Capitolul 7

4.1K 199 16
                                    

Nu imi vine sa cred, am stat o ora in baie si tot nu mi-a iesit din gând acei ochi verzi. La dracu, ce mi-ai făcut Wess? Este ora 15 si eu nu stiu ce dracu sa mai fac. Ma gândesc daca sa închid usa si sa ma risc sa primesc o '' pedeapsă'' sau sa o las deschisa si sa ma trezesc cu un playboy, fustangiu, crai, mafiot cu niste ochi verzi, piele ciocolatie, buze rozii, par negru ca pana corbului. Stii ca tocmai il lauzi nu? Ma întreabă conștiința mea si eu imi tin respirația ca sa nu tip de fustrare. Ma decid sa merg la minunata mea vecină Jane, sa ne mai cunoaștem si o iau si pe Riley. Nu imi pasa ca sunt doar in pijamalele mele cu '' Neînfricata'', nemachiata si cu un cuib de ciori in cap.

-Hai pana la Jane, vecina de vis-a-vis. Zic direct cand o vad pe Riley in living. Ea isi ridică ochii spre mine din televizorul la care se uita plictisită si zâmbește.
-Am de ales? Ma întreabă si chicotim. Este îmbrăcată cu pijamale cu Minnie, da amândouă avem ceva cu desenele la care inca ne uităm. Ies din usa si bat la cealaltă cu putere. Dupa 2 secunde usa se deschide pentru a vedea o Jane speriată.
-Fetelor, Doamne m-ați speriat, intrați! Ne invită si se da din usa. Apartamentul la fel de mare ca al nostru in culori de albastru, rosu si crem. E frumos!
-Eu sunt Riley, colega de apartament cu Amina si vecina ta. Se prezintă cand ajungem in living. Un James somnoros isi face apariția in încăpere ținând in mana dreapta un ursuleț de pluș. Cand ma vede tipa de bucurie probabil si eu ma aplec in genunchi cu bratele despărțite.
-Ina,Ina. Țopăie si ma strange puternic. Imi place Ina. Il strâng usor sa nu il ranesc ca dupa sa ma desprind din îmbrățișare plasându-i un sărut pe frunte.
-Buna si tie James.Zic si ma uit in ochii lui albaștri, la naiba am unul cu ochi verzi la care sa ma gândesc deja, nu am nevoie si de un copil. Nu sunt pedofilă.
-Inca nu imi dau seama cum ați ajuns sa locuiți aici. Ii zic sincer in timp ce Riley sta si ne privește. Privirea lui Jane se schimbă in una trista si scoate un suflu.

-Bănuiesc ca iti pot spune. Aveam 15 ani cand am fost la prima petrecere, si a fost si prima data pentru multe. Nu mai stiu cine era, insa stiu ca era putred de bogat ca toți de la petrecere. Era beat si de asta nu ii port pica si pentru James. Exact, m-a violat insa nu brutal cum e normal, a fost...acceptabil si din cauza asta nu am fost foarte traumatizata. Parintii m-au dat afară din casa cand au auzit. Aveam cateva mii de dolari într-un cont si am vrut ca copilul meu sa fie crescut in puf. Pana in ziua de azi banii ne-au ajuns insa se termina si ei, o sa am nevoie de o slujbă. Tot ce tin minte de la bărbatul ăla sunt mâinile fine, ochii albastri, parul brunet. Termina ea de povestit si eu cu Riley lăcrimăm alături de ea. Stai puțin!
-Tu acolo ți-ai pierdut virginitatea nu? O intreb si ea închide ochii. Idioat-o imi striga conștiința.
-Da. Zice ea aproape șoptit.
-Erai la o petrecere, in N.Y., o petrecere de bogătani, poți sa imi zici data? Ii cer mai multe detalii, Doamne te rog sa fie ce cred eu ca e.
-15.04.2012 familia mea era una destul de importantă si am mers invitată in locul lor la petrecere. Apoi am urcat sus fiindu-mi rău, am fost trasa într-o camera si de acolo știți voi. Zice ea si inima imi bate din ce in ce mai repede. Riley se uită confuză la mine parca încercând sa îmi citească gândurile, normal ar fi putut dar acum nu.
-Ai vazut cum arată camera, ușa de lângă cel puțin. O rog si o prind de umeri
-Era o camera cu ușa de mahon si cea paralelă la fel. Cand am iesit petrecerea se terminase deja. Zice ea
-Riley, ce este pe 15.04? O intreb si ea face ochii mari
-Ziua ta, nu imi zi.. Continua ea si chicoteste sărind de jos in sus.
-Mai ții minte cand am venit dupa petrecere in camera la mine? O intreb cu subînțeles si ea da din cap afirmativ. Jane se uită cand la una cand la alta
-Ok, sunt eu blondă dar nu si proastă, ce s-a întâmplat la tine in cameră? Intreaba ea si eu imi dau drumul la gura sperând sa o lamuresc catusi de puțin.
-Data si luna care ai zis-o indică ziua mea de nastere si anul imi amintește de ceva. Cand am făcut 15 ani, a doua zi dupa petrecerea in cinstea mea am urcat cu Riley la mine in cameră, am intrat si acolo era Mathias, un fel, ma rog frate al nostru pe un cearceaf cu o pata roșie. Nu eram atât de mici si ne-am dat seama. L-am trezit si a zis ca tot ce isi amintește e ca a venit, mi-a lasat cadoul si dupa a început sa bea. Nu a dat importantă, e un playboy care a furat atâtea virginități ca nu tine minte, insa nu prin viol. Mathias nu e rau, e dulce atent si o șansă de 99,9% tatăl copilului tău. Adica e brunet, ochi albastri, petrecerea era fix atunci, pata si pot sa jur ca ochii aia sunt ochii moșteniți de la noi. Dupa ce termin povestirea ea isi pune mâinile la gura si incepe sa tremure socata.

