ii spune lui Stiles,  te rog. Ma imploră mai mult ea si eu chiar daca as vrea nu pot sa zâmbesc. Stiles,  ca toti baietii familiei inafara de tata si unchi sunt niște playboy. La fel si Wess.
-Nu o sa ii spun. Stiles se comportă diferit in preajma ta, l-ai putea schimba. Dar nu pot garanta,  este un playboy. In fiecare seara are cate o noua fata in pat. La fel si Wess, ai zis ca imi place de el si nu o sa neg. Imi da anumiți fiori. Atunci, la sediu, mi-a zis ca sunt pura. Imi face pielea de gaina si azi am avut o fantezie cu el, ca era cu mine in dus. Nu stiu ce simt, am fost toată viata inchisa. Ii mărturisesc si ea ma privește cu ochii mari. Imi zâmbeste cald si imi pune mâna pe umăr.
-Iti place de el,  imi place de Stiles. Am crescut pe langa niste zei. Crede-mă ca nu oricine ajunge la standardele noastre. Acum sa vedem cum facem,  suntem niste fete obișnuite,  ei niste mafioți. Un asemenea clișeu a devenit dureros. Zice ea si eu deschid gura de uimire. Are dreptate asa cum am si eu.
-Buna ziua. Vocea puternică a dirigintelui ne face sa tresarim fiind prea prinse in conversatia noastră.
-Buna ziua. Rapundem noi la unison. Dirigintele este in jur de 28-30 de ani. Masiv si destul de frumos. Majoritatea fetelor il plac excepțiile fiind eu,  Riley si inca cateva fete numărate pe degetele de la o mana.
-Ce ati făcut vacanța asta? Ne întreabă el. Am aflat ca familia mea detine N.Y-ul prin mafie. Imi place de cel care conduce L.A.-ul prin mafie. Sora mea de suflet e îndrăgostit de fratele meu care e si el mafiot. Pune in rand conștiința mea si imi sta pe limbă.
-Spune Nat. Dirigu arata degetul spre o fată bogata,  tatal ei deținând o fabrica de petrol.Are o pasiune pentru profesor.
-M-am dus in Caraibe. Zice ea si scutura rapid din gene zâmbind. Profesorul zâmbeste mai mult din politețe.
-Sex. Se aude o voce mai mult decat incantata. Si cine sa fie daca nu una din curvele școlii. Profesorul zâmbește pervers si nu stiu de ce dar imi vine in gand numele partenerului. Nimeni altul decat dirigul tău. Mi-o ea conștiința din nou înainte. Toti au zis fel si fel de locuri unde au fost,  cluburi,  au fost si comentarii ca cele a lui Irma, adica deplasate. Singurele care nu au zis ceva suntem noi. Si la facultate suntem la fel de timide. Inca o trasatura care am moștenit-o de la mama e timiditatea. Dar am mai mentionat asta. Dirigintele observa si se îndreaptă spre banca noastră.

-Domnișoarelor,  voi ce ati făcut? . Ne ațintește cu privirea si eu las privirea in jos.
-Ce sa facă? Probabil au lucrat la o cafenea sa aiba bani de mancare. Zice Irma si eu ma înroșesc. Nimeni nu stie numele nostru de familie si nu trebuie. Normalitatea vine cu riscuri.
-Am facut excursii cu frații nostri. Zic eu si ridic privirea spre cea a lui Riley care o privește pe Irma cu ură.
-Pana in parc si inapoi. Se baga iar in seama Irma cand dirigintele vrea sa zica ceva.
-O dau dracu de inhibiții si dar in parul ei ma jur. Imi șoptește Riley
-Ok,  Irma fiindcă e prima zi nu vei primi pedeapsă,  iar voi nu aveti de ce sa va ascundeți,  nu e o rușine sa fi sărac. Zice dirigintele nostalgic si eu rămân fără respirație cand clasa incepe sa rada. Lacrimi imi curg din ochi si ma ridic direcția fiind baia. O aud pe Riley ca strigă dar nu o bag in seama. Ea e mai tupeista,  eu sunt doar slabă. Nu sunt buna de nimic.

NonculoriWhere stories live. Discover now