Capitolul 16

4.1K 175 16
                                    

-Tată il ...dar nu apuc sa continui ca mana imi este pusa la gura de Riley . 
-Nu ii poti tine distantati pe niciunu de ele Derek ! Il atentioneaza marita mea mama si el pufneste .
-Cu doua mitraliere sigur am sa pot . Zice el si mama ii "arde una" . Capul lui se intoarce spre dreapta si cu gura cascata inca de la soc clipeste repede .
-Sunt copii nostri si sunt majori , lasa-i sa se descurce. Ii reproseaza ea nervoasa.

Wess POV
Acum stiu de la cine are Amina caracterul vulcanic , niciuna dintre femeile din fata mea nu sunt calme si acum mama Aminei l-a plesnit pe taica-su . Sunt ca noi , iubirea si atractia se vede cu ochiul liber , el e un munte de om iar ea ii ajunge pana la jumate , ca toate cuplurile din incapere. Derek isi revine si isi indreapta privirea spre mine si Stiles care stam incordati.

-Vineri o sa facem un gratar , o sa vina rudele din Islam , o sa fie ceva restrans , la noi acasa la piscina . Daca o sa fiti prezenti amandoi si o sa va placa si ceilalti , bine pe Stiles il stiu dar pe tine Wess nu, asa ca ai grija . Daca toata lumea e de acord si eu o sa fiu . Zice el si pareseste apartamentul nu inainte de a pupa pe frunte copii. Prin asta ma refer la Riley , Jane , Amina si James.
-Buna alegere fetelor . Zic femeile inainte sa iasa pe usa . Stau si ma uit cand la usa , cand la Amina care e la fel de socata ca mine.
-O sa fim morti . Rupe linistea Stiles cu o expresie impasibila
-Fetelor cati barbati protectori mai trebuie sa intalnesc ? Le intreb pe satena mea si roscata lui Stiles 
-7 daca am numarat bine . Zice Amina amuzata dupa un timp
-Nu sunt 8 ? Intervine si Riley la fel de amuzata cand ne vede fetele crispate.
-Nu zic ca am ceva cu voi , Doamne-fereste , dar pot sa plec acasa ? Stau aici de aproape 2 zile si imi e ca am sa mor.Ne implora Niall cu James in brate , Mathias se duce si isi i-a copilul in brate.
-Ai cale libera . Zice Jane privind intr-un punct mort si Niall pleaca grabit . Saracul DE TINE imi tipa constinta , da intra-adevar si saracul de mine . Am o gasca intreaga de barbati mafioti care sunt inruditi prin toate mijloacele cu iubita mea . Iubita care stiu ca ma indragostesc de ea desi nu ar trebui . Sunt un om norocos Ca cacatul ma i-a peste picior vocea interioară. Spurcată.

Derek POV
-O sa te omor , dormi pe pres ma jur ! striga minunata mea sotie cand ajungem in casa . Nu aveam nici un gratar si sti asta , vreau sa vad cum rezolvi si treaba asta , toate dar absolut toate rudele sa fie vineri din Islam , Caraibe si mai stiu eu unde in N.Y. . Continua la fel de tare Eve . Yana , Melody cu Amadeus si Bret au plecat sus inca certandu-se toti . Ziua a fost devastatoare si inca nu s-a terminat . Il sun repede pe Stret stiidu-l cel mai disponibil momentan . 

-Da ? 
-Sunt eu frate , Derek . II raspund 
-Ce s-a intamplat ? 
-Conferinta telefonica numai cu barbatii , acum ! Zic tare dar sa nu ma auda de sus totusi . In cateva minute toti barbatii familiei sunt pe fir care mai de care mai revoltat sau curios .
-Scurt si la obiect ! Zice tare Mike si rade cu totii
-Amina si Riley au iubiti . Zic nervos si rasul se risipeste . Exclamatii surprinse se aud pe fundal.
-Cum ? Pe cine ? Omor pe careva ? 
-Hooo, astepta-ti sa va zic ? Incerc sa linistesc si reusesc . Iubitul lui Riley este Stiles al nostru iar a lui Amina este Wess , baietii fac afaceri cu el , e capul celei mai puternice mafii din L.A. el il conduce practic .Nu imi place ca fetele mele sa faca parte din lumea asta a noastra , acum ca au iubiti totul s-a destramat. Mathias a violat o fata acum 5 an parca si are un copil leit el cu o fata Jane . Totul e bine intre ei . Stiles si Riley au scanteia aceia de cand i-am vazut impreuna dar vestea asta ca sunt impreuna a fost ca o bomba pentru mine , nu sunt buni nici unul la Wess si Amina e mai complicat , in ei vad pasiune si dorinta pura . Ce as putea sa fac ? imi spun oful si baietii doar ofteaza probabil de la prea multe informatii 
-Vineri o sa fim acolo cu fetele , le este dor de el si la vederea noului prichindel vor innebuni . Zice Aiden si toti aproba 
-P.S. Cine stie , poate maine , poimaine vom fi inca o data bunici de la Riley si Amina . Glumeste Andrew si aud cum Ronald ii zice ceva incoreent .
-Pe vineri ? Intreb ca sa ma asigur
-Pe vineri . ma asigura ei si inchid .

NonculoriDove le storie prendono vita. Scoprilo ora