-E adevărat, James mai poate avea o șansă la un tată? Zice ea si chiar nu ma asteptam la asta.
-Riley te rog sună-l pe Mathias. Ii șoptesc si ea da încântată din cap. Isi i-a telefonul de pe masa si se duce pe hol.
-E adevarat, sigur e el, o sa va fie greu la început dar ok. Nu ți-am zis ceva despre noi si imi este frică sa iti zic. O privesc in ochi si tor ce vad e bucurie si confuzie
-Zi-mi, doar zi-mi! Ma roagă ea si eu deschid gura lăsându-mi un sunet de exasperare
-Numele meu este Amina Yevona Black si împreună cu Riley suntem fiicele familiei Black, protejatele lor, pana acum 2 zile nu am știu ca familia noastră este cea care conduce N.Y., cea mai puternică mafie. Dar nu sunt rai, baietii imi sunt frati, simt asta, nu biologici dar frati. Nu știi ce bucurie mi-ai făcut atat mie cat si celorlați. Adoram copii. În familie la noi vei avea parte de dragoste si protejare mult prea multă dar o sa te ajutam noi. Zic si o mângâi pe față.
-Daca e asa cum zici ce o sa faca cand o sa afle ca locuiesc într-un bloc plin de mafioți? Zice blonda cu ochi verzi din fata mea ridicând o sprânceană si eu râd.
-Pff, te vor muta cu noi in apartament si cel de lângă noi sau chiar al tau il vor lua baietii. Si asa tata a facut pe dracu si nu o sa se lase până cei doi nu se mută. Mathias nu răspunde la telefon. Zice Riley si intra in cameră, fac o mutră acra si fetele râd.
-Mergem acasă la băieți, azi se dau cărțile pe față. James. Tip in gura de șarpe si micuțul Mathias isi face loc aici.
-Da doamnă? Zice el si eu ma întristez
-Nici mie, nici lui Riley nu ne zici doamnă, ci mătușă. Ii șoptesc ultima parte la ureche, nevoită ma aplec. Riley vine si il îmbrățișează si ea
-Mergem la tati. Ii zice Riley senina si vad o bucurie imensa pe fata copilului din fata noastră.
-Mami , e adevarat, mergem la tati? Întreabă băiețelul bucuros
-Da mergem. Il asigura cu un zâmbet cald.
-Am plâns azi pentru toată săptămâna. Ma trezesc vorbind si hohote de ras ne fac pieptul sa vibreze.
-Haideți, nu mai pot de nerabdare. Zice James si ne face din nou sa râdem, iesim cu direcția acasa la băieți.

NonculoriWhere stories live. Discover now