Capitolul 8

3.9K 188 32
                                    

Wess POV
Ochi albastri , ce mi-ai facut ? De cand ai parasit usa apartamentului m-am gandit la intalnirea asta . Si sincer , sper sa ti nenorocita aia de usa inchisa . Ma uit pe geamul mare de sticla din scaunul meu de piele . Intr-o luna ma intorc , pana te-am intalnit pe tine ma bucuram enorm ca merg acasa la sora si mama mea , dar acum imi este greu . Nu vreau sa ma gandesc la pedeapsa de a nu-ti vedea safirele albastre , parul ciocolatiu ,corpul firav , personalitatea timida , roseata din obraji , glasul dulce . Desi nu am apucat sa le cunosc foarte bine , doar cand iti aud glasul ma inmoi . Ce mi-ai facut micuta Xena ? Imi fixez ochii cand te vad mergand rapid cu Riley , vecina nostra si copilul ei , rapid spre masina . Inainte sa asimilez , masina porneste si tot ce lasa in urma este o dara de fum . 
Jane POV 
Mainile imi transpira pe volan , opresc masina si ma bucur de rasetele celor prezenti in masina. In fata mea se afla un zgarie-nori , lux este tot ce emite . Imi desfac centura dar inainte sa ies din masina simt o strangere de mana incurajatoare . Ma uit in dreapta mea si dau de ochii copilului meu insa propietarul fiind alta persoana. Amina , nu stiu cum sa ii multumesc , datorita ei , fiul meu si nepotul ei o sa aiba un tata.

-Cu curaj!Imi transmite o ultima vorba inainte de a iesi . Vantul usor cald imi atinge fata cand ies din masina , inchid putin cam tare portiera masinii . Riley si Amina il gadila pe James. De ar fi asa tot timpul . Intram in bloc si atintiti de priviri curioase , unele amuzate si altele ceva ce nu pot descrie . Imi iau baiatul de mana si de cealalta il i-a Amina . Ma opresc brusc si fac ochii mari cand arunc o privire spre noi.

-Fetelor.Ma smorcai eu si ele imi arunca priviri curioase , Suntem toate in pijamale cu personaje din desene animate . Continui si ochi lor sunt similari cu ai mei acum . Amina incepe sa rada zgomotos atragand atentia si eu cu Riley o urmam aconpaniate de James . 

-Lasa asta , rezolvam mai tarziu.Ne zice Riley si o i-a spre lift . In 2 minute suntem la etajul cu pricina si emotiile ies la iveala . O sa dau ochii cu cel care mi-a furat puritatea si totusi cel care mi-a dat cel mai frumos cadou din lume . Inghit in sec cand aud incuietoara usii de mahon deschizandu-se . Din spatele usii iese EL .Parul negru este smotocit , ochi albastri electric care emit confuzie , trupul masiv si acoperit cu mici tatuaje care le observ prin tricoul alb . Singurul material care ii acopera bustul , picioarele ii sunt ''invelite'' cu blugi negri si in picioare sosete de aceeasi culoare . 

-Yv , Ly , ce s-a intamplat ? Ei cine sunt ? Scuze , intrati . Zice el incalcit si eu ma abtin sa nu chicotesc . Amina si cu Riley intra ca la ele acasa si eu intru timid de mana cu James . Ochii  lui Mathias si James sclipesc cand fac contact . Ma asez pe canapea alaturi de fete si James se aseaza in bratele mele. 

Amina POV

Mathias se uita la toate 3 dar mai ales la copil . Nu putem vorbi de fata cu el si cineva trebuie sa inceapa conversatia. 

-Stiles este ? Atrag atentia asupra mea .

-Aici sunt , ei cine sunt ? Stiles isi face prezenta vesel dar o incruntatura isi face aparitia pe fruntea lui la vederea celor doi . Ii trimit priviri in ochi mei citindu-se disperarea . Ea ofteaza si imi face un ,,ok,, subtil cu mana.

-Scumpule , hai , mergem cu unchiul Stiles la el in camera sa ne jucam ok ? Riley se indreapta spre James punandu-i intrebarea si il i-a din bratele Janei . Copilul da afirmativ din cap si incruntaturile proeminente de pe fata baietilor e doar incepul , din pacate . Riley il une pe James la Stiles in brate si il i-a de mana pe fratele meu ducandu-se probabil in camera. 

-Bun , incep eu , m-ai ti minte petrecerea de acum 5 ani de ziua mea ? Il intreb pe Mathias si el da confuz din cap . Ok , cand am venit a doua zi dimineata , am gasit pata de sange pe cearceaf , nu ai facut nimic pentru ca ai crezut ca inca o fata ti-a darut puritatea ei . Tot in acea seara fata asta , care e de varsta cu mine , a fost violata , la petrecerea mea de nastere , tot ce isi aduce aminte sunt ochii albastri si usa din mahon . A plecat , dar era insarcinata , nu stia ai cui e . Asa a aparut pe lume James . Cand i-am vazut ochii albastri imediat mi-ai venit in minte tu . Mathias , asculta-ma , daca este o sansa ca acest copil sa fie al tau , nu il renega. Ii explic si tot ce face e sa se uite in gol . E socat , Jane se uita in jos si eu cand la unul cand la altul . 

-Vom face testul de paternitate , daca e copilul meu , eu cu Stiles ne vom muta in apartamentul liber si ea cu copilul la tine, daca nu sa nu mai aud despre asta ! Zice el si ofteaza , ii sar la gat sa il imbratisez .

-Fratele meu , cel drag si scump , hai la spital!Zic si tip . Riley , James , Stiles mergem la drum .Continui pe acelasi ton ridicat si ei isi fac aparitia.

-Multumesc ca ii dai o sansa , chiar nu as vrea ca James sa creasca fara tata . Vocea lui Jane se face auzita cand ne urcam in lift si se uita la Mathias . El doar zambeste slab .

-Pentru nimic , pana la urma...dar nu poate sa isi continue ideea ca tipatul lui James ne intrerupe si de spaima tipam toate baietii trasarind puternic . 

-Paianjen ...se ghemuie copilul intr-un colt , urmat de mine si Riley . Jane isi tine mana pe inima iar baietii se uita la copil cu o spanceana ridicata . Mathias calca aratania cu 8 membre in picioare dandu-si ochii peste cap. 

-Cred ca m-a muscat de picior . Zice Mathias si constat ca a iesit in sosete , macar el e imbracat normal . Stiles si James incep sa rada noi privindu-i .

-Te temi sa nu devii spider-man ? Il intreaba Stiles inca razand si eu acum ii observ gropitele lui James , identice cu a lui Mathias . 

-Matusa...ma trage de maneca James si eu imi cobor privirea in cea al lui , albastra si amuzata .

-Da puiule ? Il intreb cat timp ma pun pe bancheata din spate , Riley si Jane discutand despre ceva , nefiind atente la noi .
-Mergem la spital , care e in oras nu ? Intreaba el si chicoteste .
-Da . Imi fura vorba Stiles care acum e la volan . 
-Stiti ca tu , matusa Riley si mama sunte-ti in pijamale  , nu ? Ne intreaba el si acum incepe sa rada de-adreptul . Ma uit la tinuta noastra si imi lipesc palma cu putere de frunte . Wess! numele rostit de constiita mea ma face sa ma inrosesc . Ma  uit la ceas si observ ca este 18.00 , cand a trecut timul . Afara este seara si asta ma duce cu mintea la intalnirea cu Wess. De ce imi bate inima atat de tare , vreau oare sa ma intalnesc cu el? Da! raspunsul este dat de constiinta mea si imi framant mintea sa imi dau seama cum sa nu merg la spital . Bingo !

NonculoriWhere stories live. Discover now